köszi :-) Lehet, már az is egy jó pont, hogy nem futáros szállítást kértem :-)
0
2008. december 13., szombat 13:48
16458
Hát, az Amazonnál is gondolom van munka dögivel, de az esély szerintem megvan. Én szorítok :)
0
2008. december 13., szombat 13:29
1453
ezek a csomagküldő biszbasz óriáscégek is egyre lecsóbbak, nevetséges...meg nem tudnak számolni.... csak azzal számolnak, hogy ez a keleteurópai tahó úgysem tud reklamálni.... de valakivel beszopják :D
0
2008. december 13., szombat 13:21
479
Ha az amazon.co.uk-ról raktáron lévő cuccot rendeltem és a pénzt ma le is vették a számláról, mégis az van odaírva, hogy dec. 29 után szállítják, akkor esély sincs, hogy még idén ideérjen a pakk? :-( Utoljára 2 éve rendeltem onnan és akkor is valami horror kézbesítési idővel riogattak, viszont annak ellenére pár nap alatt megérkezett a csomag. Pusztán mázlim volt, vagy tényleg csak riogatás az egész? :-)
0
2008. december 11., csütörtök 11:17
16458
Nekem kihozzák - ha már 30 eurót kifizettem, basszus, a tengerentúlról 6 dollár a szállítás, és már rég itt lenne nálam a csomag!!!!.
Nem jelzem a boltnak, hogy a csomag elvileg megérkezett, nyomozzanak csak!
0
2008. december 11., csütörtök 10:48
479
Nekem az eddigi legjobb futáros beszólás az volt (hosszas telefonálás és nyomozgatás után), hogy én menjek el a Ferihegyi lerakathoz, ha azonnal meg akarom kapni a csomagot :-)) Majdnem mondtam nekik, hogy adják már postára a cuccot, mert úgy gyorsabban, olcsóbban és garantáltan el is jut hozzám a pakk...
0
2008. december 11., csütörtök 10:34
16458
3 betűs... hívott az előbb a diszpécserük, hogy csomagom jött, és hogy tegnap (!!!) kerestek... hmm... érdekes, mert azt mondta, hogy a csomagom a reptéren van, tehát nem tudom minek kerestek volna tegnap (az tény, hogy volt egy 20-as nem fogadott hívásom, de 2 csöngés utáni lerakás az nem minősül keresésnek)
ahhoz képest, hogy 5-én, de max. 8-án itt kellett volna lennie a csomagomnak, és meg is fizetteték velem az árát, ahhoz képest örülhetek, ha a digi egy darabban marad?
a boltnál tegnap már reklamáltam, de ha válaszolnak, még kontrázni fogok nekik, hogy hová menjenek... ha nem tudják teljesíteni, amit vállalták, akkor ne vállalják.
0
2008. december 11., csütörtök 10:17
479
Hű, ez melyik cég? Tényleg a legalja lehet, ha már Neked is problémád van velük :-)
0
2008. december 11., csütörtök 8:58
16458
friss: most telefonált egy hárombetűs futárcég, hogy a csomagom (2 napos szállítás juhééé) Ferihegyen van, csak a sztrájk miatt kérdéses, hogy hogy jut ki onnan. Ha már eleve akkor jött volna meg, amikor kellett volna, akkor ezen már nem kéne gondolkodni...
0
2008. december 11., csütörtök 8:33
16458
Pfff... nyugi, az én 30 eurós futárköltséges, 40 eurós DVD-m, amit 2 napos futárszállítás sal vállaltak SEHOL sincs. A 9. napba léptünk ma reggel.
Az ügyfélszolgálat nem válaszol, mert minek. Ennyire egy g*nnyes céget én még nem láttam!
0
2008. december 11., csütörtök 8:17
479
Az én Pacific-es csomagom már október 26-án sztrájkbalépett :-(
0
2008. december 10., szerda 22:04
16458
Remek hír...
0
2008. december 10., szerda 21:57
235
Kicsit off:
"A bizonytalan légiközlekedés hatással van a nemzetközi postaforgalomra is, a sztrájk elsősorban a külföldön feladott, Magyarországra címzett küldeményeket érinti - mondta el Tomecskó Tamás, a Magyar Posta szóvivője. Hozzátette, hogy azok, akik külföldről várnak levelet, vagy külföldi internetes áruházakból rendeltek karácsonyi ajándékot, mindaddig nem kapják meg a csomagokat, míg azok Magyarországra el nem jutnak. A külföldre címzett leveleket, csomagok kézbesítését megoldotta a Magyar Posta, mert a küldeményeket Bécsben teszik repülőgépre."
