Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2014. augusztus 31., vasárnap 23:18
Nekem működik.
0
2014. augusztus 31., vasárnap 23:13
eBay felhasználóktól kérnék egy kis segítséget..

Bejelentkezés után a My eBay / Summary-re kattintva a következő üzenet kapom:

Sorry, we couldn t complete your request. Try again later.

Ti is ezt az üzenetet kapjátok?
0
2014. június 22., vasárnap 13:58
Köszönöm a válaszodat.
No, igen így kellene nekik csomagolni és szállítani már elsőre is. Ha így tennének minden esetben olyan hatalmas forgalmuk lenne, hogy nem győznék összeállítani a pakkokat.
0
2014. június 22., vasárnap 13:33
B*sszus az lemaradt...
Igen, az egy erős, kartondobozban jött meg, elég rendesen kibélelve és azt hiszem, hogy nem is postán, hanem valami csomagküldő szolgálattal.
A fontos rész, hogy a 3. alkalommal eléggé bebiztosították magukat, hogy szállítás közben biztosan ne sérüljön meg a csomag.

A tokkal kapcsolatban az is gond volt, hogy nekem pontos szélességgel rendelkező kellett volna, mert különben az eredeti borító nem ment volna szépen bele, illetve a gyűjtődobozban lett volna hely a tokok mellett, ami tárolás szempontjából - szerintem - nem lett volna jó.
0
2014. június 22., vasárnap 11:09
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást.
Kicsit hosszadalmas úton, de akkor van rá esély, hogy előbb-utóbb sikerül hozzájutnom egy hibátlan termékhez. Most egy kicsit megnyugtattál, de azért jó lett volna a macerás részét elkerülni.

Egyébként ezeket az 5-6-7-8 tálcás tokokat (kék színben) én is keresgéltem pár nappal ezelőtt a neten, de én sem találtam sehol sem. Piszok jó lenne valahogy szerezni. Lehet, hogy mégis csak a gyártónál kellene forszírozni a dolgot. Talán egy nagyobbacska mennyiségben sikerülne tőlük szerezni.

Bocsi, még egy kérdés: amikor a hibátlan példány érkezett (harmadik nekifutásra), az erősebb csomagolásban jött?
0
2014. június 22., vasárnap 10:29
Elnézést a késői reagálásért, de nem voltam gépközelben :)
A lényeg:
Megrendeltem a Stargate: Atlantis teljes sorozatot BD-n. Ez egy gyűjtődoboz volt, benne mind az öt évad. Évadonként 4-4 lemez. A dobozban a következők voltak: 1-2. évad egy tokban (8 lemez), 3-4. évad 1 tokban (8 lemez), az 5. évad egy tokban. Amikor megjött a csomag, akkor kibontás után vettem észre, hogy a gyűjtőtok el van szakadva, a 8-as tartók pedig töröttek (kívül is, belül is). Az elején arra gondoltam, hogy nagy ügy, majd veszek üres tokot, és kész. Sajnos azonban ilyet nem lehetett, pedig nem egy gyártót megkerestem vele.

Miután rájöttem, hogy ebből csere lesz, megkerestem öket és leírtam a hibákat. Ők kértek néhány fényképet, majd jelezték, hogy küldjem vissza a terméket, a pontos hibaleírással együtt. A posta díját természetesen állják, a számla másolatát szintén el kellett küldenem nekik e-mailen. A posta kb. 5.000 Ft volt, e-mailt elküldtem és vártam :)

Aztán megérkezett az új termék, valamint pár nappal előtte a postai díjat is átutalták a számlámra. De hogy ne legyen teljes az öröm, megint töröttek voltak a tokok... Újra levelezés, fénykép készítés, stb. Ekkor próbáltam őket megkérni, hogy nyugodtan bontsák fel a dobozt és ellenőrizzék, így biztosan ép terméket küldenek. A válasz annyi volt, hogy ezt nem tudják megtenni, mert ők X helyen dolgoznak, a raktár meg Y helyen.

Így másodszorra is küldtek egy új terméket. Ez viszont már hibátlan volt. A postai díjat kicsit macerásabban kaptam vissza, mert folyamatosan mondták, hogy 1 hónapja már átutalták. Nekem pedig el kellett magyaráznom, hogy igen, az az első termék visszaküldés volt, de ez most egy másik. 2-3 levélváltás után, viszont megjött a postai díj is.

Konklúzió: igaz kicsit hosszab idő alatt (kb. 1,5 hónap) lett egy hibátlan kiadványom. Szerintem megérte. Ezek alapján csak azt tudom mondani, hogy korrekt cégról van szó.

Csak csöndben jegyzem meg, hogy kemény kb. 150-200 Ft-al jobban is jártam a HUF-GBP árfolyamváltozás miatt, ugyanis mind2 esetben kicsivel több pénzt utaltak vissza, mint amennyit ténylegesen költöttem a postáért.

