Keresés

TV TANÁCSOK

2004. február 9., hétfő 21:42
Nekam is csak dvd-vel csinálja,de a másik,hogy mosódik is a kép sokszor,általában mikor sötét,köd,stb. nem tudom,hogy a te tv-dnél is tapasztaltad-e,
0
2004. február 9., hétfő 14:00
Hat ez erdekes...  Es nem mondtak mi okozza ezt a jelenseget? Ugyanis nekem az furcsa hogy _csak_ DVD lejatszoval csinalja, semmi mas esetben nem latszik ?!
En valami olyasmire tudok gondolni, hogy a TV erzekeny valami jelre (?!) amit a DVD lejatszo(k) mondjuk masolasvedelem miatt gyengen tovabbitanak... vagy ilyesmi
0
2004. február 9., hétfő 12:14
Köszönöm a tanácsotok! (Ricfiam & Spencer)

A dolog eddig bevált, azóta nem jelentkezett a probléma. Kérdésem lehet, hogy hülyén hangzik, de nem nagyon értek ehhez a dologhoz: ezt a mágneses árnyékolást meg lehet valahogy oldani vagy én ezzel nem tudok semmit csinálni?
0
2004. február 9., hétfő 9:18
Elég sok Panasonic modellnél (többek között AS- és MK-sorozat) működik az alábbi:

- Hang menüben: mélyhagot maximumra, magashangot minimumra
- TV előlapján: "F" gomb, majd közvetlenül utána
- TV előlapján " -/V " (csatorna le) gomb + távirányítón "INDEX" gomb EGYSZERRE
- máris bent vagyunk a szervízmenüben

- a színes gombokkal lehet a funkciókat elérni ill. változtatni (piros, zöld: választás; sárga, kék: állítás). Ha egy paramétert változtatunk, a távirányítón lévő "STR" gombbal lehet elfogadtatni. Az RGB menüben először az "STR" gombot kell megnyomi, utána lehet az egyes komponenseket állítani). A szervízmenüből a távirányítón lévő "N" gombbal lehet kilépni.
0
2004. február 9., hétfő 8:24
Valószínűleg egy olyan hangsugárzó van a tv közelében,ami nincs mágnesesen árnyékolva.
0
2004. február 8., vasárnap 21:45
Szia nekem is Samsung Plano 72cm van 100hz,és szintén ugyan ez a hiba,de én már a szervízzel harcban álltam emiatt,plusz a gyárral is beszéltem,és azt mondták,hogy ilyen konstrukció.Egyébként nekem még Samsung dvd-m van és ezzel is ugyan ez a szitu,azonkivűl cseréltem másokból hangfalakat/de még mikor nem is volt hangfalam,akkor is/szintén ugyan az a baj.
annyit tudtam csínálni,hogy a kontrasztot felvittem maximumra,és a fényerővel pedig annyit állítottam,hogy jó legyen.Lehet,hogy hülyén hangzik a beállítás,de mást nem nagyon tudsz vele szerintem.
A lényeg a lényeg szarok a Samsung tv-k le kell cserélni,én már ki idegeskedtem magam ezzel a szarral,amint tehetem lecserélem!

Üdv. Halley
0
2004. február 7., szombat 8:47
J!
Tedd egy kicsit távolabb a hangfaladat, lehet hogy nincs mágnesesen árnyékolva, az gerjeszt ilyen foltokat. Utána kapcsold ki a tv-t a főkapcsolóval egy pár órára.
Ha ez volt a baj, eltűnik a folt.
0
2004. február 7., szombat 2:05
Hi

Kivancsi vagyok van-e valami otlet a kovetkezore.....  Samsung 72cm 100hz tv + JVC DVD lejacco....

a jelenleg a kovetkezo, ha valami tompa homogen kep van, a kepen ket fuggoleges halvany vilagos sav latszik, egyik a bal oldalhoz kozel, a masik a kep kozepe es a jobb oldala kozott. Kiprobaltam SCART kabellel, SVHS kabellel, RCA kabellel, minden esetben latszodik. Kiprobaltam egy masik JVC DVD lejatszoval, azzal is latszodik. egy 50cm-es kis philips tv-n semmi nyoma....  viszont semmilyen mas esetben nem jelentkeznek ezek a savok (tv adas, SVHS bemenet szgeprol (Matrox DVDmax) RCA bemenetrol, vagy SCARTrol videon at...   nincs otletem, nem nagyon zavaro, de azert bosszant neha amikor latszik.
0
2004. február 7., szombat 0:53
Spencer!

Nemrég felbukkant a TV-m bal felső sarkában egy kékes-zöldes folt. Vagy valami hasonló. Az a kérdés, hogy mitől lehet? A TV nem lehet, mert kicseréltem egy másikkal és azon a másik TV-n is megjelent. A DVD lemez (Jóbarátok) sem, mert a PC-n is néztem ott nem volt rajta (vagy esetleg a többi lemezen van rajta ez a folt?). A lejátszó sem lehet, mert a sima TV adásnál is jelentkezik ez az elszíneződésszerű folt. Ez a problémám, ha tudsz valami tanácsot vagy bármit örömmel fogadom. Köszi!
0
2004. február 6., péntek 20:00
Spencer! Pana TX-32PX20P szervízkódja kellene! Köszi!
0
2004. január 27., kedd 16:26
Ha bármi kérdésetek van a TV-k képeivel kapcsolatban(konvergencia,geometria,fehéregyensúly,színtisztaság),tegyétek fel ebben a topicban.Szivesen segítek mindenki számára.
0