Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2024. november 29., péntek 12:33
Bár nem DVD de gondoltam megosztom...

Total Film előfizető voltam az elmúlt jópár évben, aztán kb 2 hónapja bejelentték, hogy nincs több print edition, vége...

Ekkor úgy voltam, hogy előfizetek Empire-e, de első két számot egyesével rendeltem...  Talán így 6500ft-ra jön ki egy szám, hozza is a futár szépen vastag kartonlapok közé csomagolva... Aztán mondja, hogy van 2000Ft vám amit meg kellene fizetni... Min mondom? Ezen? Egy nyamvadt újságon? Temuról rendelek egy fél lovat azon nincs semmi, ezen a magazinon meg 2000Ft ? 8500Ft/szám? Hát faxom...

(írtam nekik, hogy elő akarok fizetni, akkor ugye kevesebbre jön ki egy szám azért jóval, de ha arra is vámot kell fizetni akkor nem tudom, szóval lehetne e más módon kézbesíteni, vagy nem ráírni összeget...)

Nah ennyi
0
2024. május 14., kedd 12:09
Ha amazon-ról (Német) rendelek egy csomagot, amiben 5-6 normál tokos BD és 4K kiadvány van, azt is egy sima vastagabb kartonborítékban küldik? Eddig 1-1 darabokat rendeltem csak, azok ugye úgy jöttek.

Köszönöm előre is a választ!
0
2024. március 21., csütörtök 9:44
Örök hála! :)

cs-robert írta:
Sziasztok!

Remélem, valaki tud nekem segíteni: nemrég ráálltam a James Bond-sorozat kigyűjtésére, már csak A világ nem elég és a Halj meg máskor hiányzik, de azokat sajna hiába keresem. Nem tudjátok esetleg, rajta vagyunk-e valamelyik külföldi kiadványon (szinkron+felirat)? Előre is köszi!

A lengyeleknél mindkét neked hiányzó rész kapható magyar hanggal és felirattal. Itt raktáron is van mindkettő:

https://www.dvdmax.pl/007-james-bond-smierc-nadejdzie-jutro-blu-ray,art1240704

https://www.dvdmax.pl/007-james-bond-swiat-to-za-malo-blu-ray,art1240717
0
2024. március 20., szerda 8:28
Stilgar írta:
Sziasztok!

Remélem, valaki tud nekem segíteni: nemrég ráálltam a James Bond-sorozat kigyűjtésére, már csak A világ nem elég és a Halj meg máskor hiányzik, de azokat sajna hiába keresem. Nem tudjátok esetleg, rajta vagyunk-e valamelyik külföldi kiadványon (szinkron+felirat)? Előre is köszi!

A lengyeleknél mindkét neked hiányzó rész kapható magyar hanggal és felirattal. Itt raktáron is van mindkettő:

https://www.dvdmax.pl/007-james-bond-smierc-nadejdzie-jutro-blu-ray,art1240704

https://www.dvdmax.pl/007-james-bond-swiat-to-za-malo-blu-ray,art1240717
0
2024. március 20., szerda 8:14
Sziasztok!

0
2024. február 28., szerda 7:30
Mr.Sterling450 írta:
Köszönöm a segítséget.

Ma kaptam pont kézhez egy Arrow filmes Rarewaves rendelést bár picit féltem tőlük rendelni így első  alkalommal. 1100 Ft vámkezelést számoltak rá, akkor kb ennyivel kell kalkulálni. Arrow alatt a brit oldalt értettem, akkor gondolom ugyanaz, mint a Rare. Köszi még egyszer. :)

Bocsi, most látom, hogy már újra lehet rendelni az Arrowtól (mind US, mind UK oldalon) Magyarországra. Pár hónapja még nem lehetett, ez zavart meg.

Az 1100Ft vámkezelést sajnos a Magyar Posta számolja ki, ha online lehet, akkor olcsóbb (550Ft), de nagyon gyakran nem lehet, csak offline.

Én a Rareről szoktam, nagyon bevált. Régen rendeltem az Arrowtól, ott csak az volt a gond, hogy ha bármi gond van, a customer service pocsék (a Rarenél tökély a tapasztalatom szerint).

Akkor ráállok a Rare vonalra. Crimson Peak UHD előrendelve. Köszi a tippeket. :)
0
2024. február 27., kedd 15:03
Argento írta:
Köszönöm a segítséget.

Ma kaptam pont kézhez egy Arrow filmes Rarewaves rendelést bár picit féltem tőlük rendelni így első  alkalommal. 1100 Ft vámkezelést számoltak rá, akkor kb ennyivel kell kalkulálni. Arrow alatt a brit oldalt értettem, akkor gondolom ugyanaz, mint a Rare. Köszi még egyszer. :)

Bocsi, most látom, hogy már újra lehet rendelni az Arrowtól (mind US, mind UK oldalon) Magyarországra. Pár hónapja még nem lehetett, ez zavart meg.

