Annyi lomot már nem akarok telepíteni a gépre, amúgy meg tojom le, csak egyszer elvonultam a hálóba, amúgy a nappaliban dübörög minden... Viszont jó tudni, hogy volt már bajod a Media Playerrel, mert legközelebb akkor nem akarom a TV-t kivágni az ablakon :D
0
2014. április 17., csütörtök 17:09
8977
Audiograbber-rel húzd le az eredeti cd-ket, szerintem akkor jó lesz! A Media Player-es mp3-akkal valamikor régen nekem is voltak gondjaim, amikor valami videóhoz akartam őket hozzátenni!
0
2014. április 13., vasárnap 18:58
6056
Megyek, megyek!!! :)
0
2014. április 13., vasárnap 18:50
2738
Amúgy Artoo Chat topikjában feltettem neked egy kérdést, majd benézhetnél oda is! :)
0
2014. április 13., vasárnap 18:47
2738
Én sem hiszem, hogy a bitráta miatt lenne. Lehet valami triviális baromságról lesz szó. Próbáld meg esetleg másik pendrive-val... :D Bocs, hogy érdemben nem tudtam segíteni.
0
2014. április 13., vasárnap 18:42
6056
Persze, mp3 mindegyik.... A bitrátát nem tudom pontosan, de az lehetetlen, hogy emiatt lenne esetleg... Elvileg 192-be szedi le a media Player, az van beálltva.
0
2014. április 13., vasárnap 18:35
2738
Ez elég érdekes, ezek szerint a zenefájlok formátuma teljesen megegyezik?
0
2014. április 13., vasárnap 18:12
6056
Sziasztok!
Nagyon mókás anomália miatt kérnék segítséget. Van a hálóban egy kis ötvenvalahány centis LED TV, Sharp. Gondoltam hallgatok rajta egy kis zenét USB-n. Na az van, hogy ha a gyári CD-ről lerippelek mondjuk Media Playerrel egy albumot MP3-ba, akkor azt baszik megtalálni, ha viszont letöltök a netről valamit, azt látja a TV... Ilyenkor mi van?
0
2014. január 12., vasárnap 17:33
8851
Vagy OLED-et. Bár azt olvastam, a Panasonic igyekszik közelebb hozni az LCD tévéi színvonalát a plazmákhoz. Én mindenesetre nem terveztem éveket várni a Full HD-re váltással. Legfeljebb ha bevállalom most, az idén majd nem nagyon veszek filmeket. Abból van elég úgyis. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. január 12., vasárnap 17:26
2001
Neked is köszönöm a tippeket, kifogom próbálni.
0
2014. január 12., vasárnap 17:24
2001
Én is sajnálom hogy megszüntetik a plazmagyártást mert így sajnos már én is kénytelen leszek legközelebb LCD-t venni.
0
2014. január 12., vasárnap 17:17
2001
Nekem is volt már előtte két plazmám is de azoknál nem tapasztaltam beégést. A képbeállítás pedig True Cinema módban van ahol többek között a kontraszt is középállásban van. Köszi a tippet, a hangyaháborút majd kipróbálom.
0
2014. január 12., vasárnap 17:16
1698
Nekem is plazmám van, nekem sem fordult meg soha sem a fejemben, hogy LCD-t vennék. Mert ugye filmezésre a plazma a legjobb!
Sajnálom a "beégésedet", én is csak azt tudom javasolni, amit az előttem szólók, hogy próbáld ki hosszabb ideig, akár 1-2 órán át a fehér mosást, vagy a hangyákat.
Nekem most lesz februárban 15 hónapos, de még a mai napig ki zoomoltatom az asszonnyal az makacsabb logókat, pl az RTL Klub-bot. Ő néz csak tv-t én csak filmeket, sorozatokat. De pl ha egy olyan sorozatot nézünk, amin van logó vagy valami állandó jel/kép, akkor utána hagyom had menjen olyan tartalom amin semmi logó nincs, hogy még a ghost-ot is eltüntesse. Úgy figyelek rá, mint egy hímes tojásra. :D
Az is igaz, hogy a tv-nél 25re van visszavéve a kontraszt. Biztos, ami biztos. :)
SuperHeRo
0
2014. január 12., vasárnap 16:42
8851
Én meg pont a technológia végnapjai miatt gondolkodom rajta, hogy előre hozzam a vásárlást.
0
2014. január 12., vasárnap 16:40
8851
Nekem egy 2007-es modell van: TH-42PV70P
Kezdettől mozi módban használom. Az első időszakban igyekeztem kerülni a statikus képtartalmakat: logókat, fekete csíkokat stb, mert nem árt tudni, hogy eleinte gyorsabban öregszik a panel, így a nagy kontrasztkülönbségek is jobban nyomot hagyhatnak rajta. Fehérmosás funkció nincs is a tévémben. Kezdettől megszoktam azt is, hogy egy erre a célra beprogramozott analóg adóra (a hangyák háborújára) kapcsolom a tévét kikapcsolás előtt. Ez gyakran csak néhány másodpercet jelent, de időnként hosszabb időre is úgy hagytam. A kezdeti időszak után azonban teljesen normálisan használtam. Sokat ment háttér tévéként is, rengeteget ment ezen is az RTL Klub, ill. 4:3-as és 2.35:1-es filmek. Beégésnek semmi nyoma. Ghostingot persze akár most is megfigyelhetek, ha hosszabb időre rajta hagyok pl. egy DVD menüt, de ezek hamar eltűnnek.
