Keresés

Híradó

2003. november 25., kedd 13:21
Hát stackpointer tökéletes film, story, rendezés nem sok van; minden nem lehet tökéletes.
Na és a Star Trek-TMP mi a baj?
0
2003. november 25., kedd 13:20
Lehetett volna pl. egy vadidegen emberszabású, elkerülendő a felesleges nyálcsorgatást.
0
2003. november 25., kedd 13:19
Igen. "Az emberek olyan csodálatos dolgokra képesek - néha meg olyan szörnyűségekre" - ezek Carl Sagan sorai?? Inkább Jim V. (elcseszem Peter Pan-t és a Draculát) Hart-ra szavaznék.
0
2003. november 25., kedd 13:18
Most mutattak volna egy 3 szemű zöld bőrű négy kezű idegent, akkor már túl sci-fi lett ebben a filmben épp ez a más, hogy nem mutatták az idegeneket.
0
2003. november 25., kedd 13:15
Onnantól kezdve, hogy elindult az "űrhajón". A könnyes szemekkel benyögött "Úristen, ez csodálatos" egysorosok gyomortáji émelygést eredményeztek, az acapulco beach-i talizás apuval volt a mélypont, a végkifejlet (ovicsoport az antennáknál) meg ezeknek a fényében már egyenesen megbocsátható.
0
2003. november 25., kedd 13:11
Húúú, nekem is fájt a találkozás az apjával-földönkívülivel. Pedig nagyon jó a hangulata a filmnek, igazán szájbarágós lett a végére.
0
2003. november 25., kedd 13:07
Melyik része?
0
2003. november 25., kedd 13:02
A vége fájt, de az nagyon.
0
2003. november 25., kedd 12:58
Nem értem a Kapcsolat-tal mi a baj(od)?
0
2003. november 25., kedd 12:56
No, hát Kubricknál nincsenek ilyen Kapcsolat-féle "oh, apuci, nyújtsd ki a kezed" lépések.
0
2003. november 25., kedd 12:37
A Lost In Space és a Godzilla ugye bár csak popcorn-moviek régebben tetszettek de mára már kinőttem belőlük, ezek a filmek meg sem közelítik a Terminator, Star Trek - The Motion Picture, Kapcsolat vagy mondjuk a Gattaca című filmeket.
0
2003. november 25., kedd 12:35
Úgy értem, hogy még SAJNOS nem láttam a 2001-et de biztosan nagy kedvencem lenne mert amiket eddig olvastam róla rossz film nem lehet.
0
2003. november 25., kedd 12:32
Opszá, rosszat idéztem, lényegen nem változtat:

"Érdekes ha ezek a filmek olyan nagy jelentőségű alkotások miért nem hallottam róluk a 2001-en kívül, miért nem emlegették mint alapmű, mint példa a filmkészítésben?"

És erre a válaszom: Qrvára emlegetik őket eleget, csak nem mindig a Lost in Space-t, meg a Godzillát kéne bújni..
0
2003. november 25., kedd 12:30
"Csak tudnám Kubrick filmjei közül melyik a filmgyártás csúcsa, na jó monjuk egy filmjét se láttam de a 2001-en kívül egy filmje se érdekelne igazán. "

Qrvára emlegetik őket eleget, csak nem mindig a Lost in Space-t, meg a Godzillát kéne bújni..
0
2003. november 25., kedd 12:29
"Csak tudnám Kubrick filmjei közül melyik a filmgyártás csúcsa, na jó monjuk egy filmjét se láttam de a 2001-en kívül egy filmje se érdekelne igazán. "

Ha nem láttad, akkor miről beszélsz, he?
0
2003. november 25., kedd 12:27
A másik meg az, hogy eléggé szerencsétlen módon hazánk kimaradt a Kubrick-filmek bemutatásából. Én pl. A ragyogást is csak egy Intervideos kazin láttam.
0
2003. november 25., kedd 12:27
A másik meg az, hogy eléggé szerencsétlen módon hazánk kimaradt a Kubrick-filmek bemutatásából. Én pl. A ragyogást is csak egy Intervideos kazin láttam.
0
2003. november 25., kedd 12:25
Ki nem emlegette???????

Ha én még sohasem hallottam volna a Citizen Kane-ről, akkor az már nem is lenne jelentős alkotás?
0
2003. november 25., kedd 12:25
Optimus Prime,

Érdekes, amit írsz, tényleg nem lehet Kubrick-filmekkel találkozni a legnagyobbak között. A 2001: Űrodüsszeia igaz, mindenütt szerepel, de a többi nem. Mondjuk a Lolita, a Mechanikus narancs nagy botrányt kavartak, bármennyire is a filmkészítés csúcsai, ezek nyilván ezért nem. A ragyogás ugye horror(szerű), azok sajnos elvből nem szerepelnek a legjobbak között, a Barry Lyndonról a Kubrick-gyűjtemény előtt én sem hallottam, bár szerintem sem akkora durranás, viszont talán a valaha készített filmek közül a legszebben fényképezett. A Full Metal Jacket - Acéllövedék talán megsínylette, hogy A szakasz után egy évvel került a mozikba, pedig korábban kezdte Stanley Kubrick készíteni, mint Stone pajtás.

Ezért tartom az iMDB Top 250-es listáját valamennyire, hangsúlyozom VALAMENNYIRE mérvadónak, mert ott a legtöbb Kubrick film megérdemelten szerepel a listán.
0
2003. november 25., kedd 12:11
Érdekes ha ezek a filmek olyan nagy jelentőségű alkotások miért nem hallottam róluk a 2001-en kívül, miért nem emlegették mint alapmű, mint példa a filmkészítésben?
0
2003. november 25., kedd 12:05
Dr. Strangelove Or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
2001 - A Space Odyssey
A Clockwork Orange
Barry Lyndon
The Shining
Full Metal Jacket
0
2003. november 25., kedd 12:00
Csak tudnám Kubrick filmjei közül melyik a filmgyártás csúcsa, na jó monjuk egy filmjét se láttam de a 2001-en kívül egy filmje se érdekelne igazán. Az A.I. meg úgy jó ahogy van, ez a mánia csak azért lett rossz film mert Spielberg rendezte, ha nem Spielberg rendezi meg se nézem.
0
2003. november 25., kedd 11:48
Joe Chappelle noname horror rendező. Többek között a Halloween 6. részét "köszönhetjük" neki..
0
2003. november 25., kedd 11:30
Höhöhö, az IMDb-n a Die Hard 4-nél igen gyorsan cserélődnek a rendezők nevei.
Volt ugye Fred Dekker, Michael Bay, Joe Chappelle (ez meg ki?), és most pedig John McTiernan neve virít a direktori cím alatt. Ki lesz vajon a befutó?
0
2003. november 25., kedd 10:03
Ha meg csak a szakmai hozzáértést néznm, a technikai tudást, akkor De Palma biztosan dobogós lenne nálam.
0