Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2010. június 28., hétfő 16:10
Este magasságában majd megy mail. ;)
0
2010. június 28., hétfő 10:23
Szerda magasságában rendelést tervezek az angol amazonról. Ha valakinek kellene valami akkor irjon bátran, USA-val ellentétben itt nincs vám/ÁFA mentességi korlát. Nem ragaszkodom az előre utaláshoz, a pénzügyek személyes átvételkor rendezhetőek. Fontos: kérném hogy csakis olyan termékekkel keressetek meg amik az Xpress oldalán nem kaphatóak ill. már nem rendelhetőek.
0
2010. június 28., hétfő 2:56
Köszönöm a gyors választ!
0
2010. június 27., vasárnap 22:05
Szia! Mivel ezt nem az amazon árulja direktben, hanem egy másik cég/bolt, ezért ez a kizárólagos szállítási költség angliai címre..
0
2010. június 27., vasárnap 21:29
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az angol amazonon, némely terméknél fel van tüntetve +shipping költség pl: ennél a terméknél az a kérdésem, hogy ezt mindig ki kell fizetni, akkor is ha a csomagot egy angliai címre szállítják ki, illetve ha valaki, tudja pontosan milyen díj ez?
A választ előre is köszönöm!
Üdv Beldor
0
2010. június 17., csütörtök 14:54
Kanadai oldalak

Koncert [ blu-ray ] :
http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/concert-blu-ray/27624.aspx?path=23af8d243b5307eecc3cf65ac2cb71bfen01

0
2010. június 17., csütörtök 14:32
Ha valakinek kell valami a kanadai blu-ray piacról az írja meg mert jövőhéten megyek ki!

http://www.futureshop.ca/en-CA/category/movies/13.aspx

csonka.tamas880926@citromail.hu
0
2010. június 17., csütörtök 14:22
Ha angol amazonról rendelsz majd, oda szívesen becsatlakoznék :)
0
2010. június 17., csütörtök 12:50
Kb. két héten belül rendelést tervezek a német amazonról. Ha valakinek kellene valami akkor irjon bátran, USA-val ellentétben itt nincs vám/ÁFA mentességi korlát. Nem ragaszkodom az előre utaláshoz, a pénzügyek személyes átvételkor rendezhetőek. Fontos: kérném hogy csakis olyan termékekkel keressetek meg amik az Xpress oldalán nem kaphatóak ill. már nem rendelhetőek.
0
2010. május 27., csütörtök 17:49
Jövő hét folyamán tervezek rendelni az USA-ból (amazon). Ha valakinek kellene  valami akkor irjon bátran. Egy kb 30-35 dollárnyi  hely van még csomagban mielőtt vámköteles lenne. Nem ragaszkodom az előre utaláshoz, a pénzügyek személyes átvételkor rendezhetőek. Fontos: kérném hogy csakis olyan termékekkel keressetek meg amik az Xpress oldalán nem kaphatóak ill. már nem rendelhetőek.
0
2010. május 27., csütörtök 17:49
Jövő hét folyamán tervezek rendelni az USA-ból (amazon). Ha valakinek kellene  valami akkor irjon bátran. Egy kb 30-35 dollárnyi  hely van még csomagban mielőtt vámköteles lenne. Nem ragaszkodom az előre utaláshoz, a pénzügyek személyes átvételkor rendezhetőek. Fontos: kérném hogy csakis olyan termékekkel keressetek meg amik az Xpress oldalán nem kaphatóak ill. már nem rendelhetőek.
0
2010. május 27., csütörtök 15:37
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak az e-bayt illetően. Szerintem nyugodtan megpróbálhatod.
0
2010. május 27., csütörtök 14:39
Vagy ott van akármelyik eBay, nekem az utóbbi pár vételen onnan van, vapénak köszönhetően... :)))

Ott néha jóval olcsóbban lehet beszerezni a kívánt árut, ugyanúgy bontatlanul, és sokkal gyorsabban meg is érkezik (ami a legutóbbi vásárlásnál mondjuk meg lett cáfolva kicsit, de türelmesen várok, akármikor befuthat).
0
2010. május 27., csütörtök 14:32
Egy-egy darabos rendeléseknél nem igazán éri meg az amazon (pláne a francia ill a német), érdemes mindig nagyobb tételt vagy összefogni és többen együtt berendelni. Igy a viszonylag magas postaköltség már egészen jól eloszlik mert a növekvő mennyiséggel együtt nem nő egyenes arányban a fuvardij.
0
2010. május 27., csütörtök 13:41
Na, EZ a lehúzás.

