Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2009. február 12., csütörtök 20:47
Akkor megnyugodhatsz. :-)
0
2009. február 12., csütörtök 20:44
Thehut.com-ról már eltelt 8 munkanap, de még nem jött meg a film. Még ne aggódjak, ugye?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 12., csütörtök 20:40
Megjött a csomag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
0
2009. február 12., csütörtök 20:01
:-) Jaj, ilyet a Select csinált régen. De szerettem, hogy fülig ragacsos lettem minden csomagboncolás után, de így legalább ha összetört a tok, akkor a darabjai nem hullottak szerteszét :-)
0
2009. február 12., csütörtök 19:34
:)
Nekem már nyomozzák az angol csomagomat. Pár napja futott be egy másik rendelésem, a csomagolása formabontó volt: 2 kartonpapír között a DVD, és a kartonpapírt összepréselték (!). Igaz, az egyik tok is eltört, de a csomag megérkezett :D
0
2009. február 12., csütörtök 19:17
Jelentem a január 10-ei Pacific rendelésem tegnap megérkezett... mivel az InteVideo-s csomagom után is sírtam, a postai értesítő láttán hirtelen azt se tudtam, minek örüljek :-) (feladót írni luxus lenne... csak a bűvös VLP jelzés volt odafirkantva)
Postán várakozva a csomagra szokás szerint bámészkodtam, sok amazonos pakk, kis csomag, nagy csomag, volt egy gomóc alakú kamion-látta cafat csomag is gyanúsan DVD arányos méretben, már kezdtem megijedni.... mire a néni odarak elém egy akkora dobozt, amibe 15 DVD is belefért volna... nézem a feladót Global valami... fuh, ezektől nem is rendeltem :-) Itthon nekiestem, és benne volt a 4 Pacific-es lemez. És hogy miért volt akkora dobozban? Valami okból kifolyólag nem hungarocelmogyiztak (talán  Bolt  miatt :-)) és helyette egy hosszú zacsi volt benne telefújva levegővel. Tipikus amerikai megoldás: a lényeg hogy legyen nagy és ne lehessen használni semmire (ahelyett, hogy a filmeket körbetekerték volna ezzel a hosszú lufizacsival, összegyűrték és a doboz egyik felébe gyömiszkölték). Na de inkább hallgatok, elvégre megkaptam, amiért sírt a szám :-) Kanada meg messzebb van, így az InetVideos pakk is befuthat még...
0
2009. február 12., csütörtök 14:27
Huh, akkor megnyugodtam! Várok még egy hetet és csak utána reklamálok... ;)
0
2009. február 12., csütörtök 13:15
Türelem!

Nekem többször is 20-25 napig kellett várnom mire megjött a csomag az angol amazonról, holott azt írták, hogy 8 munkanapon belül kézhez kell kapnom. Szerintem még várj egy hetet és csak utána kezdj el aggódni. Én egyszer reklamáltam ( megkértem egy illetőt, hogy fogalmazza meg a levelet, mert nem beszélek angolul ) egy elveszett csomag miatt. A válasz az volt, hogy kérjek egy angol nyelvű igazolást, hogy a postán veszett el a film, és e-mailben küldjem el a megadott e-mail címre, és csak azután küldték újra a filmet. Nem volt egyszerű menet ezt lejátszani, ugyanis nem mindegyik postán beszélnek angolul.
0
2009. február 12., csütörtök 13:00
Sziasztok!

Csak egy kérdés:
Február 3-án rendeltem az angol amazonról több kiadványt, de még nem érkezett meg a csomag. Az amazon oldalán azt írják, a kézbesítés várható időpontja febr. 12. (azaz ma). Kezdek már egy picit ideges lenni, hogy lehet lenyúlták a csomagom, mert az ismerőseim 5-6 napon belül meg szokták kapni a csomagot, én meg már 10. napja nem! :( Szerintetek reklamáljak, vagy várjak még? Ha elveszik a csomag, újraküldik? Vagy buktam?
0
2009. január 29., csütörtök 19:27
Ezekszerint nekem hatalmas szerencsém volt az utóbbi rendeléseimmel:
Amazon dec. 31-es rendelés 19-én befutott; HMV januárban 4 munkanap alatt teljesített; Ebay - Amerika 8 munkanap, Spanyol 6 munkanap, Anglia 5 munkanap:)
0
2009. január 29., csütörtök 14:23
No, akkor reménykedem tovább... még két napig :-) aztán elkezdek sírdogálni.
0
2009. január 29., csütörtök 13:52
én már lemondtam róla, mivel ebay-es, és magánszemély küldte, annak annyi :(
0
2009. január 29., csütörtök 13:46
És lentebb sajna rosszul fogalmaztam, nem tengeren, hanem óceánon túlról jött.....
0
2009. január 29., csütörtök 13:44
saját tapasztalataimból kiindulva, szerintem még lehet rá esély, nem 1x volt olyan, hogy a drágalátos Hmv-nek is 4 hét kellett......
0
2009. január 29., csütörtök 13:40
akkor én még szurkolhatok, hogy a jan. 3-án feladott angliai csomagom megérkezik?
0
2009. január 29., csütörtök 13:34
csak mert előfordulhat hogy tök véletlen vmiért nem adják fel,hiba,tévedés,direkt(csak nem)... mert azt tapasztaltam hogy amit nem adnak fel,csak az nem érkezett meg :(
0
2009. január 29., csütörtök 13:30
Igaz nem Pacific, de tengerentúlról jött. Dec 26.án adták fel a csomagom, tegnap jött meg, ma akartam nekik írni, hogy mi van már. 5 hét alatt ért ide, nem semmmi.....
0
2009. január 29., csütörtök 13:29
Még én is várok egy január 8-án feladott csomagra a Pacific-től.
0
2009. január 29., csütörtök 13:22
A Pacific eddig korrekt volt.

Nos, nekem is van egy eltűnt csomagom, amire keresztet vethetek... minden jót annak, aki lenyúlta...
0
2009. január 29., csütörtök 13:22
biztos hogy fel is adták őket...?
0
2009. január 29., csütörtök 13:09
Van olyasvalaki, aki január elején rendelt a Pacific-ről (vagy az InetVideo-ról)  és meg is érkezett a csomagja? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezeket a pakkjaimat is lenyúlták... :-((( (Pacific max 2 hét, Intet max 1 hét volt eddig). Ha a héten sem érkeznek meg, részemről befejeződött a tengeren túli rendelés, mert valaki elkezdte gyűjteni a megrendeléseimet...
0
2009. január 17., szombat 10:43
ja bocs lemaradtam mert ámokfutottam :)  privátba írtam !
0
2009. január 16., péntek 18:34
A bambuszos Rambo 4 ról, tudna valaki nyilatkozni, esetleg képeket küldeni nekem? Mr. Barna? :)
0
2009. január 11., vasárnap 22:57
:(
0
2009. január 11., vasárnap 22:51
Esélytelen. 10 napnál hamarabb semmi sem futott be még nekem az USA-ból, általában két hét is eltelik, míg ideér a csomag. Angliából volt olyan, amikor 2 nap alatt ideért, de az amcsi amazon sosem a gyorsaságáról volt híres.
0