Keresés

Híradó

2004. június 9., szerda 10:18
Az IMDb-re írogatni nem egy nagy waszizdász. Én főleg a triviába szoktam. Valaki ellenőrzi az infót, aztán beírják. 1-2 hét alatt megjelenik.
0
2004. június 9., szerda 9:51
Koltai Robi bácsi világraszóló rendezése. Olyannyira nagy szám a Világszám!, hogy az IMDb-n már hónapok óta fönn van a release date-je. :)
0
2004. június 8., kedd 21:21
Mi lesz 10.23.-án? Királyi nonpluszultra a Huckleberryből vagy mi a rák?
0
2004. június 8., kedd 18:51
Ezeket nézzük nyár végén és ősszel:

Augusztus 12.: The Chronicles of Riddick (a Mozinet szerint 19-e)
Augusztus 19.: Spider-Man 2
Szeptember 16.: The Terminal
Szeptember 23.: Thunderbirds
Szeptember 30.: The Bourne Supremacy
Október 23.: Világszám!
November 18.: Alien Vs. Predator
0
2004. május 31., hétfő 23:15
Szinte hihetetlen, de minden idők legnagyobb 2. hétvégei eredményét érte el a Shrek 2.Ezt az ogrét még az első hétvégés Emmerich-vihar sem tudta ledönteni az első helyről.
0
2004. május 31., hétfő 22:38
Valaki magyarázza meg hogy lehet az, hogy ez az pocakos zöld ogre porba alázza a Passiót, A király visszatér-t, a Pókembert és a Baljós árnyakat a mozipénztáraknál?

http://www.boxofficemojo.com/franchises/chart/?id=vs-blockbuster.htm
0
2004. május 30., vasárnap 23:08
Na jó hát azért annyira nem rossz sorozat a VOY, a Borgos részek a legjobbak viszont a két legjobb karakter nélkül mit sem érne az egész vagyis a Doctor és Seven of Nine nélkül.
Akkor rosszul vettem ki  a cikkből vagy még nincs kontkrét terv. Hogy népszerűtlen nem csodálkozok rajta Jolene Blalockon kívül nem sok érdekesség vgay újdonság van benne ráadásul, mint írtam teljesen átírja a Star Trek univerzumot.
0
2004. május 29., szombat 21:53
Szerintem a VOY egy nagyon jó sorozat volt, tele akcióval. Igaz, hogy a karakterei nem voltak a legjobbak, kivéve néhányat, pl. HoloDoc.
Az új film kétlem, hogy az ENT legénységgel készülne, lévén a sorozat annyira népszerűtlen tengerentúlon, hogy a fennmaradásáért küzd.
0
2004. május 29., szombat 21:40
Jaj ne, ha jól veszem ki az írásból Archer kapitány és legénységéről fog szólni a film. Szerintem jobb lenne ha abba hagynák a Star Trek filmeket/sorozatokat, a Voyager sorozat is elég erőltettetre sikerült, az Enterprise meg hát teljesen átírja a Star Trek univerzumot, a Vulcaniak inkább zsarnokoskodó gonosz idegenekként vannak bemutatva na meg a Temporális Háború. Bár magával a sorozattal, a szereplőkkel és a sztorival nincs bajom ...legalábbis ha csak ez a sorozat lenne és nem lenne a többi amik teljesen mások stílusban meg mindenhogy, ez az Enterprise sorozat kb. olyanra sikerült, mint a Star Wars I-II.
0
2004. május 29., szombat 20:35
Egy érdekes interjú Ridley Scott-tal: http://www.tiscali.co.uk/entertainment/film/interviews/ridley_scott.html

Egy részlet belőle:

Gladiator 2. "The script is written, with a release date planned for early 2005," he says. "We know exactly which direction we're going in. It's the next generation. Roman history is so exotic that any period would be fascinating. It'll focus on Lucilla's son, Lucius. I'm not focusing on the gladiatorial battles. We've done that and I wouldn't touch that again. This time it's more about politics. Politics is very interesting and always leads to conflict. We're keeping off the religious side though. We managed to film Gladiator without once mentioning Jesus Christ. I think in the current climate, focusing on religion may be seen as contentious."