0
2008. december 9., kedd 0:01
16458
Tetszik... az egyik külföldi webshop olyan bubis borítékot használ, aminek a belseje is ragad. Kb. 10 perc volt kibontani egy borítékot, asszem az enyves kezű embereknek elmegy a kedvük a lopástól :) :)
0
2008. december 1., hétfő 20:38
40
Elméletileg a banki napi devizaárfolyamával számol, jelen esetben azzal a bankéval aki a számlavezetőd. A HMV előre megadja a postaköltséget és aztán szétosztja a lemezek között. (általában egyesével jönnek). Az Amazon anynival ravaszabb hogy a végén még ÁFA-t számol és így jön ki a vége.
0
2008. december 1., hétfő 12:17
16970
Látom, hogy mekkora összeget zárol, csak azt nem tudom az mennyi euroval egyenlő :( Azt majd csak a kivonaton. Az sms értesítőben is csak a forintosított összeg szerepel, nem az euros! Amazonon nem tudok eligazodni....
0
2008. december 1., hétfő 10:52
1453
ezért jó az sms :D azonnal megkapod a szívinfarktust, nem kell izgulni napokig :)
0
2008. december 1., hétfő 10:51
1453
jaja írtam is májkinak, hogy mit csináltak: nem titok,hogy 10rudival mertek többet számlázni ,ami jelen estben 50% -os különbség, csomagolásra meg áfára elég sok, egy 18ezres csomagnál pl....!!!! meg abban az összegben elvileg a 6euro csomag benne is van, nem? úgy látszott a számlán... :( én most ki...tul ideges vagyok, bocs :I csak azért mertem beszóni ;)
0
2008. december 1., hétfő 8:53
16458
Én egy spanyol boltból szeretnék egy 40 eurós limitált, nagyon exkluzív, digis, slipcase-s mind a 10 ujjunkat megnyalós DVD-t rendelni... 30 eurós postaköltséggel. Na elmennek a 3,14...
0
2008. december 1., hétfő 7:51
16970
Itt most karácsonyig tényleg ingyenes minden hová a kiszállítás, hirdetik is. Kíváncsi leszek, hogy a levont összeg majd hány euroról fog szólni, mert azt majd csak a számlakivonaton fogom látni, netbenkben sajna nem... Mert nem is úgy van kiírva, hogy csak UK, hanem úgy összglobálban :) Ezért néztem nagyokat. Sajna a papírt nem tudom már megmutatni, mert elégett a kandallóban.
0
2008. december 1., hétfő 7:00
40
A free delivery sokszor sajnos csak Angliára vonatkozik. Ott gyakran 20 font felett már ingyenes a kiszállítás. Én is a ritkább filmeket, CD-ket szoktam a HMV-től megvenni, az Amazontól csak néhányszor rendeltem eddig.
0
2008. november 30., vasárnap 22:19
14599
Én HMV-ről inkább audio CD-t rendelek, sok minden van náluk, ami máshol már rég nem kapható. :D
Sendittel soha nem próbálkoztam, a tervek között sem szerepel az onnan való rendelés...
0
2008. november 30., vasárnap 22:18
16970
Én csak 1-1 filmet szoktam onnan rendelni. Gyorsnak gyors - legutóbb 3 nap alatt megjött a dvd és pöpec a csomagolás - csak az árak feltüntetésével vannak gondok, simán bele lehet csavarodni. Amúgy a Sendit is genya, mert free delivery volt a csomagjaimon, rajta a 6.99 euros ár, pk 0 euro, de tőlem mégis levonták, amikor a kártyámra rátermelték azt a 2 euros pk-t. No most ingyen van a vagy nincs? Dilemma... :S
0
2008. november 30., vasárnap 22:15
16970
Viszont dec. 1-tő csökken az áfa Angliában 20%-ról 17%-ra :) S ezzel arányosan a DVD-k is olcsóbbak lesznek. (meg minden egyéb)
0
2008. november 30., vasárnap 22:14
14599
Ezért szoktam HMV-ről rendelni, Amazonról csak akkor, ha sok minden kell egyszerre...