Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2008. december 17., szerda 22:40
Jól értetted, el akarják adni az ezydvd-t, veszteség, veszteség hátán..

Egyébként ha már itt tartunk: a dvdfromkorea hetek óta fejlesztés alatt áll. Külföldi fórumokon felmerült a vélemény, hogy az is megszűnhet..

Kitartás, Xpress!! :-)
0
2008. december 17., szerda 22:32
Ugyanis az Intercomot hiába kérdezem,válasz nem jön, hogy lesz -e megjelenés
BD-n.
0
2008. december 17., szerda 22:30
Pedig fontolgatom tőlük a die hard gyűjteményt BD-n.
Csak 15 rongy lenne.
0
2008. december 17., szerda 22:17
Vagyoni gondokkal küzdenek (nagyjából 18 milla adósság), tulajcserére hajtanak, ami kihathat az online értékesítésre (akár meg is szűnhet). Én ezt vettem ki ebből, de nem vagyok perfekt angolos.
0
2008. december 17., szerda 22:14
ezt nagyából leforditanád!

thx
0
2008. december 17., szerda 22:11
Ha valaki az EzyDVD-ről rendelne mostanában akkor csak óvatosan.
EzyDVD
0
2008. december 17., szerda 21:28
Én meg írtam a zaavvi-nak hogy küldjék vissza a pénzem. Nem felejtettek el, ma vissza is utalták... Csak a pénzem romlott két hónap alatt 560 forintot... :( Hát igen... Ilyen ma a helyzet...

Szóval ez volt az első próbálkozásom a zaavvinál, viszonylag normálisan kezelték a reklamációt, de ezek után nem biztos hogy még visszatérek hozzájuk... Marad a villámgyors amazon, ahol majdnem minden van készleten...
0
2008. december 17., szerda 20:51
HMV vagy Amazon?
0
2008. december 17., szerda 20:49
Nekem is hihetetlen gyorsan megjött a 6 BD-m angliából, az időintervallumban kiírt első napot sem érte el, mire a kezemben volt a csomag. :DDD
0
2008. december 17., szerda 20:32
Ennek nyoma van, hogy 2x annyit emeltek le. :) Reggel elleveleztem az ügyfélszolgálattal, tehát szerintem reggel válaszolnak az ügyfelek panaszaira :)

0
2008. december 17., szerda 20:21
Csak vigyázz, nehogy 1-2 nap múlva elfelejtsenek :-)

Amazon nekem is azt híresztelte, hogy idén nem lesz karácsony, de hazudott :-)
0
2008. december 17., szerda 19:52
:))

A brit Amazon azt írja most ki, hogy a rendelt DVD csak Karácsony után érkezik meg, így nem tőlük rendeltem egy DVD-t. Nem hinném, hogy mással ideérne, nem tudom.

Írtam a boltnak, hogy nem kéne a törölt termék árát is levonni, egyelőre nem reagáltak. 1-2 napot hagyok nekik :)
0
2008. december 17., szerda 19:48
Jó szorítottál :-)) A szombaton (!) feladott pakk ma már itt is volt. Hihetetlen...

Ami a faild-processing dolgot illeti, szerintem reklamáljál; nálam már előfordult, hogy egy törölt tételem postaköltségét meghagyták, így futáráron érkezett egy szem lemezem :-/ Jobban belegondolva, most már örülök, hogy a törölt DVD árát legalább visszakaptam :-)
0
2008. december 17., szerda 12:20
Hehe, érdekes dolog az internetes rendelés.

Ugye 1 dvd/csomag. Ez a kintiek mániája. Megrendeltem egy filmet, de láttam, hogy nincs rajta extra, de azért megkérdeztem a boltot is. Megnézték, szerintük sincs extra. Válaszolok, hogy akkor a rendelésemet töröljék. Megtörtént, ők a törlést "Failed"-nek írják. Mindegy.

Két csomagom van náluk, így ugye azt hinné az ember, hogy maradt 1. Az imént megterhelték a számlámat, mindkét (!) dvd árával. Így most a rendelések oldalon vagy egy Processing... és egy Failed rendelésem.

Most már kíváncsi vagyok, hogy hány DVD-t küldenek 2 DVD áráért...
0
2008. december 15., hétfő 14:18
Aha. Ha kérem. Ez jó. :)

Nem is értem hogy fogyhattak ki belőle... Egészen új megjelenésről van szó... Keresztapa trilógia...
0
2008. december 15., hétfő 8:43
áh, valaki korábban kelt :-)
0
2008. december 15., hétfő 8:42
Szerintem valami olyasmi, hogy ha kéred, visszatérítik a BD árát. Ilyen már velem is előfordult :-/
0
2008. december 15., hétfő 8:37
Szerintem azt jelenti, hogy vissza fogják utalni a pénzed.
0
2008. december 15., hétfő 7:41
Pár hete regisztráltam az angol www.zavvi.co.uk oldalra, és rendeltem is tőlük egy 12.000 forintos BD-t, ami elméletileg raktáron volt. A kártyámat elfogadták, másnap le is vették róla pénzt, és a rá következő napon el is küldték a terméket (dispatched). Mikor már majd egy hónap telt el és nem kaptam meg, írtam nekik egy mailt, hogy mi a franc van már... Gondolván hogy elkveredett a postán, mert jártam már így, pl.: az amerikai amazonnal, akik azonnal küldték egy újabb példányt... Ők azt írták hogy várjak még 7 munkanapot, utána még még három hetet, ha addig sem jön meg, akkor majd intézkednek. Így is tettem. Már lassan két hónap telt el a rendelés leadása óta, és még mindig semmi. Újra írtam nekik, hogy még mindig nem jött, erre három napra jött egy két mondatos e-mail, amit nem tudok pontosan értelmezni. Ebben kérném a segítségetek, tanácsotokat, hogy mit lehet ezután csinálni... Ismeri valaki ezt az oldalt?

"Unfortunately, owing to current supplier issues we are unable to despatch a further copy of this item to you. Please note that you have now been refunded for your order."

Annyit értek hogy most nem tudnak újabbat küldeni, mert a szállítójuk is ki van fogyva... De mi lenne a második mondat pontosan?
0
2008. december 13., szombat 15:27
Ja, hát ez mindig így van :-) Az én első kemény pénzért beszerzett DVD-met 8 év elteltével jóformán ingyen osztogatják holmi bulvárlapokhoz... :-))
0
2008. december 13., szombat 15:14
:) az a bolt csak futárral szállított, máshol akkor nem találtam. bezzeg utána megtaláltam más boltnál is azt a dvd-t, olcsóbban...
0
2008. december 13., szombat 15:10
Amazonnál is a 8 Fontos képregény 40-re jött volna ki ha futárral hozatom, de okulva a példádból, inkább olyanra bízom a csomagom, akinek 3 betűnél többől áll a neve :-)
0
2008. december 13., szombat 15:06
1 db (egy darab) dvd-t :D
0
2008. december 13., szombat 15:05
30euro???? mit vettél porcelángyűjteményt??? :)
0
2008. december 13., szombat 15:00
Ne is mondd... :)))

A boltnak most már csak azért sem fogok szólni, hogy átvettem, nyomozzanak! Az a 30 eurós futárköltség fájt nagyon... pláne, hogy nem az ígért 2 nap volt a szállítási idő, hanem vagy 5-6 nappal több!
0