Úgyanezen cikk említést tesz egy készülő 3 lemezes Blade Runner kiadásról is...
0
2004. május 29., szombat 12:39
hírek a star trek XI-ről!
0
2004. május 25., kedd 19:54
ööö... a war of worlds-nek mi köze van a sci-fihez azon kivül hogy űrhajók is vannak benne? :))
0
2004. május 25., kedd 16:35
1értelműen jobb lenne Cameron. ugyanolyan kvalitású rendező mint Spielberg, de az öreg Steven-nek mostanában nem megy a szekér..
0
2004. május 25., kedd 13:57
Godzilla megint rendet rak.
Fasza kis kép.
0
2004. május 25., kedd 12:57
Hazánkban november 18-án kerül bemutatásra az Alien Vs. Predator.
0
2004. május 24., hétfő 9:34
az biztos, hogy legalább az adósságaikat ki tudják majd fizetni...
0
2004. május 24., hétfő 3:27
Sajnos nem, a legjobb elsőfilmesnek járó Arany Kamera díjat az izraeli Keren Yedaya nyerte. A Kontrollt egy Ifjúsági Díjjal jutalmazták, amit egy fiatal filmrajongókból álló zsűri ítél oda. De talán ennél is fontosabb, hogy több országba is megvették forgalmazásra (például USA-ba és Kanadába is), és biztos, hogy további filmfesztiválokon is fog szerepelni. Gratulálunk!
0
2004. május 24., hétfő 2:53
Ha emlékeim nem csalnak, valamikor a múlthét elején a Kontroll című magyar film is kapott valamilyen díjacskát (a Legjobb elsőfilmes rendezői-díj, hmm), szvsz ez (is) megérdemel legalább annyit, hogy belekerüljön ebbe a listába. Rendezte: Antal Nimród. Klassz film volt...
0
2004. május 24., hétfő 2:44
Szerintem meg egyáltalán nem biztos, mindkét alkotása kiemelkedő volt. És persze ne felejtsük el, hogy korábban rendezett még két másik Sci-Fi mesterművet is, az E.T-t és a Harmadik típusú találkozásokat.
Kis túlzással, csak rosszul járnánk, ha nem éppen ő rendezné. Persze lehet más is felőlem, mondjuk Ridley Scottot simán el tudnám képzelni a rendezői székbe... esetleg David Finchert...
0
2004. május 24., hétfő 0:10
egyébként sztem  a war of the worlds-nél jobban járnánk cameronnal. spielbergnek nagyon-nagyon távol kéne maradnia a sci-fi-től, mert hogy az a.i.-t meg a minority reportot bebukta az biztos.
0
2004. május 24., hétfő 0:08
azért nem biztos, h. olyan szar a 9/11. a kola, puska,... sem volt olyan rossz (bár olyan jó sem). bár nem állítom, hogy megér egy aranypálmát, igaz nem tom milyen filmek voltak még versenyben...
0
2004. május 22., szombat 22:42
Megelőztél kb. 2 perccel :)

Innocence sajnos nem nyert díjat, az f9/11-en pedig eléggé ledöbbentem. Sajnálom, hogy politika ennyire befolyásolja a filmvilágot.
0
2004. május 22., szombat 22:27
a cannes-i díjazottak:

legjobb színész: yagira yuya (nobody knows, japan)
legjobb színésznő: maggie cheung (clean, uk/fr)
nagydíj: oldboy, sk
arany pálma: fahrenheit 9/11, usa
0
2004. május 10., hétfő 12:40
A http://idontfear.com/-on van egy csomó SW III kép.
0
2004. május 2., vasárnap 18:02
a magatartásodban van előítélet. semmilyen egyetértés nincs...
0