Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2008. november 19., szerda 18:19
Mivel itt értelemszerűen nem reklámozunk más helyet, ha írsz a kekyKUKACfreemailPONThu-ra, megadom a kért adatokat. Amúgy nekem megvan, az ára nagyon baráti, a minősége pedig nem rossz. Persze ne egy extrákkal telepakolt kiadásra számíts, csak amolyan Intersonic-osra.
0
2008. november 19., szerda 18:02
Én sehol sem találtam. Valami kisebb kiadó adta ki, ha nem tévedek, ugye? Ilyetténképpen némileg tartok a minőségétől, de esetleg érdekelne a hol és a mennyiért.
0
2008. november 19., szerda 17:13
Egy helyet tudok, ahol a hazai kiadású Millions-t elvileg lehet kapni...
0
2008. november 19., szerda 17:13
:(

Többet nem rendelek a Loaded 24 7-től. Béke poraira... :(((
0
2008. november 19., szerda 16:41
Csak azt tudom mondani, mielőtt rendelek, benézek pár helyre, de valahogy mindig ebay és hmv kerülnek ki győztesen. Mindkét helyről rendben megkaptam eddig mindent, de nem ajánlom hmv-nek, hogy egyszer is vacakot kapjak, mert akkor hosszas vitába bonyolódunk és befenyítek a Consumer Direct-tel.:) / Brit fogyasztóvédelem. Korábban egy másik online céggel volt gondom - nem DVD-ügy-, hosszas levelezésünk után leírtam ezt a két szót, First Class Royal mail-el jött a termék hibátlanul .... :))/
0
2008. november 19., szerda 16:22
Én csak magyar vonatkozású filmeket rendeltem onnan és jelentem mind olcsóbb, mint itthon, mivel itthon nem is lehet őket kapni :]
0
2008. november 19., szerda 16:17
Nem azt mondom, hogy feltétlenül olcsóbb. Amiket eddig én onna vettem szinte egy árban voltak, viszont legalább nem kaptam bontott karcos filmeket.

Amit Hmvről vettem mostanság az pl senditen olcsóbb lett volna, viszont hmv-n in stock volt, így félve, de megrendeltem, ha majd valamikor megjön megírom épségben ideért-e és legfőképpen original-e.
0
2008. november 19., szerda 16:08
Rainbow, ha rendelsz, szólj :D
0
2008. november 19., szerda 16:03
Nos - remélem, nem gond, ha ideírom őket, egy nem jelent meg itthon még, egy azt hiszem, moziba sem került, egy pedig beszerezhetetlen-:

In Bruges - HMV-5.99 - Sendit 6.89
Penelope - HMV 5.99 - Sendit 7.49
Millions - HMV 3.99 - Sendit 13.49

Magyar vonatkozás egyik lemezen sincsen.
0
2008. november 19., szerda 15:59
Viszont szerintem drágább, mint HMV. Legalábbis az eddigi rendeléseimnél úgy tapasztaltam.
Most HMV-n nagyon kellemes kis akció van, kinéztem 3 filmet, amik idehaza még/már nem beszerezhetőek, karácsonyra azt hiszem, megérdemlem őket. Most kiváncsiságból megnézem az árakat sendit-en és mellékelem hamarosan.
0
2008. november 19., szerda 15:57
vagy 1,95 Euro :))
0
2008. november 19., szerda 15:56
Egyszer így szívtam meg a Psychoval :S
0
2008. november 19., szerda 15:55
eBayel nekem soha semmi bajom nem volt :) The best marketplace! :))))))))
0
2008. november 19., szerda 15:54
Én is HMV, Ebay, ritkán Amazon.
0
2008. november 19., szerda 15:54
Ez egy rémesen sz*r hozzáállás. Nem hiszem el, hogy ne tudnák megnézni... Persze, nem akarásnak...
0
2008. november 19., szerda 15:52
Ebay-t én is, a HMV-vel eddig még csak bajom volt, de ezt már beszéltük. :)

ja, és a Senditen csak 1,5 font a posta! :)
0
2008. november 19., szerda 15:47
Jómagam HMV-t és Ebay-t preferálom. Előbbi - eddig-nagyon korrektnek bizonyult, utóbbi pedig olcsónak.:)
0
2008. november 19., szerda 15:46
Amióta új a sendit, én csak azóta rendelek onnan eddig csak pozitív. Egy baj, hogy amit álltalában onnan vennék nincs raktáron nekik csak az 1-4 napos időn belül lenne, ezért fanyalodok nagy ritkán a hmv-re .
0
2008. november 19., szerda 15:44
Én hasonlót már lejátszottam angol (vagy amcsi, nem is emlékszem már)amazonnal. TM kérésére hosszasan levelezgettem velük egy magyar felirat kérdéskörében, pontosan ugyanz volt az első válasz. Ők csak azt látják, amit én - adatbázis -, így abból tudnak válaszolni.(Aszerint volt) Megírtam, hogy annyira szeretnénk megvenni az adott lemezeket, de biztosat kellene tudnunk. Akkor jött egy ígéret, hogy megnézik - már kezdtem elhinni, hogy lesétál Mr.Ügyfélszolga a raktárba, feltépi a DVD-ket rejtő kartondobozokat, vadul ráveti magát egy példányra és megszerzi a kért információt. Nyilván nem tette meg, csak - ha jól emlékszem - megírta ugyanazt, mégegyszer. Eredmény: a vásárlás nem történt meg.
0
2008. november 19., szerda 15:43
Nekem múltkor 4 nap alatt ért ide.

érdekesség: múlthét kedden rendeltem Hmv-ről, még mindig nem jött meg. Amazonról szerda délután rendeltem, tegnap délben hozta a postás.....
0
2008. november 19., szerda 15:36
Írtam nekik egy levelet, hogy XY DVD tartalmaz-e angol feliratot. Erre visszaírják, hogy nem tudják. HÁT NÉZZÉK MEG!!! :)
0
2008. november 19., szerda 15:33
Tapasztaltam :( Pedig imádtam régen.
0
2008. november 19., szerda 15:23
Amióta megújult a Sendit, azóta nagyon sz*r.
0
2008. november 19., szerda 15:19
Köszi szépen, az én dvdim még feldolgozás alatt vannak :) De akkor 1 hét alatt jönnek meg, köszi!
0
2008. november 19., szerda 15:09
Egyik barátom szokott rendelni a német amazonról, szóval úgy tűnik, hogy szállít hazánkba. Ami a sendit-et illeti, nekem egy hét alatt jött meg a csomag tőlük a múlt héten.
0