Elnézést a késői reagálásért, de nem voltam gépközelben :)
A lényeg:
Megrendeltem a Stargate: Atlantis teljes sorozatot BD-n. Ez egy gyűjtődoboz volt, benne mind az öt évad. Évadonként 4-4 lemez. A dobozban a következők voltak: 1-2. évad egy tokban (8 lemez), 3-4. évad 1 tokban (8 lemez), az 5. évad egy tokban. Amikor megjött a csomag, akkor kibontás után vettem észre, hogy a gyűjtőtok el van szakadva, a 8-as tartók pedig töröttek (kívül is, belül is). Az elején arra gondoltam, hogy nagy ügy, majd veszek üres tokot, és kész. Sajnos azonban ilyet nem lehetett, pedig nem egy gyártót megkerestem vele.
Miután rájöttem, hogy ebből csere lesz, megkerestem öket és leírtam a hibákat. Ők kértek néhány fényképet, majd jelezték, hogy küldjem vissza a terméket, a pontos hibaleírással együtt. A posta díját természetesen állják, a számla másolatát szintén el kellett küldenem nekik e-mailen. A posta kb. 5.000 Ft volt, e-mailt elküldtem és vártam :)
Aztán megérkezett az új termék, valamint pár nappal előtte a postai díjat is átutalták a számlámra. De hogy ne legyen teljes az öröm, megint töröttek voltak a tokok... Újra levelezés, fénykép készítés, stb. Ekkor próbáltam őket megkérni, hogy nyugodtan bontsák fel a dobozt és ellenőrizzék, így biztosan ép terméket küldenek. A válasz annyi volt, hogy ezt nem tudják megtenni, mert ők X helyen dolgoznak, a raktár meg Y helyen.
Így másodszorra is küldtek egy új terméket. Ez viszont már hibátlan volt. A postai díjat kicsit macerásabban kaptam vissza, mert folyamatosan mondták, hogy 1 hónapja már átutalták. Nekem pedig el kellett magyaráznom, hogy igen, az az első termék visszaküldés volt, de ez most egy másik. 2-3 levélváltás után, viszont megjött a postai díj is.
Konklúzió: igaz kicsit hosszab idő alatt (kb. 1,5 hónap) lett egy hibátlan kiadványom. Szerintem megérte. Ezek alapján csak azt tudom mondani, hogy korrekt cégról van szó.
Csak csöndben jegyzem meg, hogy kemény kb. 150-200 Ft-al jobban is jártam a HUF-GBP árfolyamváltozás miatt, ugyanis mind2 esetben kicsivel több pénzt utaltak vissza, mint amennyit ténylegesen költöttem a postáért.
Ez egy kicsit hosszú lett, de így korrekt a válaszom :D