Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2014. június 15., vasárnap 0:42
Szép. Tetszenek a zsebórák nekem is. A Hugó német kiadásában van egy óra amim van, annak is hasonlóan látszik a szerkezete, de az karóra. Ezek a limitált kiadások eleve drágák és ahogy nézegettem játék téren még inkább mint filmes területen. pedig valószínűleg hamar el is fog fogyni előrendelésben és már csak drágább lesz utána. Ha ennyit rászánsz érdemes előrendelni. Az árát úgyis csak megjelenéskor vonják majd le.
0
2014. június 15., vasárnap 0:36
Nem film. :) De nem titok. Az előző Assassin s Creed miatt nemcsak vitorlás hadihajó, hanem egy kicsit zsebóra mániás is lettem. Naná, hogy az új Assassin s Creed-nek is lesz egy zsebórás kiadása. Persze még szebb, mint az előző. De miért ilyen iszonyat drága??? :/ Tán aranyból lesz az óra? :)

0
2014. június 15., vasárnap 0:21
Most már kíváncsi vagyok mi az :)
0
2014. június 15., vasárnap 0:14
Köszi! :) Amit én néztem, ott csak a környező országaikra volt írva tarifa, azért gondoltam, hogy nem szállítanak hozzánk. Akkor átböngészem jobban, bár kegyetlen drága amit kinéztem. Ráadásul ha háromszor elkallódna, lehet, hogy nem is tudnának már küldeni belőle újra. Elég limitáltnak tűnik, hogy csak náluk és a német Amazon-on lehet rendelni.
0
2014. június 14., szombat 23:51
Negyedévente rendelek tőlük szóval szállítanak. Igaz ha nem a drágább szállítást választja az ember elég csiga módon ér ide. Eddig minden meg is jött, bár az utolsót 3-szor kellett küldjék. Elkallódott...
0
2014. június 14., szombat 23:45
Jól látom, hogy a francia Amazon-ról nem szállítanak Magyarországra? Esetleg valaki rendelt mégis onnan? Csak mert onnan több, mint tíz euro-val olcsóbb lenne egy termék, mint a német Amazon-ról. (Ezen a két Amazon-on exkluzív a kiadvány.)
0
2014. június 14., szombat 19:24

korona
0
2014. június 14., szombat 14:47
Én pedig ismét feltenném a kérdést,aki rendelt már filmarena-ról.
A fizetésnél euro vagy korona árfolyamot használ?
0
2014. június 14., szombat 14:46
Nekem is ennyit kellett várnom eddig,ami a legtöbb volt.
Igaz akkor "tél volt,hó esett és jöttek az ünnepek". De az ajándékom magam számára sikeresen megérkezett. :)

De még sosem volt velük probléma.
0
2014. június 13., péntek 15:49
Na, csak nem jött meg az első zavvis csomagom 21 nap alatt, írtam nekik, múlt hét csütörtökön feladták, ma meg hozta is a postás. Úgyhogy nagy az öröm, már van 2 db BD-m.

0
2014. május 28., szerda 23:17
Szerintem sem kell aggódni. Velem olyan esett meg, hogy Magyarországon eltűnt a csomagom,. Megvártam a 10-15 munkanapot, majd jeleztem náluk, hogy nem kaptam meg a terméket. 2 napra rá küldték a másikat.

