"A Hull a pelyhes még kapható, csak nem benzinkúton, és nem 1490 Ft-ért, hanem 6990-ért. :("
Na és persze a már megjelent DVD-n nincs szinkron, és a felirat is irtó gagyi... Nagyon tudnám értékelni, ha kiadnák újra normálisan.
Annakidején mondjuk engem az is meglepett, hogy a lemezre nem került fel a film teaser-e, amit a moziban láttam. "A terminátor családapa üzemmódban" jellegű szlogen hangzott el benne, és Arnie valami pincében vagy hol bóklászott. Csak egyszer láttam tíz éve, már alig emlékszem rá, de azt tudom, hogy nagyon megfogott.
A hazai kiadás igénytelensége egyébként annyira bosszant, hogy már nekiálltam kijavítani a DVD-t. Ami először szemet szúrt, az az, hogy szégyenletesen kevés adat van a korongon. Maga a film alig több, mint 3 giga, tehát bőven elfért volna rajta nemcsak a magyar, de akár még több másik szinkron is. Én mindenesetre hozzácsapom a VHS példányom szinkronját, meg kijavítom a feliratot, amelyben bizony egy szem "ű" vagy "ő" karakter sem található... Így legalább addig is kifogástalanul élvezhetem a sokezerért vásárolt "minőségi" DVD-met, amíg hajlandók nem lesznek normálisan kiadni.
Ej, pedig a topic indító után már kezdtem örülni. Én egyébként az Infernót vettem meg ettől a kiadótól, és azzal nincs semmi gond, leszámítva a 4:3-as képet.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2006. december 28., csütörtök 4:19
400
baszki én csak hugyozni járok benzinkútra, mert nincs kocsim, meg jogsim se, de most elképzeltem, hogy a zalagyöngyénél hajnalban megállok tankolni, fizetek és veszek még egy cigit a pultnál, és meglátom mondjuk a Sátáni őrületet (Claude Saudet, 1971) a rágók között, 1490ért, hát egyszerűen nem tudnám megvenni, inkább kirabolnám a boltot, de megvásárolni egy mint guriga vécépapírt vagy mint egy szikkadt pogácsát, ja még ezt is kérném, és odavágni a cerbona szelet meg egy blikk mellé ott a büdös légkondi-szagban, ó nem, erre képtelen lennék, mintha a tescóban vennél rembrandtot
0
2004. július 2., péntek 11:15
66
Mol kutakon 2l. Pepsi és 2l Mountain Dgyúú mellé Meseautó, vagy Hippolit van csomagolva. Ára 1690 Ft.
ha minden igaz 16:9 , és 5.1-es hang
0
2004. május 30., vasárnap 22:22
1560
Persze..vennék is és veszek is..csak lássam a specifikáiót a hátulján,hogy milyen kiadással szúrják ki a szememet....nem az árat sajnálom hitványság esetén,hanem a tudatot,hogy dvd-n ilyen megvan:DD
0
2004. május 30., vasárnap 10:33
66
Bizonyos MOL kutakon A Káposztaleves 1999 + mellette van egy 1000-ft os Neophon kártya
0
2004. január 27., kedd 12:22
7151
Bár már én is jeleztem, hogy sikerült a MR. RIPLEY DVD-t megvennem egy Shell kútnál, azért megírnám, hogy a Nemzetközi DVD Magazin napokban megjelent száma (a katalógusos) a 11. oldalon szintén úgy hirdeti az akciót, hogy 5000 Ft-os vásárlás esetén vehető meg a film 1499 Ft-ért vagy 999 Smart pontért (az meg mi??)! Az akció a készlet erejéig vagy január 31-ig tart. Budagyöngyén ezek szerint szigorúan vették az akció feltételeit, máshol szerencsére nem.
0
2004. január 27., kedd 10:19
124
MM-kben 1990-ért voltak ezek a filmek, talán még vannak is.
0
2004. január 27., kedd 8:54
3933
A Hull a pelyhes még kapható, csak nem benzinkúton, és nem 1490 Ft-ért, hanem 6990-ért. :(
0
2004. január 24., szombat 14:42
17243
+,,:,,
0
2004. január 24., szombat 13:08
271
hull a hó telizsák én is szerettem volna a hull a pelyhest megvennni de szomorú voltam mert csak a másik volt:((((((( jó lenne a címeket megjegyezni!
0
2004. január 24., szombat 13:03
271
hull a hó telizsák én is szerettem volna a hull a pelyhest megvennni de szomorú voltam mert csak a másik volt:((((((( jó lenne a címeket megjegyezni!
