Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2014. április 30., szerda 21:39
Szia!
A csomag tegnap, illetve ma befutott! Ékezettel, szóval tényleg nem volt vele gáz! :)
Az első csomagot (X-men gyűjtemény) elpostázták két utcával odébb, de volt olyan rendes az ottani lakó, hogy becsöngetett vele. A másik ami ma érkezett (Alien gyüjtemény) kicsit ütött-kopott és gyűrött a sarkoknál de ennyi baj legyen. Jobban örültem, ha valami masszív kartonpapírba csomagolják ahogy eddig tették, de csak egy kipárnázott borítékban volt.
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2014. április 25., péntek 22:42
Vagyis nem mert jut eszembe keletről is :)
0
2014. április 25., péntek 22:42
Csak onnan sajnos.
0
2014. április 25., péntek 22:26
Kanadából DHL.
0
2014. április 25., péntek 21:25
Amazont posta hozza. Eddig minden esetben kb. egy hét, max. 10 nap alatt itt volt. Ha steelbook-ot rendelsz az is épségben jön, nagyon jól csomagolják.
Zavviról nem tudom csak a sima postát.
0
2014. április 25., péntek 20:43
Sziasztok!

Kérdezném, hogy aki az angol amazonról rendelt már a "standard" szállítással, az mennyire megbízható / pontos? Posta vagy futár hozza a csomagot? (a másik szállítási mód elég húzós)

Illetve ugyanez lenne a kérdésem a zavvi "tracked" szállítási módjával kapcsolatban? Az mindig fix 8,99 font? (nincs + súly / db ár?)

Köszönöm.
0
2014. április 24., csütörtök 12:53
Akkor nincs problem, csak várni kell a csomagot én is azt teszem most csak nem a zavvis-tól :)

Vannak filmek amikre inkább áldozok többet, még ha nincs is rajtuk felirat, mint hogy ne legyen meg. Elképsztő mekkora hiányok vannak az itthoni piacon.
0
2014. április 23., szerda 19:00
Köszönöm szépen nektek, megnyugtattatok :))
Amúgy az X-men gyűjteményt várom, de pár nappal később berendeltem az Alien gyűjteményt is blu-rayen! (itt már átjavítottam az ékezetes dolgokat, de ha tényleg ilyen profik, akkor szerintem visszaváltom a következő rendelésnél)
Kaptam már zavvis csomagot, csak ehhez egy aukciós oldal eladója asszisztált. A csomag mindig időben megérkezett, vagy ha nem, akkor a kerületi posta bénázott csak vele :)
0
2014. április 23., szerda 18:00
Szia Motyesz!

Nyugodj meg, én már sokat rendeltem Zavvi-ról, az én címem is ékezettel van regisztrálva náluk, és mindig megkapom a csomagot (konkrétan ma is jött 2 tőlük, megnéztem, ékezettel írták a címzést). Először én is lezsibbadtam, mikor láttam a visszaigazoló mailben az értelmezhetetlen címet, de ha a honlapon jól látszik a regisztrációdnál, akkor jól lesz a boríték (illetve általában boríték méretű kartondoboz) címzése is. Az e-mail szerverük nem tudja értelmezni az ékezetes karaktereket, de a postázógépük/etikettnyomtatójuk szerencsére igen.
Ja, és a rendelt cucc általában megérkezik az előrejelzett dátumig, de volt már olyan is, hogy csúszott pár napot.

Üdv.: PDI
0
2014. április 23., szerda 11:28
Szia!

zavvi-ról nem rendeltem, de jött már kis milló csomagom ( na jó nem kis milló de sok) az amazontól ( német és franica) a mi címünk ékezettel van és sose volt vele gond. Sőt a legutolsó csomagon is ékezettel szerepelt bár most a többit nem néztem át. Ennyi tudok mondani, hogy nálam így van.

Majd írd meg megjött e a csomagod!!!
0
2014. április 19., szombat 17:19
Sziasztok!
Megejtettem első rendelésemet a zavvi-ról és kicsit kétségbe estem.
Ékezeteket használtam a nevemnél illetve a címemnél. A rendelés leadásakor ezzel nem is volt gond, csak most kaptam a visszajelzést arról, hogy úton van a csomag és itt már a Sörház utca "Sörház utca" néven fut.
Volt már más hasonló cipőben? Már átjavítottam ékezet nélkülire az összes adatomat, hogy következőre ezzel ne legyen gond. Google-ban rákerestem, mások azt írták gond nélkül megérkezett a csomagjuk ilyen esetben, de én azért mégis aggódom miatta...
0
2014. április 18., péntek 16:06
Sziasztok!

Rendel mostanában valaki olyan külföldi helyről, ahol lehet kapni Carrie 2013 Bd-t lentikuláris slipcase-vel? Mondjuk amazon.com, vagy bármi más. Szállítási költségen spórolhatnánk.
Most láttam róla videót, nagyon ütős.