Amikor hibás terméket küldtem vissza, akkor a postaköltséget kifizették és küldtek újat (2x is).
0
2014. május 28., szerda 21:16
Az Usher-ház fémdoboz meg 6 nap alatt megjött a legutóbb. Fejlődtek. :)

0
2014. május 28., szerda 17:01
teljesen megbízhatóak és korrektek. én már elég régóta rendelek onnan és semmi gondom nem volt velük. mindig megjöttek a csomagok időben kivéve egyszer egy 18 db-os csomagom. ott én is el kezdtem aggódni, de végül is csak 1 hetet csúszott és nem tűnt el semmi. egyedül azt nem szeretem bennük hogy minden filmet egyesével küldenek és ha többet rendelek akkor se egy csomagban.
0
2014. május 28., szerda 12:54
Én is pont tegnap próbáltam ki először, szóval most izgulhatunk együtt :). De ha megbízhatónak bizonyul, akkor lehet hogy átpártolok rá.
0
2014. május 28., szerda 12:49
Jó, hogy írtátok, mert zavvi-szűzként pont tegnap rendeltem tőlük, akkor legalább nem aggódom, ha mégis.
0
2014. május 28., szerda 12:38
Zavii sokat szokott csúszkálni, jellemzően a nemzetközi posta leterheltségétől függ a kiszállítási idő. Argento kollegának is három hét körül volt a várakozás, szóval még te is jó vagy :).
0
2014. május 26., hétfő 15:54
Köszi.
Várok-várok, nyugodt is vagyok, és valami úgyis lesz.:)
0
2014. május 26., hétfő 15:35
Szoktak szopózni, ne aggódj. Szép lassan majd előfordul mindenféle. Nekem volt már az US amazontól, hogy 6-7 hét alatt jött meg, de volt ami 1 hét. Az UK amazon is olyan, hogy 3 hét alatt tutira ideér, de a zavvi is csúszott már. Az, hogy mit írnak az estimated arrival-ba nem számít, csak egy nagyságrendi időpont. Megjön az, nyugodj meg, várjál :D
0
2014. május 26., hétfő 13:55
Sziasztok

Megejtettem az első amazon.com-os és zavvis rendelésem, mindkettő standard szállítás. Az amazonost máj. 14-én postázták, máj. 22-én kaptam meg.

Ellenben a zavvist máj. 10-én adták fel, de még nem érkezett meg. Az e-mailben írták, hogy a várható kézbesítés máj. 20. vagy előtte.
Előfordulhat ekkora csúszás, vagy ez már "elveszett" ? (több helyen írják, hogy 6-10 nap alatt megjön a rendelésük a zavvitól)

Előre is köszi a válaszokat.
0
2014. május 2., péntek 9:42
Na ja, teszteltem is, köszi! :)
0
2014. május 1., csütörtök 23:17
Pontosan az az, ott választod ki. Én meg szoktam nézni a bankom árfolyamát éppen azon időben mennyi a font, dollár, stb. amiben épp vásárolok.
Eddig még mindig jobban jöttem ki, mint az amazon által felajánlott forintosított összeggel.
0
2014. május 1., csütörtök 18:21
Jó és azt én döntöm el, hogy hogy számlázzanak? Mégis hol meg hogy? A végén van egy opció, hogy GBP vagy HUF, de gondoltam az annyit jelent, hogy milyen pénznemben lássam az összeget... Az lenne az? Ott azt választom ki, hogy milyen pénznemben terheljenek?
0
2014. május 1., csütörtök 18:04
Én éppen ezért nem is élek a "lehetőséggel", hogy forintban számlázzanak. Ha a bank váltja át itthon, valamivel azért csak kevesebb, de amúgy a mostanában érvényes 370-375-ös középárfolyam mellett simán jelenthet ennyi a font eladási árfolyam.
0
2014. május 1., csütörtök 17:33
Árulja már el valaki, aki az amazon.co.uk-n szokott vásárolni, hogy volt már, hogy nem 400 forint volt ott egy font? Pedig egy pár hónapja ott vásárolgatok ezt azt, de még egy forinttal nem volt se több se kevesebb a font ára, ez valami vicc lehet...
0
2014. május 1., csütörtök 12:03
Szia!

A kipárnázott borítékos módszert nem igazán értem, de örülök, hogy nem volt gond az ékezettel :) És megérkezett amit vártál! Amúgy derítő,hogy még vannak rendes emberek! :)
0