Az én javaslatom: próbálkozz meg azzal, hogy hosszabb időre hangyák háborújára kapcsolod. A gyorsan változó képtartalom talán hatékonyabban eltünteti onnan a logót. A kontrasztra pedig figyelj oda! Nem kell túlhúzni, mert csak ront a képen, és a panelnek sem feltétlenül tesz jót.
0
2014. január 12., vasárnap 14:01
2001
Emiatt az apróság miatt soha nem jutna eszembe LCD-re váltani mert amúgy csodás képe van a plazmámnak, ráadásul az SD tartalom is baromi jól néz ki rajta, néha nem is látom a különbséget a BD meg a DVD között. Jó, lehet hogy ez a felskálázásnak is köszönhető. Ha megnézed ugyanazt a filmet LCD-n és plazmán akkor láthatod hogy mennyivel jobb képe van a plazmának.
0
2014. január 12., vasárnap 13:55
2001
Teljes mértékben egyetértek veled. Egy LCD képe sem jöhet a nyomába a plazmámnak. Az az igazság hogy 90 %-ban én is BD-t és DVD-t nézek rajta, csak ritkán TV adást, de úgy látszik hogy ez elég volt neki hogy beégjen a logó. Milyen hosszú fehérmosásra gondolsz? Több órásra?
0
2014. január 12., vasárnap 13:33
605
Pedig a plazma képe agyonveri az LCD képét(mindkettővel volt dolgom). Addig én is kételkedtem amíg nem váltottam plazmára. Csak filmnézésre használom(BD,DVD), nekem eszembe se jutott a plazmán tévéműsort nézni, arra nekem bőven elég egy jóval kisebb LCD is.(Főleg az RTLKlub-hoz:))
Morten, Lehet, hogy hasznos lenne egy hosszabb fehérmosás neki.
0
2014. január 12., vasárnap 13:15
13392
Félreértés ne essék, eszembe sincs kárörvendeni, sőt, sajnálom a problémádat, de muszáj megjegyeznem, azt hittem, annak idején kissé eltúlzom, hogy ehhez hasonló rémhírek miatt soha nem gondoltam plazmatévében. Ilyen anomáliák fényében nem csoda, hogy kitakarítják őket a piacról.
0
2014. január 12., vasárnap 12:13
2001
Hozzáértők segítségét kérem.
A közel egy éve vásárolt Panasonic TX-P50ST50 készüléken beégett az RTL-klub logó. Van esetleg valami módja annak hogy eltűnjön ez a kis hiba? A TV fehérmosás funkciójával úgy tűnik hogy nem lehet eltüntetni, legalábbis ennek mintegy negyed órás használatával sem tűnt el a beégés. Nem mondom hogy nagyon zavaró lenne a jelenség mivel csak világosabb képtartalomnál szembeötlő, de azért mégis csak ott van az a fránya logó.
Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat.
0
2013. október 9., szerda 14:38
4595
Elméletileg már a 100Hz is villódzásmentes képet kell jelentsen, inkább arra érdemes figyelni, hogy azt a 100Hz-et hogyan éri el. Amikor én vettem tévét, akkor még sok, főleg az olcsóbb típusok egyszerűen annyit csináltak, hogy a normál képkockák közé beszúrtak egy "fekete képet", vagyis egy "fél" képkocka erejéig kikapcsolták a háttérvilágítást.
0
2013. október 5., szombat 20:15
114
Sziasztok! Nem vagyok annyira képben a képfrissítést illetően, ezért megkérdezném, van valamiféle határ, ami fölött már nem érdemes figyelni, hogy az mennyi, mikor majd TV-t szeretnék vásárolni?
0
2013. szeptember 17., kedd 22:11
961
Szia, a képátló ugyanakkora lenne, de akkor megnyugodtam. :) Köszönöm a választ! Üdv!
0
2013. szeptember 17., kedd 22:00
84
Szia! nem derült ki mekkora a 1080p -s tv , ha ua. akkor semmit különbsèget nem fogsz èrzèkelni. Hàzimozisoknàl a nèzèsi táv a vàszon szèlessègènek a felèt szorozzàk hàrommal ,de ízlèsek ès pofonok .... èn 3m nèzek 2,8m szèleset ès perfekt! Szerintem minnèl nagyobbat , ha teheted. Üdv.
0
2013. szeptember 17., kedd 14:47
961
Jelenlegi TV-m a következő: Sharp LC32S7E HD Ready Képátló 80 cm Felbontás, 1.366 x 768 Dinamikus kontrasztarány: 4.000:1 6 ms-os képernyő válaszidő
A TV-t kb. 200-210 cm-es távolságból nézem.
Kérdésem, hogy egy 1080p-s, Full HD tévén ebből a nézési távolságból, azonos képátlónál megmaradva az élesebb képet érzékelni fogom-e vagy nem?
Természetesen Blu-ray filmek esetében. Az interneten keresgéltem nézési távolságokra vonatkozó ajánlásokat, azok szerint nem fogok látni különbséget, ezért ha lehet, gyakorlati tapasztalatokra várok választ.