Az 1100Ft vámkezelést sajnos a Magyar Posta számolja ki, ha online lehet, akkor olcsóbb (550Ft), de nagyon gyakran nem lehet, csak offline.

Én a Rareről szoktam, nagyon bevált. Régen rendeltem az Arrowtól, ott csak az volt a gond, hogy ha bármi gond van, a customer service pocsék (a Rarenél tökély a tapasztalatom szerint).
0
2024. február 27., kedd 14:56
Mr.Sterling450 írta:
Sziasztok.

Mostanában rendelt valaki az Arrow Video webshopjából közvetlenül? Gondoltam talán megérne egy próbát, mert mostanság nem minden webáruházban lehet az új megjelenéseiket elérni.

Elvileg IOSS-re regisztrált a bolt, de nem tudom ettől függetlenül számíthatok-e egyéb költségekre vám és áfa tekintetében. Gondolom az MPL-nél landolna ha küldik.

Köszönöm.

Szia! Ahogy látom, nem fogsz tudni onnan rendelni, nem szállítanak Magyarországra. Javaslom a rarewaves.com-ot, ha brit Arrow kiadványokat szeretnél venni, ők IOSS regisztráltak, csak vámkezelésre kell fizetned (550-1100 forintot).

Köszönöm a segítséget.

0
2024. február 27., kedd 14:49
Argento írta:
Sziasztok.

Mostanában rendelt valaki az Arrow Video webshopjából közvetlenül? Gondoltam talán megérne egy próbát, mert mostanság nem minden webáruházban lehet az új megjelenéseiket elérni.

Elvileg IOSS-re regisztrált a bolt, de nem tudom ettől függetlenül számíthatok-e egyéb költségekre vám és áfa tekintetében. Gondolom az MPL-nél landolna ha küldik.

Köszönöm.

Szia! Ahogy látom, nem fogsz tudni onnan rendelni, nem szállítanak Magyarországra. Javaslom a rarewaves.com-ot, ha brit Arrow kiadványokat szeretnél venni, ők IOSS regisztráltak, csak vámkezelésre kell fizetned (550-1100 forintot).
0
2024. február 24., szombat 6:56
Sziasztok.

Köszönöm.
0
2023. július 20., csütörtök 16:32
funtom (resigned) írta:
Jól értelmezem, hogy a cseheknél kapható Nolan, UHD dobozban mind a 8 filmen vagy magyar felirat/hang?
Illetve a Kubrick 5 filmes UHD-n meg 3 filmen van magyar vonatkozás?

https://www.amazon.co.uk/Nolan-4K-Collection-Blu-ray/dp/B07H7VYDF7/ref=sr_1_7_sspa?crid=R33ITYEAY262&keywords=planet+of+the+apes+4k&qid=1689843643&sprefix=planet+of+the+apes%2Caps%2C122&sr=8-7-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9tdGY&psc=1

https://www.filmgame.hu/pirati-z-karibiku-1-5-kolekce-blu-ray-5bd--0930366.html

Ezeken van magyar felirat?

Szia. A Karibiku filmek első 4 része kapott csak magyar szinkront és feliratot. Az ötödik rész nem jelent meg sehol felirattal ill. szinkronnal BD-n.

Oh, köszi! Amikor beraktam karibi filmeket kívánságlistára esküdni mernék, hogy úgy néztem, hogy van minden felirat, most meg nem írja adatlapon és elbizonytalanodtam...

A Nolan filmeket angliából akarnám, szerintem csehek is azt importálták, aztán inkább nem akarnék cseh borítót :-D De gondolom azokon vannak akkor magyar vonatkozások..

Nolan filmekhez nem volt szerencsém UHD-n, csak a Sötét lovag van még, azokon van szinkron és felirat. Az angol kiadás szintén.
0
2023. július 20., csütörtök 15:54
Argento írta:
Jól értelmezem, hogy a cseheknél kapható Nolan, UHD dobozban mind a 8 filmen vagy magyar felirat/hang?

https://www.amazon.co.uk/Nolan-4K-Collection-Blu-ray/dp/B07H7VYDF7/ref=sr_1_7_sspa?crid=R33ITYEAY262&keywords=planet+of+the+apes+4k&qid=1689843643&sprefix=planet+of+the+apes%2Caps%2C122&sr=8-7-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9tdGY&psc=1

Szia. A Karibiku filmek első 4 része kapott csak magyar szinkront és feliratot. Az ötödik rész nem jelent meg sehol felirattal ill. szinkronnal BD-n.

Oh, köszi! Amikor beraktam karibi filmeket kívánságlistára esküdni mernék, hogy úgy néztem, hogy van minden felirat, most meg nem írja adatlapon és elbizonytalanodtam...

