Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2009. március 27., péntek 10:37
nem lehetséges. ugyanazért, mint amiért nem árulhatnak hivatalosan r1-es dvd-t sem.
0
2009. március 27., péntek 10:31
Ez lehetne az Xpress taktikája, külföldön, aho, euro van, ott is megjelenni, szállítani oda is (pl. szlovákokhoz), mivel most biztosan sokan vennének onnan is a gyenge forint miatt! :)
Nem jó ötlet? :D

Pl. egy Bourne BD ára nem lenne 20 euro! :)
0
2009. március 27., péntek 10:23
Szia!
Szerintem most nem nagyon éri meg külföldről rendelni a gyenge forint miatt.
0
2009. március 22., vasárnap 19:08
Sziasztok!

Mit érdemes most külföldről beszerezni? Valaki csinált mostanában valami jó üzletet?
Esetleg van, ami digipack és olcsó vagy hasonlók...

Köszi mindenkinek!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 2., hétfő 18:21
előfordul az ilyesmi, hogy nincs fólia.
0
2009. március 2., hétfő 17:40
ha használt volt biztosan gyakori,amúgy nem hinném :)
0
2009. március 2., hétfő 16:10
Szerdán feladott angliai csomagot megkaptam ma:) Megnyugodtam. Szerencsére magyar szinkron is van. Egyetlen negatívum, hogy fólia nem volt, de úgy tudom elég gyakori angol lemezeknél.
0
2009. február 28., szombat 15:30
Moviesville.com-nak is hívják...
0
2009. február 28., szombat 15:29
Ismeri valaki ezt az oldalt?

Köszi.
0
2009. február 25., szerda 21:23
Nálam nem lesz rendszer a külföldi rendelésekből. Persze, ha legtöbb BD már megjelenéskor sem kapható nálunk, nem lesz más választásom:(
0
2009. február 25., szerda 20:05
Ó, nem szabad megriadni. Ebbe a topicba leginkább akkor írunk, ha valami bajunk van :-)
Ha sokáig csönd van, akkor az azt jelenti, hogy mindenki lesi a külföldről beszerzett ereklyéit :-)
0
2009. február 25., szerda 17:04
Azért nem kell előre aggódnod: nekem 7 évnyi külföldi rendelés után kb. 7-8 csomagom volt, ami nem érkezett meg. Persze ez is épp elég bosszantó tud lenni.
0
2009. február 25., szerda 16:12
Jó olvasni ezt a témát:) Tegnap rendeltem először külföldről, remélem előbb vagy utóbb megkapom.
0
2009. február 25., szerda 15:21
Az. Legyen boldog Ugly Bettyvel, aki lenyúlta!
0
2009. február 25., szerda 15:19
Na ez az igazi válság...
Mindenesetre én megírtam a levelet, kiváncsi vagyok, mi lesz a dologból.
0
2009. február 25., szerda 15:13
Ó, az én januári csomagom nem fog megérkezni... arra már keresztet vethetek.
0
2009. február 25., szerda 15:09
Ez azért kissé durva, főleg annak tekintetében, hogy az angol csomagok mostanában villámgyorsan ideérnek, legyen akár Amazon, akár HMV a kiindulópont... :S
0
2009. február 25., szerda 15:06
Nem tudom, mi van mostanában: nekem 3 csomagom nem érkezett meg (nem DVD-k, hanem CD-k és könyvek), kettő az USA-ból, egy pedig Angliából. Pedig az utóbbi egy évben nem volt panaszra okom ilyen téren.
0
2009. február 25., szerda 14:21
Csak az igazat, röviden, tömören :)
0
2009. február 25., szerda 13:15
Na ja, én 2 BD-vel jártam így tegnap... :(((
0
2009. február 25., szerda 13:14
Ha ennyi idő után nem jött meg, szemrebbenés nélkül lehet írni, hogy eltűnt a csomag. Nekem eddig Amazon mindig küldte az újat ingyen...
0
2009. február 25., szerda 12:53
Kedves külföldről rendelő sorstársak! :-)
Eljutottam odáig, hogy megírjam életem első reklamáló levelét, csak nem tudom, hogy van-e értelme (ennyi idő elteltével). Egy januári csomagom majd másfél hónap alatt ért ide, így reménykedtem, hogy a december végi pakkom is megérkezik. Most már azért sejtem, hogy nem fog :-) :-/ Szóval abban kérnék segítséget, hogy egy ilyen levél megírásának hogy fogjak hozzá? Írjam meg szimplán, hogy x rendelésszámú csomagom nem érkezett meg és küldjék újra? Erre vonatkozó leírást sajnos nem találtam a honlapon (inetvideo), csak a sérült áru visszaküldésével kapcsolatban - így az is kérdéses, hogy ilyenkor egyáltalán jogosan kérem-e az újraküldést.
Már csak azért is bosszant a dolog, mert két olyan film is van a megrendelések közt, amit már harmadszorra rendelek újra, mert valamelyik jóképességű mindig lenyúlja...
0
2009. február 12., csütörtök 21:21
Már teljesen nyugodt vagyok, viszont egy picit csalódott is. Az egyik kiadványon nem volt fólia :((( Vannak is rajta kis karcok :( De utálom ezt, amikor reklamálnom kell!
0
2009. február 12., csütörtök 21:05
Köszi, hátha azért holnap befut, bár nem sok esélyt látok rá. :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 12., csütörtök 21:01
Kitartás!
Ne aggódj. Amennyiben nem jön meg a jövőhéten sem, akkor kezdj aggódni.
0