Keresés

TV TANÁCSOK

2010. április 6., kedd 19:50
Igazából nem magával a TV-vel van nekem problémám, mert tetszik a Samsung LED LCD-k képe... Inkább az háborít fel, hogy az MM-ben ott van a Samsung 102 centis "LED" TV, cirka 500 000 Ft-ért, tőle 20 méterre a Sony 2X centis valóban LED tv-je 2 millióért. A vásárló meg csak pislog hogy ez akkor most hogy meg mi? Sőt, szerintem még az eladó is... :D
Legyen a neve Samsung LED-LCD vagy valami más fantázianév és nincs semmi probléma...
0
2010. április 6., kedd 18:12
még mindig nagyon utálod a samsungot :)

(off.: jut eszembe, van egy 7 éves porszívó  és szintén 7 éves samsung márkájú mikróhullámú sütő otthon.
eddig nem tűnnek gagyinak :) )

nos, akire hivatkoztam már tv ügyben, írta, samsungból hozztak vissza garanciális javításban neki a legkevesebbet, míg más nagynevű márkákból, amikből vmiért darabszámra is kevesebbet adott el, többet...
0
2010. április 6., kedd 18:08
a fogyasztók nagy részének a "lapos tévé" kifejezés bőven elég :)

(led, sajnos maga mint fényforrás is nagyon gyenge)
0
2010. április 6., kedd 18:06
Igazából ha nem ez lenne az üzletpolitikájuk (fogyasztók megtévesztése, valamint 80x annyit költenek reklámra mint a termékeikre), valószínüleg már rég egy csődbe ment cégről beszélnénk..

Hacsak nem a termékeikre költenének ezek helyett, akkor talán tudnának normális dolgokat is gyártani, nem csak gagyit..
0
2010. április 6., kedd 18:04
Samsung = Fogyasztók megtévesztése
0
2010. április 6., kedd 17:50
És ráadásul mekkora átb.... ez a Samsung LED TV pfffff.
Eleve úgy hírdetik hogy Samsung Plasma, Samsung LCD, Samsung LED.... Persze az emberek 99 %-ának tökmindegy, csak az a probléma hogy a Samsung nem is gyárt LED TV-t... LED megvilágítású LCD tv-t gyárt az oké de LED TV-t kereskedelmi forgalomba tudtommal nem... Volt is ebből valami per, hát érdekes hogy még mindig használhatják ezt a LED TV reklámot. A SONY helyében én is nagyon pipa lennék, hisz a valódi LED technológiával jelenleg még 30 centis képernyőket tudnak gyártani, azt is csillagászati áron. Ha valaki így keresztbe tenne én sem örülnék, ráadásul ismét a fogyasztók megtévesztéséről van szó...

0
2010. április 6., kedd 17:41
bocsánat!

sony ps3-at akartam írni, nekem olyan egyformák :-D
0
2010. április 6., kedd 17:34
XBox 360-on te mikor fogsz nézni BD-t ?
1. Nincs is Blu-ray meghajtója !
2. A Blu-ray a Sony-é !
A Microsoft a Xbox 360 játékoknál még mindig gagyi DVD9-esekkel operál ! :)
0
2010. április 6., kedd 17:08
"s itt láthatjátok, hogy milyen tv-t ajánlanak hozzá"

Ja. Ez is érdekes dolog hogy ki mit ajánl hozzá.. Köztudott hogy mindig annak a cégnek a cuccát ajánják, aki többet fizet.. A Samsung meg mindig erreől volt híres, marketingért még az anyjukat is eladnák.
0
2010. április 6., kedd 16:14
egymás után jelentik be a gyártok a 3d-és gépeket, frissítéseket az xbox-hoz pl, hogy 3d-ben nézhesd majd br-t.

még drágák, persze, relatíve drágák, de emlékezzünk, hogy 10 év kb még suzukit adtak a plazmához, ha vettél :)

ahhoz képest nem drágák a kb. 700.000 forintos  (usa piacról átszámolva) 3d-és megjelenítők, áruk, meg le fog menni pár múlva, és még mindig olcsdóbbak, már most, mint annó egy 94cm-es crt tv :)
0
2010. április 6., kedd 16:03
Hát nem az Avatar lesz az első olyan 3D-s film, ami megjelenik, hanem a Szörnyek az űrlények ellen. S itt láthatjátok, hogy milyen tv-t ajánlanak hozzá:)
http://www.samsung.com/us/consumer/tv-video/televisions/led-tv/UN46C8000XFXZA/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
Soha nem lesz olyan Tv, ami megfelelne :)
0
2010. április 6., kedd 15:18
bőven elavult (sőt, igazából amikor meg veszed akkor is) lesz pár év múlva és úgyis cseréled majd :) ne aggódj :)
0
2010. április 5., hétfő 12:24
Végül is Te személy szerint melyiket ajánlod plazma v. lcd?
0
2010. április 5., hétfő 11:58
A plazma fényereje idővel csökken. A gyártók kb. 60.000 óra használatot adnak meg, amíg a fényerő a felére csökken. Napi átlag 3 óra használattal ez majdnem 55 év.
0
2010. április 5., hétfő 10:32
A plazmáknak tényleg nagyon alacsony az élettartama?JVC házimozim van ez valamit befolyásol?
0
2010. április 4., vasárnap 21:23
Bár, ha a házimozid külön lejátszó+külön erősítő fajta, akkor lehetséges.
0
2010. április 4., vasárnap 21:22
Csak ha a házimoziban van legalább sztereó hang bemenet. De szerintem ez eléggé necces...
0
2010. április 4., vasárnap 20:40
Valakinek van tapasztalata LG led TV-vel? Egy 42LH9000 vásárlásán gondolkozom.
A másik, hogy ez a típus Bluetooth képes, és egy Bluetooth-os házimozit szerettem volna venni telefonról zenehallgatásra, de így ha egy normál házimozit rákötök a TV-re, és a TV-n keresztül kapcsolódok a telefonommal, akkor a hang a házimoziból jön, igaz?
0
2010. április 4., vasárnap 18:30
Nagyon köszi!
0
2010. április 4., vasárnap 18:15
plazma:
+jobb színek, gyors mozgás nem mosódik el, mélyebb feketék, nagyobb kontraszt, nagyobb méretben olcsóbb, a színek kicsit sem változnak a nézési szögtől
-enyhe vibrálás, zúgás, alacsonyabb fényerő (csak világosban van némi jelentősége)

LCD:
+nagyobb fényerő, stabilabb állókép, kisebb méretben olcsóbb, nincs beégésveszély, hosszú panel élettartam
-alacsonyabb statikus kontraszt, dinamikus kontraszt zavaró tud lenni, LED-es háttérvilágítás még drága (de jó), gyors mozgások könnyebben elmosódnak, a színek enyhén változnak a nézési szögtől (leginkább fel-le irányban)

plazma: Pioneer, Panasonic
LCD: LG, Sharp, Toshiba
0
2010. április 4., vasárnap 13:44
Biztos volt már kérdés!Lcd vagy plazma?melyik márka ami jó?
0
2010. március 1., hétfő 13:35
Talán azt.
0
2010. március 1., hétfő 12:48
írottakat abból is :D

(vagy előbb utóbb egy média lejátszót :-) )
0
2010. március 1., hétfő 12:37
Szerinted ez az ember BD-ket fog venni amikor írott DVD-i vannak csak? :))
0
2010. március 1., hétfő 12:33
a marha :)  vegyen egy projektort magának :)

de legalább br filmeket nézne :-D
0