Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2010. február 3., szerda 20:10
Sajnos nagyon megbízhatatlanok a források. Egyik helyen ezt írják, máshol azt, és általában csak a legnagyobb nyelveket sorolják fel. A legtutibbra úgy tudsz menni, hogy megkérded valakitől, akinek megan az adott film, vagy a www.dvdcompare.net is elég megbízható ilyen tekintetben.
0
2010. február 3., szerda 18:53
küldtem mail-t, szívesen segítek
0
2010. február 3., szerda 18:16
segítség kéne!

na úgy néz ki rendeltem "harcosasszony"ról! :) ez eddig jó csak a rendelés után kaptam egy üzenetet hogy sikertelen volt az átutalás, utána néztem, hogy jól elszámoltam magam, angol pénz helyett juroval számoltam én marha, és kb 4000 ft-al kevesebb volt a számlámon mint amit le kellett volna vennie! most meg jött egy üzenet az "harcosasszony"tól, hogy e hónap 9 és 15 között kellene majd megkapnom a csomagot. de ha nem volt elég pénz a kártyán akkor most mi van? ez őket nem zavarja vagy hogy van ez? ha holnap bemegyek a fiókba és teszek a kártyára pénzt akkor még meg fog jönni? valaki segítsen már mi van ilyenkor!!!!!
0
2010. február 3., szerda 2:22
amazonon lehet fizetni natúr kártyával? (nem dombornyomott)
0
2010. február 1., hétfő 14:07
ha valaki a közeljövőben rendel a német amazonról dobjon már egy mélt!!!

haminem@freemail.hu
0
2010. január 2., szombat 14:38
Nekem legutóbb 2 DVD digipackra és 2 BD-re 11,58 font volt a postaköltség, meg az ÁFA különbözet.
0
2010. január 2., szombat 13:34
Tudja valaki, hogy a hmv elfogadja-e a CIB-es MasterCard internetkártyát?
0
2009. december 23., szerda 0:38
Plusz attól függ, milyen megoldással kéred a szállítást, amin érdemes elgondolkozni a pluszköltség mellett is, mert az amazonos csomagokat különösen szeretik a postások.:)
0
2009. december 22., kedd 22:47
Magyarországra 2,09 font a csomag ára + 1,49 font termékenként.
Meg még van valami minimális ÁFAkülönbözet, amit a rendszer automatikusan hozzátesz a film árához, mikor kosárba helyezed.
0
2009. december 22., kedd 22:37
Sziasztok!

Valaki elárulná hogy az amazon.co.uk-ról ha rendel az ember, mennyit kóstál a postaköltség?

Köszönöm előre is!
0
2009. november 27., péntek 19:03
Honnan érdemes most (pl angliából) BD lemezek rendelni?
DVD-ket régebben rendeltem több oldalról is, de jó lenne egy olyan ahol pontosan meg vannak adva a lemezek specifikációi is, és korrektek is. Csak magyar felirattal/szinkronnal ellátott filmeket akarok venni.
Vagy olyan oldal is jó ahol nem lehet rendelni de le lehet ellenőrizni, hogy az adott kiadványon ténylegesen milyen feliratok, szinkronok vannak.
Köszi az infókat!
0
2009. november 25., szerda 23:59
Talán a karácsony szelleme? :)
0
2009. november 25., szerda 23:24
én is pont ugyanígy jártam a minap (nekem rá is volt írva a csomagra, hogy vámköltség a feladó által fizetve, DHL hozta). rengetegszer rendelek az amerikai amazonról és mindig futárral, de ez volt az első ilyen eset.
0
2009. november 25., szerda 23:23
Hát ez az! Én is erre számítottam az eddigi tapasztalatok alapján.
0
2009. november 25., szerda 23:03
Enyémet megkaszálta a GLS.
0
2009. november 25., szerda 22:05
A múlt héten megkaptam az Amazon-ról rendelt csomagomat, amit életemben először nem sima postával, hanem a leggyorsabb futáros megoldással kértem kiszállíttatni. Vártam is a futárt a fizetendő ÁFA-nak megfelelő összeggel (mivel futár esetében nem kerülhető ki a vámkezelés), ám nem kellett fizetnem. Nem kicsit meglepődtem. Erre ma jön a levél a UPS-től, hogy azért nem kellett fizetnem egy kanyit sem, mert a feladás módja miatt MINDENNEMŰ VÁM-, és ÁFAKÖLTSÉGET a FELADÓ ÁLL!!! Ez mindig így működik? Ha igen akkor ezentúl a komolyabb csomagokat csak így rendelem, mivel az ÁFA költségéből kijön a kiszállítás, ráadásul max. 3 munkanap alatt megérkezik a csomag tökéletes állapotban!
0
2009. november 20., péntek 16:28
Ééééés megérkezett! Sendit 26-án feladta, Pozsony befogadta, majd továbbküldte :-) Szóval kicsit túrázott a könyv, de végül célba ért.
0
2009. november 12., csütörtök 9:32
Nem kellett hozzá UV lámpa :) Tesóm nem vette észre, én viszont sajnos rögtön.
0
2009. november 12., csütörtök 8:33
Vape, az eredetiség-vizsgáló. Most elképzeltem, ahogy a postától kölcsönkért UV lámpa alatt vizsgálod a DVD borítóját, majd rácsapsz az asztalra, "de hisz  ez hamis!!!" :-))
0
2009. november 11., szerda 21:14
:) nem hiszem, hogy olvasnák.

én viszont a büdös életben nem veszek több dvd-t az ebay-ről. ma befutott egy (valószínűleg) kínai kajli... rögtön kiszúrtam a borítón lévő avatatlan szemnek nem felfedezhető hibákat, aztán tüzetesebb vizsgálat után bebizonyosodott, hogy hamis.

mind1, biztos, ami biztos már úton van az eredeti is... egy boltból.
0
2009. november 11., szerda 21:11
Oké, annyi idő alatt csak ki lehet olvasni azt a könyvet... :-)
0
2009. november 11., szerda 21:05
Szerintem ha letelik a 21 nap, kezdj el aggódni...
0
2009. november 11., szerda 21:03
Kicsit off topic, mert nem DVD, hanem könyv: senditről rendeltem több DVD-t és egy könyvet. A könyvet indították elsőként (26-án), majd a filmeket másnap, illetve november elején. Ezek meg is érkeztek (a legutolsó tétel tegnap futott be) a könyvem viszont még mindig sehol... ezt előtte kiolvassa a postás or what? Nem tudtam, hogy ilyen kultúrlények.
Járt már valaki úgy, hogy egy korábban indított csomag egy később küldött pakk után érkezett meg?
0
2009. november 5., csütörtök 22:53
valszeg én is azokat fogom, de azért szeretem az ilyen régi amcsi gyűjteményes kiadásokat... :)
0
2009. november 5., csütörtök 22:52
Én szeretem a Moc kiadásokat és azokat tervezem beszerezni.... :)  amúgy dvdbeaver ezeket nagyrészt szerintem össze is hasonlította már, tehát google-ben keress rá nyugodtan. Frissebb kiadások a MoC-ok ha jól emlékszem mint a Kino-k...

(kinti gwtw doboz beszerzése még nem eldöntött... :) ezt csak úgy plusz infóként írtam.. :)
0