Szeretnék segítséget kérni külföldi rendeléshez semmilyen lehetőséggel nem rendelkezem Ebayen néztem ki egy filmzenét ! jason1@citromail.hu
0
2015. január 27., kedd 12:35
1256
Három hónapja nem ér ide a The Babadook digim tőlük...
0
2015. január 27., kedd 0:18
2288
Ugyan régen nem rendeltem már tőlük, de úgy tudom szállítanak. Alternatívaként a www.jbhifi.com.au oldalt tudnám ajánlani, jól használható, több saját exkluzív kiadványuk is van és szállítanak mindenhova.
0
2015. január 26., hétfő 21:33
352
Sziasztok!
Az Ezydvd már tényleg nem szállít Magyarországra? Esetleg használ valaki valamilyen ausztrál alternatívát? Itthon nem kapható lemezt szeretnék beszerezni természetesen...
0
2015. január 14., szerda 15:16
1185
Pár éve jártam én is így egy külföldi online bolttal. Azt mondták, a rendszerükben történt valami hiba - kétszer emelték le így egy korábbi vásárlásom összegét a számlámról. Pár levélváltás után rendben volt az ügy, minden visszajött, és még egy levásárolható bónt is kaptam tőlük - persze azóta sem néztem a honlapjuk felé...
0
2015. január 13., kedd 23:04
479
Mielőtt felrobbanok, érdeklődnék, hogy más is járt-e már úgy, mint én: adott egy online bolt (nem egy amazon kaliberű, de nem is noname), amitől 2006 óta vásárolok. Soha nem volt velük problémám, gyorsan szállítottak, stb. Legutóbb 2014 augusztusában rendeltem. A netbankot meglesve most látom, hogy három zárolt tétel is szerepel 29,67 Euro értékben (partnerként az ominózus bolt van megjelölve), illetve egyszer 29,67 Euro-t már sikeresen le is vettek a számláról... Írtam a banknak, a boltnak és most tűkön ülve várok, hogy ki mit reagál. A bolt honlapján még csak nem is jártam idén... más gépről meg pláne nem szoktam belépni csak az itthoniról, amit rajtam kívül nem is használ senki. Ráadásként kártyaadatot sem tárolnak, azt mindig rendeléskor kell megadni... Szóval nem értem, mi a frászkarika történhetett. Nem szakadnék meg a röhögéstől, ha szép lassan leapasztanák a számlámat úgy hogy még egy vigasz DVD-t se kapok érte... :-) (áááá, mindjárt a kardomba dőlök)
0
2015. január 9., péntek 1:00
52684
Persze hogy csatlakozol, R2-D2 mindig azt csinálja! ;-)
most posts by TM
0
2015. január 8., csütörtök 22:15
8260
Csatlakozom.
0
2015. január 8., csütörtök 21:30
8977
Nekem hasonló időszakban rendelt termékem több, mint 6 hét után jött csak meg! November végi rendelés, január eleji érkezés volt... szóval még nem érdemes parázni!
0
2015. január 8., csütörtök 15:21
52684
Bizony.
most posts by TM
0
2015. január 8., csütörtök 12:55
300
Remélem gyorsan megoldódik a probléma.
0
2015. január 8., csütörtök 10:20
481
4921. Dömi
Köszi a választ, kár.
0
2015. január 8., csütörtök 8:44
874
A Zavvi-val kapcsolatban - ilyen szempontból - korábban már volt ilyen tapasztalatom. Egy fémdobozom tűnt el valahol azúton. Akkor még csak űrlapot sem kellett kitöltenem. Szó nélkül küldtek másikat. Remélem neked is szerencséd lesz.
Most év végén csodálkoztam, mert amiket megrendeltem, kivétel nélkül korábban megjöttek (amazon-ról). Ezek szerint mákom volt :)
0
2015. január 7., szerda 23:45
300
Írtam nekik,elég gyorsan válaszoltak is.Azt írták,hogy töltsek ki egy nyomtatványt arról,hogy nem kaptam meg a cuccot és küldjem el nekik ezt és majd kivizsgálják az ügyet.Csak azt nem tudom,hogy találnak meg valamit aminek nem biztos,hogy van nyoma.Rendeltem már korábban is tőlük,általában egy hét alatt itt volt a cucc.
0
2015. január 7., szerda 22:20
2288
Pontosan, ahogy R2 írja. Szállítási szempontból sok leállást eredményeztek a hétköznapi ünnepnapok. Angol Amazonról volt ami 6 hét után érkezett csak meg. Úgyhogy a Zavvis is elképzelhető, hogy még megjön. Mindenesetre egy hónap után azért célszerű szerintem jelezni feléjük.
0
2015. január 7., szerda 21:52
8260
Az év végén sok minden nem ért ide egy hónap alatt sem. Máshonnan sem. :(
0
2015. január 7., szerda 21:19
300
Valakivel előfordult már,hogy rendelt a zavvi-ról és nem kapta meg majdnem egy hónap után sem?
0
2015. január 6., kedd 6:45
19952
Az téves. Nem vagyunk rajta!
0
2015. január 6., kedd 6:32
481
Meg tudja mondani valaki, akinek esetleg megvan a Parker című film blurayen, hogy a cseh kiadáson valóban van magyar vonatkozás? Érdekelne még az angol hangsáv is, hogy milyen rajta. Nálunk ez miért nem jelent meg egyébként?
0
2015. január 3., szombat 22:54
2966
nem beszélve arról, hogy az amazon egyáltalán nem foglalkozik a lemezek adatainak pontosításával, úgyhogy azért mert odaírják hogy fellelhető a magyar nyelv a lemezen, még nem biztos hogy így van! többször futottam már bele magyar vonatkozású lemezbe az amazonon, amin végül nem volt se szinkron, se felirat...
erre talán a legjobb oldal a "dvdcompare.net", ahol felhasználók lemezről leellenőrzött adatai alapján csináltak nyilvántartást.
0
2015. január 3., szombat 13:14
8260
"sok magyar vonatkozású, itthon már nem kapható filmet"
Azért az a sok nem olyan sok. Főleg az elején, a 15 évvel ezelőtti kiadásokon voltunk rajta, manapság ritka, mint a fehér holló. Ráadásul azok már kinn sem kaphatóak, maximum ebayen.
Túl sok reményt ne táplálj ez ügyben. Van ugyan néhány cím, de nincs tömegével.
0
2015. január 3., szombat 13:09
308
Erre a külföldi rendelésre én is kíváncsi lennék hogyan is kell pontosan, mert szívesen kipróbálnám én is.
0
2015. január 3., szombat 12:51
46
Ez engem is érdekelne. Sosem rendeltem még kintről, de ami itt van az tragédia. Értem én, hogy a dvd-nek lőttek, nekem egyenlőre megfelelne. Viszont én is szeretem a díszdobozos kiadványokat és az itthoni piaccal ellentétben kint még vannak díszdobozos dvd-k. Próbálkoztam az angol Amazonon nézelődni, de nem olyan egyszerű rákeresni a magyar nyelvre, így fel is adtam. Egyébként szerintem az angliai rendelés a legkézenfekvőbb.
0
2015. január 3., szombat 12:35
31
Ahol ki lehet fogni sok magyar vonatkozású, itthon már nem kapható filmet. Ha felirat van rajt, az már bőven jó.
0
2015. január 3., szombat 12:33
2966
a külföld szerintem elég tág fogalom... melyik országra gondoltál?