A Nolan filmeket angliából akarnám, szerintem csehek is azt importálták, aztán inkább nem akarnék cseh borítót :-D De gondolom azokon vannak akkor magyar vonatkozások..
0
2023. július 20., csütörtök 15:49
funtom (resigned) írta:

0
2023. július 20., csütörtök 13:12
funtom (resigned) írta:

0
2023. március 27., hétfő 15:00
0
2023. március 21., kedd 8:58
a The Fabelmans jól látom, hogy USA-ban megjelent már, Európában meg csak 2023 dec? Hogy hogy?
USA 4K/Blu-ray kiadás esetén a BD régió kódolt?
0
2023. március 21., kedd 7:57
Lassan fél éve, hogy a filmgame-ről rendelek filmeket. Az árak és a választék pazar. Minden hónapban van vagy 20 magyar vonatkozású film akcióban. Továbbá minden hónapban új DVD és BD kiadványok kerülnek elő. Rég nem látott DVD-k: Apáca show, Reszkessetek betörők, A lét elviselhetetlen könnyelműsége, Menekülés a győzelembe, Amerikai éjszaka és még sorolhatnám. Blu-ray filmeket felsorolni sem tudom, van vagy 100 kiadványom onnan. Többségében 4 eurós áron (most a legutolsó dobás Wes Craven: Rémségek háza, vagy kedvencek temetője 2. rész). Ezek után pont nem érdekel, hogy milyen a borító :-) Legalábbis engem ez nem zavar. Van bolgár, görög, német, angol, lengyel, koreai kiadványom is. _Nem is kevés. A lényeg, hogy legyen rajta magyar hang vagy felirat. Ami nagyon csúnya borító címmel rendelkezik, az a második sorba lett helyezve :-)
0
2023. március 20., hétfő 11:13
DNS írta:
Lassan rászánom magam egy cseh rendelésre, még a cseh nyelvű borítóktól viszolygok kicsit…  Más ezzel a lelki megpróbáltatással, hogy birkózik meg? :-D

Hát nem semmi címek vannak azért! Den Poté meg Sám Doma... :D
Az biztos hogy jobb ha magyar a borító, mert nekem sem igazán jön be ez. :)

Hát nem tudom, de lehet, hogy ha a csehek nézegetnék a magyar feliratokat a kiadványokon, akkor ők is hasonlóan el lennének szörnyedve:) Más kérdés, hogy ők erre nyilván nincsenek rászorulva...

Na igen, hisz az az Ő anyanyelvük, ez meg a miénk. :)
Nincsenek, és mennyivel jobb helyzetben vannak hozzánk képest, hogy ilyen jó a piac náluk. Még után gyártásra is megvan a kereslet. Itt pedig vegye az ember a kiadást amíg van mert utána már be sem tudja szerezni. Hmm
0
2023. március 20., hétfő 7:48
Blu-Ray Fan írta:
Dömi

Küldeni fogom, ha gép elé kerülök. Mármint ha lesz időm.

Szia! Engem is érdekelne!
akos.rozsas@gmail.com

Köszönöm!
0
2023. március 19., vasárnap 18:11
Dömi

Küldeni fogom, ha gép elé kerülök. Mármint ha lesz időm.
2
2023. március 19., vasárnap 13:18
Corvinus írta:
Lassan rászánom magam egy cseh rendelésre, még a cseh nyelvű borítóktól viszolygok kicsit…  Más ezzel a lelki megpróbáltatással, hogy birkózik meg? :-D

Hát nem tudom, de lehet, hogy ha a csehek nézegetnék a magyar feliratokat a kiadványokon, akkor ők is hasonlóan el lennének szörnyedve:) Más kérdés, hogy ők erre nyilván nincsenek rászorulva...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. március 19., vasárnap 12:30
funtom (resigned) írta:

0
2023. március 19., vasárnap 5:16
Blu-Ray Fan írta:

Én nyomtatok hozzá magyar borítót. (Mármint ismerős, nyomdában) Amihez nincs ahhoz csinálnak. Gépemen van pár, ha kell átküldöm szívesen.

Szia
Engem érdekelnének:
menuborito@gmail.com

Előre is köszönöm!
0
2023. március 18., szombat 14:29
funtom (resigned) írta:

Én nyomtatok hozzá magyar borítót. (Mármint ismerős, nyomdában) Amihez nincs ahhoz csinálnak. Gépemen van pár, ha kell átküldöm szívesen.
1
2023. március 18., szombat 9:39
funtom (resigned) írta:

Nekem inkább a lemez a lényeg, hogy legyen rajta magyar felirat vagy szinkron. Van jó pár cseh kiadvány nekem is, néha azért ki kell venni a polcról, mikor keresek egy bizonyos filmet ha cseh kiadvány, hogy az-e.
Már rajta vagyok, de még nem jutottam el odáig, hogy elmenjek egy digitális nyomdába, ahol kinyomtatnák a magyar nyelvű borítókat. Ha nincs magyar, akkor legalább az Angol verziót, mert még akkor is könnyebben megtalálom, mint a cseh cím alapján. Amíg kevés volt, addig nem volt probléma, de a sok bába között most már elvész a gyerek.
Én kompromisszumot kötöttem, hogy inkább legyen meg csehül, mint sehogy.
0