E-mail: johnyd@freemail.hu
0
2014. április 4., péntek 13:05
"#Mert legyünk őszinték tokkal-vonóval (jogdíjszinkronmiegymás) a kész termék általában 300-500 Ft-ba kerül..."

Ez az információ milyen forrásból származik?
0
2014. április 4., péntek 12:58
„Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?”

Az a baj, hogy szinte már rákényszerítik a vásárlót, hogy onnan rendeljen. Könyvekkel szintén ez a helyzet.*

1. Minőségi filmek nem nagyon jelennek meg Mo-on. A klasszikusok többségét (a többség legyen max. 55-60%) is egyszer kiadták osztjónapot. (Érdekes, Bunueltől valahogy rengeteg filmet meg tudtak jelentetni itthon is.)

2. Túlárazás. Miért vegyem meg 4-6-8-10 000 Ft-ért, ha megvehetem 2-3 000 Ft-ért?

3. Most, hogy lassan megszűnik a lemezes piac már késő búslakodni, de elszomorító, hogy nem volt Mo-on egy stabil néhány ezer fős „tömeg”, melynek tagjai 1 000 - 1 500 Ft-os áron megvették volna a tényleg értékes filmeket, normális (nem odahányt) kiadásban. Mert legyünk őszinték tokkal-vonóval (jogdíjszinkronmiegymás) a kész termék általában 300-500 Ft-ba kerül, de a kapzsiság erősebbnek bizonyult a józan észnél.

*A magyar nyelven megjelenő szakirodalom (bármely területen) legalább 5 évvel van lemaradva, általában a 10-20 év a jellemző. (Már ami egyáltalán megjelenik.) Bár annak kifejezetten örülök, hogy a hihetetlenül gyenge fordítások (szépirodalom, fantasy) egyre több embert vesznek rá, hogy eredetiben olvassa ezeket a műveket.
0
2014. április 3., csütörtök 18:39
Azt elfelejtettem kérdezni múltkor,h koronában vagy euróban vonják le a kártyáról a zsét?
0
2014. február 24., hétfő 20:40
:) Nem vagyok félős.

Nekem kisebb értékű dolog volt, ha biztosra akarsz menni, ajánlva add föl.
0
2014. február 24., hétfő 19:05
Ja, szuper :)
Áfa: hát kérdés, hogy lesz majd a számlán... Nem féltél tőle, hogy eltűnik a visszaúton sima postával?
0
2014. február 24., hétfő 1:57
Mivel USA amazont kérdeztél, ezért értelem szerint arra válaszoltam. ;)

Nekem sima posta volt, de mindegy, hogyan jött, postán küldd vissza, akkor nincs rá ÁFA. Különben sem értem, miért lenne.
0
2014. február 24., hétfő 1:52
Köszi! EU-n kívüli volt? UPS-es vagy sima csomag volt eredetileg? Sima postán adtad fel, vagy el kellett vinni UPS-hez? A másik, ami miatt aggódom, az az Áfa. Amerikából UPS-sel rendelve az amazon depositként levonja sima vásárlás esetén, gondolom a cserét ugyanúgy megterheli áfával (ha ők nem is, a UPS valószínű). Gondolom hivatalosan valahogy vissza kellene igényelni...
0
2014. február 24., hétfő 1:25
Küldtem, gond nélkül vissza is veszik,de a postaköltséget - vagy annak nagy részét - elbukod. Van az oldalon egy erre a célra létrehozott visszáru-rész, ahol nem túl bonyolultan intézheted.

A végén egy vonalkódos nyomtatványt kapsz, az alapján azonosítják be.
0
2014. február 24., hétfő 0:38
Amazonnak (USA) küldött már vissza valaki terméket? Sajnos a szobros Hobbit szobra nem 100%-os :(, és gondolkodom hogy visszaküldöm, de ha rengeteg idő és vesződség, akkor lehet inkább együtt élek vele... UPS-el jött, ha számít. Köszi a válaszokat előre is!
0
2014. február 16., vasárnap 22:52
Ahogy mondod!
Dobj egy mail-t az alábbi címre s akkor válaszlevélben jelentkezem, ha aktuális lesz valami!
andrasmikolakukacyahoopontie

0
2014. február 16., vasárnap 21:57
Jól logikáztál :) Na akkor ha egyszer majd valamit közösen rendelünk nem lesz gond az átvétellel és még a postaáron is spórolunk.
0
2014. február 16., vasárnap 16:25
Na az áfáról tudtam, de köszi a felvilágosítást és a jó tanácsokat :)
0
2014. február 16., vasárnap 16:21
Biztos, ami biztos, rejtsd el őket a testüregeidbe! :)
0