Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2014. február 11., kedd 15:36
Köszi, akkor lehet, hogy bevállalok onnan egy rendelést.
0
2014. február 9., vasárnap 18:52
Én már rendeltem, semmi probléma nem volt, a filmek gondosan voltak csomagolva.
0
2014. február 9., vasárnap 14:53
Ja, sőt olcsóbban is, de nem mindegy honnan, milyen csomagolásban,mekkora csomag. A cseh cucc már önmagában a DHL miatt is drágább - futárral Angliából sem kapsz meg semmit 2000 ft-ért.

Másrészt meg Corvinusnak igaza van: akinek sok, nem kell rendelni. Én se rendelek Thaiföldről, mert a 15 ezres cuccra 15 ezer a posta. :(
0
2014. február 9., vasárnap 14:44
Nyilvánvalóan borsos a szállítás. De már említettem hogy lehet ezt kiküszöbölni. Szóval vagy túl kell lépni a drága postán vagy nem rendelni tőlük. Vagy ott a csoportosulás amiből én nem kérek.
0
2014. február 9., vasárnap 14:26
+ szerintem csak azért, hogy hamarabb megjöjjön az nem ér meg + 4000Ft-t.
0
2014. február 9., vasárnap 14:19
No igen, de ahogy itthon is, onnan is számtalanszor rendeltem már, de a magyar vásárlásokkal ellentétben, onnan soha, ismétlem soha nem kaptam még hibás, sérült, vagy egyéb problémás csomagot.
0
2014. február 9., vasárnap 13:42
Csak netes fórumon olvastam egyszer róluk, azt írták korrektek. Én még nem rendeltem személy szerint, de egy ideje tervezem. Van ott olyan amit már a cseheknél se kapni, viszont szeretném.
0
2014. február 9., vasárnap 12:58
Ja szimpla postával 1hét vagy több nap elteltével. Ebben a szállítási formában a super save packing valóban azt jelenti amit gondol az ember. Egy akkora dobozt amibe több film is elfér mint amennyit rendel az ember csak azért hogy konkrétan rúgás biztosra béleljék a dobozt, de komolyan. És ebbe még egy fémet is 3x tekernek buborékba amire hajtanak egy kartont amit betesznek egy párnásborítékba és így kerül a zecskázott papír ágyba.
Ha belenéz az ember kinyitáskor a dobozba azt hihetné, hogy szemetet kapott.
Am meg venni kell 2 filmet akcióban itthon meg eladni és visszajött a posta oszt csumi.
0
2014. február 9., vasárnap 12:34
A bluedvd.pl oldalról rendelt már valaki? Megbízhatóak?
0
2014. február 9., vasárnap 12:33
Az angoloktól bezzeg kb. 2000-ért simán megjön egy csomag.
0
2014. február 9., vasárnap 11:15
A 2-3 nap jól hangzik,a postaköltség már kevésbé:)
Előreutalás... akkor viszont várnom kell még...pff
Köszi a választ!
0
2014. február 9., vasárnap 9:55
szia

hát mi onnan is szoktunk rendelni és most megírom a tapasztalatainkat.
félre nem tesznek, max. úgy hogy ha úgy állítod be hogy mindent egyszerre küldjenek mindent, de ott is azt hiszem valami maximális idő.
nekünk mindig DHL-el jön és 2-3 nap. nagyon jó mert nyomon is tudod követni merre van a csomagod, de sajnos nem olcsó 6000 FT körül van, ha 1 filmet rendelsz akkor is és ha 20-at rendelsz akkor is.
én úgy tudom, hogy csak előre utalással (kártyával) lehet fizetni nemzetközileg.
0
2014. február 9., vasárnap 7:42
Sziasztok!

Olyanoktól kérnék infot,aki rendelt már cseh oldalról,nevezetesen filmarena-ról.
Sajna van,amit itthon nem kapok meg,ezért lehet,h megpróbálok egy rendelést majd onnan.Igazából csak úgy tudtam tájékozódni,h lefordítottam az oldalt angolra,(mert magyarra nem olyan pontos)de nem elégültem ki :)
Kérdéseim:
Ott is tesznek félre filmet,vagy a rendelés leadás után egyből küldik?
Mennyi a postázási idő sima csomagnál,és a drágább elsőbbségivel?
Jól látom,h simánál lehet a kézhezvételkor fizetni,elsőbbséginél pedig előre kell?
Előre is köszi a válaszokat!
0
2013. december 21., szombat 13:52
Miért is az?