Ez egy kicsit hosszú lett, de így korrekt a válaszom :D
0
2014. június 21., szombat 17:27
köszi, írtam is neked mind a két címre, remélem most megkapod
0
2014. június 21., szombat 16:33
ok, nézem, és írok is :)
0
2014. június 21., szombat 16:27
meg van neked, nekem is meg van az alma-s címed
0
2014. június 21., szombat 15:48
Szia, nem kaptam e-mailt. Megadod a tied? Köszi:)
0
2014. június 21., szombat 12:01
Igen, tudtál, nagyon is sokat. Köszönöm szépen.
(Kerestelek pár napja email-ben.)
0
2014. június 21., szombat 9:16
Szia, nem engem kérdeztél, de leírom nálam, hogy volt. Zavvi gondolom. Kitartónak kell lenni, először küldtek egy levelet, hogy adnak 15 % kedvezményt, azt nem fogadtam el, leírtam én gyűjtő vagyok stb stb, Rá pár nappal küldtek egy új levelet, hogy akkor legyen 20% ezt is elutasítottam, és határozottan kértem a cserét, illetve hova küldjem vissza a sérült steelbook-ot. Mert ami cím a csomagoláson fel van tüntetve ki tudja mi, és hol van. Ezután kaptam egy újat, és nem kellett nekik ami nálam volt. Ja még annyi, hogy képeket küldtem a termékről. Remélem tudtam segíteni :)
0
2014. június 21., szombat 0:46
1x nekem is elveszett, mindjárt a legelső rendelésem, de küldtek helyette másikat. Az rendben is volt.
A hibás terméket kicserélték? Visszaküldted? Hogyan "orvosolták" a problémát?
0
2014. június 20., péntek 23:09
Néha megesik, hogy én is rendelek tőlük. Ilyen csomagolást már rég kaptam.
Az eddigi rendeléseim rendben voltak, amikor gondom volt, akkor korrekten álltak hozzám (1x elveszett a csomagom, 2x pedig hibás terméket küldtek). Mindkét esetben orvosolták a problémát, és a végén nekem nem került plusz költségbe.
0
2014. június 20., péntek 22:58
Igen a megoldás: "egy sokkal masszívabb csomagolás" lenne.
Akkor nem kellene folyton azon izgulni, hogy épségben érkezik-e meg a csomag.
0
2014. június 20., péntek 22:33
Na igen a Zavvi. Hogy ne csak haza panaszkodjunk :) Részemről a kettő rendelésem ami eddig összesen volt rendben volt mint Döminek. Ő azért tényleg szerencsésnek mondható ha a többségi tapasztalatokat vesszük. Sok külföldi fórumon szídják a Zavvi csomagolását, rengeteg sérült, karcos, elveszett csomagról panaszkodnak. És egyre több gyűjtő elkezdte "bojkottálni" a rendeléseit onnan. persze ha valami Zavvi exclusive kiadvány nincs mit tenni. De pro és kontra létezik, pl. a Zavvi megszüntette a postázást Portugáliába annyi volt az elveszett csomag. Gondok mindenhol vannak, remélhetően az ingyenes postázásuk ellenére is a folyamatos reklamációknak meglesz a hatása és egy sokkal masszívabb csomagolásra váltanak.
0
2014. június 20., péntek 21:26
...és még egy érdekesség, amit szintén nem fog senki elhinni, A zöld lámpás és a Gladiátor egy dobozban volt, de nem a megszokott fehérben, hanem ilyenben:

0
2014. június 20., péntek 20:57
örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy
0
2014. június 20., péntek 17:29
hát én már meg vettem a fél steelbook kínálatukat és még egy darab se volt hibás.
0
2014. június 20., péntek 16:03
Jelentem nálam is rekordot állított fel a Zavvi: 5-5 bd steelbook horpadtan érkezett. (egy-egy darabon több benyomódás is van)
Bár, azt is meg kell mondanom az előző 30 db mind hibátlan volt, de ez jelen pillanatban sovány vigasz.
Továbbra is az a véleményem: egy nagy fos a csomagolásuk. Leszarják, hogy megkapod-e épségben.
Szerencse kérdése az egész.
0
2014. június 19., csütörtök 14:48
Jelentem a Zavvi új rekordot állított fel nálam, 4 munkanap alatt ideért a cuccos. Eddig kettőből kettő hibátlan szállítás, szóval most már merem ajánlani nektek.
0
2014. június 15., vasárnap 13:07
Köszi!
0
2014. június 15., vasárnap 10:40
Köszi, ez így nagyon jó!
0
2014. június 15., vasárnap 1:29
Biztos. Legalábbis Amazonnal nekem ez a tapasztalatom. Eddig minden ország Amazonja előrendelésnél csak a megjelenéskor (vagy előtte 2-3 nappal ha már korábban beérkezik hozzájuk) vonta le az összeget. És amikor levonják rögtön szállítják is.
0
2014. június 15., vasárnap 1:04
Rákerestem a neten, szép az a karóra is! Nekem van egy olyan zsebórám aminek látszik a szerkezete, de annak nincs fedele. A "Unity"-snek meg az is lenne. :)
Ez biztos, hogy csak akkor vonják le az árát ha megjelenik a játék? Nagyon nagy a kísértés, hogy megrendeljem. Akkor lenne is időm összegyűjteni az árát.

Sajna a játék, film, zene hármasból a filmek manapság a legolcsóbbak. Lassan a játékok lesznek a legdrágábbak. Ha az újgenerációs konzolokat vesszük alapul, akkor már azok is.
0