Tudsz. Majd csak valamikor év elején zár be minden két hétre.
0
2014. december 24., szerda 16:21
2288
Kínában nem tartják a Karácsonyt, akkor onnan most tudok rendelni? Mit gondoltok? :D
0
2014. december 21., vasárnap 0:28
4078
Átlagosan az amgol amazonról dvd-t rendelve mennyibe kerül a postaköltség 1-2 dvd esetén? Még sose rendeltem onnan, de érdekelne mivel van néhány film, ami idehaza nem Kapható de kellene. Köszi.
Tudna valaki segíteni zavvi.com-os rendeléssel kapcsolatban? szem82@freemail.hu
0
2014. szeptember 25., csütörtök 14:29
8260
15/2004 PM rendelet 51§ (4)
"A vámszerv által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, tíz eurónál kevesebb vámot, nem közösségi adót és díjat - kivéve a jövedéki termék után kiszabott nem közösségi adót és díjat - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárással egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámszerv. Nem kell megfizetni továbbá, illetve visszafizetni azt a tíz euró alatti, nem közösségi adó- és díjkülönbözetet, valamint visszafizetni azt a tíz euró alatti vámtúlfizetést, amely az egy határozatban kiszabott és megfizetett összeg különbségéből keletkezett. Az így keletkezett tartozást a vámszerv utólag törli, a túlfizetést pedig köteles bevételként adónemenként belső bizonylattal előírni és elszámolni."
0
2014. szeptember 25., csütörtök 14:15
2288
Passzolom a kérdést. Velem egyszer (idén tavasszal) fizettetett a posta 2.500 Ft vámot. Összesen 3.500 lett mert 1000 Ft kezelési díjat is felszámoltak.
0
2014. szeptember 25., csütörtök 13:58
8260
Az még mindig él, nem, hogy ha a kiszámított ÁFA összege 10 euró alatt van - vagy annak megfelelő értékű forint -, akkor azt egy uniós irányelv alapján nem kell befizetni?
Úgy teljes a kép és úgy jön ki a csomagonként 70-75 dolláros "ingyenes" értékhatár...
0
2014. szeptember 25., csütörtök 12:26
2288
0
2014. szeptember 25., csütörtök 12:20
874
Nekem is tanulságos volt, bár én sokszor nem értem ezt a vámolásos dolgot. Volt, hogy 80 dollárért rendeltem valamit, ráadásul nem is EU-s országból, mégsem kellett fizetnem. Pedig az érték meghaladta a vámköteleset. Na mind1. Általában Angliából szoktam, onnan meg jöhet, ha jól tudom. Ráadásul nem nagy értékben.
0
2014. szeptember 25., csütörtök 11:32
2288
Jó, hogy feltetted ide sokan nincsenek tisztában az ilyenekkel ahogy tapasztaltam. Ez pontosan így van, eddig is ez működött. Persze kiskapuk mindig vannak. Ez a 22 eurós árhatár arra vonatkozik, ha cégtől rendel valaki. Ha mondjuk ebay-en, vagy máshol egy másik magánszemélytől akkor 45 euró az értékhatár ameddig vám és adómentes.
Szeretném már régóta megvenni, megrendelni, de idehaza sosem lesz kiadva szerintem. A lényeg, az angol amazonon kapható az R1 amerikai: KÜLSŐ LINK és a német (uncut) kiadás: KÜLSŐ LINK
Én nem találtam nyomát sehol, hogy lenne vágatlan, vágott vagy bővített verzió. A borító miatt az R1 felé húz az a szívem, de a németen feltüntetett uncut miatt vacilálok. Sajnos csak az R1-nél szerepel, hogy 110 perc - imdb szerint 102, tehát már az is több, mint lennie kéne. A német kiadáson lévő 12-es karika sem enged arra következtetnem, hogy ebben benne legyen olyasmi, ami az R1-ből kivágásra került volna. Lehet, hogy csak vevőcsalogatás ez az uncut dolog és egyébként meg megegyezik a 2 kiadás? A slussz poén az egészben meg az, hogy ha felmegyek a német amazonra, KÜLSŐ LINK ott olcsóbb is és azt írják 98 perc az uncut, az elvileg vágott R1 110 percével szemben. Legalább ez a 98 perc stimmel az imdb 102 percével pal/ntsc eltérés ugyebár. Ezen vakarom a fejem napok óta. Van valakinek valami ötlete?
0
2014. szeptember 1., hétfő 15:01
961
Köszi arzo!
Két fajta böngészőt is kipróbáltam most, minden engedélyezve, ua. a helyzet. Várok egy picit (most nem kell ez a részleg egyenlőre), ha marad, írok nekik.
0
2014. szeptember 1., hétfő 14:49
2288
Nekem egyszer olyan történt, hogy frissítettem a Firefoxot és utána valami hasonló módon nem tudtam belépni. A frissített valamiért letiltott olyan felugró dolgokat amik a belépéshez kellettek. És volt olyan eset is, hogy 2-3 napig szintén nem tudtam belépni, de akkor valami a routerben akadt be és azt kellett újraindítanom. Aztán lehet még szervergond is az adott részen ahova éppen téged irányít, sok szervert használ az ebay...
0
2014. szeptember 1., hétfő 14:44
961
R2-D2, afiaf, köszönöm a válaszotokat.
Nekem még mindig nem jeleníti meg.. (2 napja áll fent ez a probléma)