Ha nem ajánlottan adatod fel (plusz pénzért), akkor hogyan lehetne nyomon követni? Egyébként vélhetően úgyis megjön majd, ha letelnek az ünnepek. Én minden évben belefutok hasonlóba, már megszoktam.

Volt már Angliából két hónapos szállítási időm, volt olyan, hogy az USA-ban nyomkövetéssel feladott csomag Brazíliában landolt, idén egy amazonról november 19-én rendelt csomag még nem jött meg, sőt a gyerekek egyik karácsonyi ajándéka is töb mint egy hónapja úton van már...

Mégsem hisztizek. Majd megjön minden.
0
2013. december 21., szombat 8:55
Azért ez nem a Posta hibája :)

Én is most ezzel szívok, mert szintén zenész: (valószínűleg) nyomkövetés nélkül adtak fel nekem is egy csomagot, és nem tudja a feladó, hogy hol a csomag.

Konzekvencia levonva.
0
2013. december 20., péntek 23:53
Hát ma bejártam a Postát. Mivel levélként lett nagy valószínűséggel feladva ezért fingjuk sincs hogy van e csomagom. Ez azért vicces, mert 2013 végén mikor már szemüvegemmel is netezhetek egy "szaros" csomagot nem tudnak nyomon követni. Nem hiszem hogy egy levélre vagy minden feladott valamire nem lehetne egy vonalkódot rádobni hogy nyomon lehessen követni. Mindenesetre írtam az Amazonnak, és hétfőn feladják újra. Azért ez ciknes.
0
2013. december 19., csütörtök 14:26
Nekem olyan szerencsém volt,h 10-én reggel 6 előtt rendeltem meg,és délután már postázták is.
Remélhetőleg a tied is odaér... mondjuk max. jövő hétfőn.
0
2013. december 19., csütörtök 10:53
Én 13-án rendeltem zavviról, és 15-én fel is adták. Remélem megkapom a héten. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 19., csütörtök 8:34
Szerintem abszolút kiszámíthatatlan az időtartam.
Mondjuk én kizárólag zavviról szoktam rendelni,ha külföld jön szóba.
Eddig még minden ideért,de teljesen különböző idő alatt.
Sőőőőt,még csak nem is mindig azonos postaszolgálattal:)

A múlt hónapban kértem valamit,annak 18(!!) nap kellett,h ideérjen.
Gondoltam biztos az ünnepi csúcs miatt.
Erre amit múlt héten 10-én rendeltem,az meg tegnap megjött.
0
2013. december 18., szerda 5:09
De csak azt tudod ott megnézni, aminek tudod a számát.
Nekem nem írta ezt meg a feladó, igaz tegnap kaptam egy levelet tőlük, hogy utánanéznek a csomagomnak. :)
0
2013. december 18., szerda 1:22
Egyébként nekem ma jött meg az a CD, amit 10.24-én adtak fel, Kínában. Majdnem két hónap. :)
0
2013. december 18., szerda 1:20
Mert SOKKAL több csomag van mostanában úton a postán.

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
0
2013. december 18., szerda 1:17
posta.hu-n? és ott hol? :) már azon vagyok hogy bemegyek a postára és megkérdezem hogy "He nem jött nekem csomag mostanában?" :) Nekem azért furcsa, hogy lassan ér ide mert az amazon nem egyszer volt olyan, hogy megrendeltem vasárnap és csütörtökön már ott virított az asztalomon a csomag! :)Nem kellett heteket várnom. Anglia itt van egy "köpésre" miért nem bírják idehozni? :D
0
2013. december 17., kedd 14:04
Én is akkor kezdtem er agyalni, amikor már megrendeltem, hogy lehet, hogy mégsem kellett volna az amerikait így az ünnepek előtt. De szerencsére nagyon gyorsan ideért. Pedig, ha még agyaltam volna, akkor nem rendeltem volna már meg idén. De így azért jól jártam.
0
2013. december 17., kedd 13:08
Amerikából már nem is mertem rendelni a karácsonyi forgalom miatt, majd az ünnepek után :)

A svájci csomag azt hittem, hogy öt-tíz nap alatt ideér (hiszen mégis közel van), ehhez képest mégsem. Az enyém is sima postával jön (?).
0