0
2004. január 23., péntek 17:41
248
Több fórumot végigböngésztem,így bizakodva mentem el én is egy Shell kútra. Tehetséges MR. Ripley-t szerettem volna megvásárolni és sikerrel jártam.Rögtön nem szúrt szemet,de min 50 db volt a pénztár mellett.Persze csak a dvd tok,lemezt külön kaptam papírtokban.Megse kérdeztem,hogy csak tankolással együtt lehet-e megvenni.:)
0
2004. január 22., csütörtök 13:28
4201
Ez így természetes. Ugyanis refresh-nél a böngésző újra elküldi azokat az információkat, amiket az előző lehívásnál is elküldött. Például a látogató azonosítóját és azt, hogy melyik fórumoldalt kell megjeleníteni. Ugyanakkor azt is elküldi újra , hogy új hozzászólás érkezik és a hozzászólás szövegét is, mivel a böngésző nem tudja, hogy a frissítéshez csak az első két adat lenne szükséges. A szervert pedig csak annyit lát, hogy jön egy új üzenet. Ezt legkönnyebben egy közbenső oldal beszúrásával lehetne kiküszöbölni (ami pl. automatikusan visszadob a fórumba), mint amilyen a kritikáknál vagy a dvdcenter fórumán van.
0
2004. január 22., csütörtök 13:18
11
Reindeer GAmes - Ben Affleck-el. Nem tudom pontosan a magyar címét.
0
2004. január 22., csütörtök 13:06
213
FDR: "Hull a pelyhes" vagy "Hulla hó, telizsák"?
0
2004. január 22., csütörtök 7:13
17243
mikor ott felejted magad egy bizonyos fórumoldalon, s X idő után nyomsz egy refresh-t, akkor az xpress vmiért újra regisztrálja a legutóbbi hozzászólásod. szerintem is fura, de így van. :]
0
2004. január 22., csütörtök 1:01
124
Én a Pókerarcokat vettem meg - igaz, nem kútnál, hanem MM-ben 1990-ért, de ugyanaz a lemez. Tankolni nem kellett ! :-)
A kép 4:3-as a borítón feltüntetett 16:9 helyett, van magyar és angol felirat és magyar és angol hang. Kép és hang rendben van, ennyiért teljesen okés, 1490-ért meg pláne. A borító viszont übergagyi, ócska a fotó minősége, a képarány "tévesztés" mellett jelez héber feliratot - az nincs a lemezen, van viszont orosz, az nincs a borítón. Kissé "szaglik" ...
Sanda gyanúm szerint ez valami enyhén szólva is "szürke" kiadvány, lévén ez a film kapható már DVD-n, de szinkron nélkül és azon tényleg 16:9-es a kép, azután nem olyan rég (k.b. fél éve) megjelent video CD-n, azon surround magyar hang van csak.
Kicsit fura, hogy egy ilyen nem éppen akciódús film 3 verzióban is kijön...
0
2004. január 21., szerda 19:49
7151
Bocs, eszem ágában sem volt Neked esni. De próbáld kicsit az én oldalamról is nézni a dolgot: megírom az általad megadott kritériumokra való tekintettel a tapasztalataimat a benzinkútnál vett DVD-ről, erre nem azt válaszolod, hogy például nem az általam emlegetett film minősége érdekel, hanem megismétled az eredeti kérdést...
0
2004. január 21., szerda 18:22
11
Nem kell úgy nekem esni, nem hiszem, hogy erröl tehetnék. Még az sem lehet, hogy kétszer nyomtam volna meg a küldés gombot, tekintve a negyedóra különbséget. És nem szokásom úgy fórumozni, hogy negyedóránként elküldöm ugyanazt a hozzászólást. De azért kösz a véleményt a lemezekröl...
0
2004. január 21., szerda 16:18
7151
Szia!
Te azért el is olvasod, amit írnak Neked, vagy csak rendszeres időközönként elküldöd ugyanazt a szöveget?
0
2004. január 21., szerda 16:00
11
Én azt szeretném megtudni, hogy aki már vett ilyen lemezt: Milyen a kép/hangminöség, stb...
0
2004. január 21., szerda 15:48
7151
A TEHETSÉGES MR. RIPLEY képminőségével nem volt gondom. A magyar szinkron hangerősségét változónak találtam, s ez kicsit zavart, de a jelenség az elviselhetőség határán belül maradt. Az angol hang/magyar felirat verzióról nem tudok nyilatkozni, mert így még nem néztem meg. Összeségében a DVD mellékletes magazinok színvonalát eléri a kiadvány, némelyikét (pl. Házimozi Magazin) meg is haladja.
Más DVD-t még nem vettem benzinkútnál.
0
2004. január 21., szerda 15:45
11
Én azt szeretném megtudni, hogy aki már vett ilyen lemezt: Milyen a kép/hangminöség, stb...
0
2004. január 21., szerda 14:20
7151
Ezt emlékeim szerint az Xpress topikjában én írtam, mivel velem a budagyöngyei benzinkútnál az eladó hölgy ezt közölte. Azóta a Tétényi útnál lévő Shell kútnál gond nélkül meg tudtam venni a DVD-t, s erről is beszámoltam ugyanabban a topikban.