Futárt fizettem anno, spanyolból hozott egy dvd-t. 3 munkanap - ezt ígérték. Sürgős volt, hát nehezen, de kifizettem. Hát, nem 3 munkanap volt... de a 30 eurót - vagy mennyit - azt bezzeg levonták futárköltségként... sima postával gyorsabban ideért volna.
0
2010. május 27., csütörtök 13:30
Nagy nehezen találtam egy francia online boltot, akik hajlandóak kicsiny hazánkba is szállítani (rdmshopping). Regisztrálok nagy lelkesen. 10 eurós szimpla fapados film postaköltsége 22,24 euró (de nem ám futárral). A jó édes...
Időközben nem bírtam ki és az amazonról meg berendeltem egy másik filmet. 21 eurós tétel végösszege kijött 40-re. Merde!
0
2010. május 23., vasárnap 20:42
Hát én rendeltem egy cseh cégtől két blu-ray filmet. Az egyik a Farkasokkal táncoló a másik pedig a Casablanca. Mind két lemezen állítólag van magyar hang.

magicbox.cz

Fogalmam sincs hogy mikor fog ide érni ha egyáltalán feladják. Egy biztos nem kellet regisztrálni és ez előny volt mert más cseh oldalakon eleve nem lehetett be írni a Magyarországi irányítószámot. Ha megkapom majd valamikor akkor írok róla hogy mégis mennyi volt így az egész.
0
2010. május 23., vasárnap 11:35
Én olyat nem merek :-)
0
2010. május 23., vasárnap 11:21
Az Amazon.fr pofátlanul drága magyar szemmel... Ebay?
0
2010. május 23., vasárnap 11:04
Amazon.fr-nél kicsit mérsékeltebb árral rendelkező francia beszerzőhelyről tud valaki?

+ egy jó tanács, aki esetleg arra vetemedne, hogy a CDmarket-ről rendel: legyen türelmes. Nagyon. 4 hónapba telt, hogy kézhez kapjam a megrendelt cuccot. Már le is mondtam róla, így igazi meglepi volt, amikor spanyol földről megérkezett egy felbélyegzett, kézzel írott boríték. Nagyon hivatalos volt :-) De legalább a bd eredeti, ami benne volt, úgyhogy egy szavam se lehet.
0
2010. május 6., csütörtök 18:17
Sziasztok,
A napokban fogok rendelni a német amazonról. Szóljatok ha kell valami. Természetesen elsősorban olyan termékekre gondolok amik itt nem kaphatóak ill. régóta nem rendelhetőek.
0
2010. március 27., szombat 18:26
Ha valaki rendelne mostanában az amazon.co.uk oldalról, keressen meg legyen szíves. Köszönöm

nagira@freemail.hu
ciccnyog@citromail.hu
0
2010. március 24., szerda 22:32
Nekem másfél éve veszett el tőlük csomagom, írtam nekik, és úgy oldották meg a dolgot, hogy visszautalták a pénzt, majd ismét levették a kártyámról az összeget, majd újból elküldték a csomagot. A második csomag már megérkezett.
0
2010. március 24., szerda 22:27
Nekem sem nem küldték újra, sem nem térítettek vissza. De lehet, egyedi eset voltam.
0
2010. március 24., szerda 21:02
Srácok, akinek tűnt már el HMV-s csomagja az segítsen pls! Tehát ha nem érkezik meg a cucc akkor választhatok az újraküldés és a pénzvisszatérítés lehetősége között, vagy csak az újraküldés játszik? Köszi
0