Keresés

Híradó

2004. március 31., szerda 16:21
És King Kongra még nem találtak embert? :)
0
2004. március 31., szerda 16:19
King Kong szereposztás (eddig):

Ann Darrow - Naomi Watts
Jack Driscoll - Adrien Brody
Carl Denham - Jack Black
...

Érdekesen alakul...
0
2004. március 31., szerda 16:16
Ez egy érdekes hír negyvenot!
0
2004. március 31., szerda 12:16
Hello! Mik a tapasztalatok a kiszállításról? Kb mennyi idő alatt hozzák ki? Az info@xpress.hu nem valaszol :(
0
2004. március 31., szerda 11:38
Hát még ha bokszolni is tud... :)
0
2004. március 31., szerda 11:32
Remek! Öreg róka nem vén róka :)
0
2004. március 31., szerda 10:20
Oh, yes!

Clint újra forgat, méghozzá ezt: http://www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=13356
0
2004. március 30., kedd 9:14
Az IMDb-n olvastam, hogy a Disney Toy Story 3-at tervez - Pixar nélkül. Terminátor 3 érzésem van.
0
2004. február 24., kedd 21:15
Csak halkan jegyzem meg, hogy A király visszatér bevétele világviszonylatban immár átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt, ezzel második helyen van a behozhatatlan Titanic mögött, már 30 milló dollárral megelőzve a Harry Potter és a bölcsek kövét (Japánban alig több mint egy hete játsszák, ezért ott még begyűjt vagy 50-60 millát). Gratula!
0
2004. február 12., csütörtök 0:04
"A forgatókönyv 8-9 hónap múlva elkészül." Szerintem túl sok idő egy 5 oldalas forgatókönyvhöz.
0
2004. február 11., szerda 21:27
Én is pofánbasznám egy lapáttal, de hát előbb el kell jutnom amerikába....
:-)
0
2004. február 11., szerda 8:45
:D

ott a pont.
0
2004. február 11., szerda 8:33
de azt még sohasem láthattuk, milyen jövőbe térnek majd vissza.

Én eddig azt hittem, hogy nem is térnek vissza a jövőbe... De kis buta vagyok!
0
2004. február 11., szerda 8:24
A Terminátor negyedszer is visszatér

Az időutazó gyilkos robotról szóló trilógia egy újabb résszel bővül. Az örvendetes hírt Mario Kassar producer jelentette be.

A TheArnoldFans nevű website tanúsága szerint Kassar, aki a magyar származású Andrew G. Vajnával együtt alapította a Carolco nevű céget az első Terminátor-filmhez, most egy libanoni filmes újságnak nyilatkozva elmondta, készülőfélben van a trilógia negyedik részének forgatókönyve, amely előreláthatóan még az év során elkészül.

"A T4 munkálatai megkezdődtek" - nyilatkozta Kassar. "A forgatókönyv 8-9 hónap múlva elkészül. Amint ezzel megvagyunk, megindulnak a film produkciós munkálatai. A kérdés, amelyre még egyik Terminátor-filmben sem derült fény, az időutazás. Eddig minden alak a jövőből jött vissza, hogy megváltoztassa a jelent, de azt még sohasem láthattuk, milyen jövőbe térnek majd vissza. Ez egy olyan tényező, amelyet bővebben is ki lehet bontani egy új filmben. A T3 végének ismeretében pedig azt hiszem lehet sejteni, hogy a T4 milyen világba kalauzolja majd el a nézőket."

Természetesen a jövendőbeli szereplőkről még nem tudni semmit, az azonban valószínűsíthető, hogy Arnold Schwarzenegger nem bújik ismét a robot bőrébe, hiszen kaliforniai kormányzóként vélhetőleg nem lesz rá ideje, hogy egy kasszasiker forgatásain jelen legyen. Ennek ellenére az Arnie-rajongók még bizakodhatnak, hiszen az osztrák származású színész a T3 kapcsán azt nyilatkozta, csupán a harmadik rész sikerén múlik, hogy újra elhangzik-e a szájából a védjeggyé vált mondat: "Visszatérek!"

[forrás: ismeretlen]
0
2004. február 6., péntek 19:51
már nem nagy :)
0
2004. február 6., péntek 19:47
sorry a nagy képért..
0
2004. február 6., péntek 19:46
svarci kameoja a Dizni produkcióban készült 80 nap alatt a Föld körül című filmből.

a tréler borzalmas, köze nincs Verne isteni regényéhez
0
2004. február 2., hétfő 19:52
ööööööö
háááttt
félreértesz..........

:)
0
2004. február 2., hétfő 19:45
Tonio: Egyrészt, ő nem is nagyon vallotta magát magyarnak. Másrészt soha nem árulta el az igazi hazáját. Harmadrészt te egy sunyi kis antiszemita vagy :-)))
0
2004. február 2., hétfő 17:14
Mondjuk így: beteg ember. Állítólag nincs neki már sok hátra, és ez lehet, hogy egy kissé az agyára ment, vagy fokozza a tehetetlen dühét. Provokál, hogy figyeljenek rá. Ne figyeljünk rá.
0
2004. február 2., hétfő 17:12
ha ezt más mondja a magyarokról akkor sem viselhető el, de így meg főként sem.
Számomra(bár ez nem jelent sokat) ő megszünt magyarnak lenni.Egy hazaáruló senkiházi.Csak hogy modoráljam magam.
0
2004. február 2., hétfő 16:48
A pofozós dolog elég értelmetlen, de azért én hozzátenném, hogy
"...aztán ököllel adja vissza ezt pedig te döntsd el miért kaptad" :D

Amúgy fájdalmas beismerni, de nem jár messze a valóságtól. Ilyenek vagyunk, de a történelem azt mutatja, hogy nem lógunk ki tulságosan ezen jellemzőkkel az európai népek közül :(
0
2004. február 2., hétfő 16:31
Hazánk fia újra egy igazi hazafias kijelentést tett:

"A magyarok erőszakosak, az öngyilkosságig szenvedélyesek,
túl gyorsan mondanak ítéletet, szűklátókörűek,
antiszemiták és rasszisták - nyilatkozta a clevelandi
The Plain Dealer című lapnak Joe Esterhas.
Azt is hozzátette: - Ha meglátsz egy magyart az utcán,
menj oda, és vágd pofon! Ő tudni fogja, hogy miért kapta. "

én már csak ennyit üzennék neki:

0
2004. február 2., hétfő 14:25
Lucas is vakargathatja a fejét, hogy tulképpen miért is adott túl anno a cégén.
0
2004. február 1., vasárnap 14:32
citizen troll kérdezte a napokban, hogy az amazon mely dvd-ket tartja 2oo3 legjobbjainak: íme.
0