Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2008. július 31., csütörtök 8:38
Mindig a csomag indításakor zárolják az összeget.
0
2008. július 31., csütörtök 8:38
Az előzmények nálam is üresek, de a nevemet viszont angolosan megfordították :) szerencsére nekem most nem volt rendelésem tőlük, épp az átállás hetében küldték el az utolsót. De az mégiscsak furcsa, hogy az újraregisztrálásomról egy kanyi értesítőt nem kaptam. :S
0
2008. július 31., csütörtök 6:07
az első 2-t levonták, azoknak meg is kellett volna érkeznie már, az utolsót még nem.
0
2008. július 31., csütörtök 6:03
remélem azért a pénzt nem vonták le (bár, ők emlékeim szerint a csomag indulásakor szedik csak le a pénzt)
0
2008. július 31., csütörtök 5:20
volt 2 rendelésem. újraregeltem, utána rendeltem még egyet. na, az is eltűnt, tehát 2x nulláztak le.
0
2008. július 31., csütörtök 4:01
én újraregeltem, mikor nem sikerült belépnem. először a jelszavamat sem fogadta el, ugyanis ha jól számolom 8 karakternél nem lehet hosszabb a jelszó. nálam nincs rendelési előzmény. gondolom azért, mert újraregeltem. megint írok nekik egy emailt, hogy azért ezt nem kéne...
0
2008. július 31., csütörtök 2:12
nálam tök üres minden. arról nem is beszélve, hogy a 18-án leadott rendelésem még sehol. összesen 3 rendelésem van náluk, abból 2-nek elvileg meg kellett volna jönnie.
0
2008. július 29., kedd 22:06
Azt hiszem a Sendit megoldotta az adatbázis problémáját, ugyanis nálam megjelentek az alternatív kiszállítási címek a névjegyzékben! Csekkoljátok le.
0
2008. július 29., kedd 15:30
Hát igen, arról sem szabad elfeledkezni... :)))
0
2008. július 29., kedd 15:18
Akkor jó, most sokkal nyugodtabb vagyok :)
0
2008. július 29., kedd 15:16
Közvetve igen...
0
2008. július 29., kedd 15:12
Én se, nyugi. :)))
0
2008. július 29., kedd 15:12
Akkor hajrá...!
0
2008. július 29., kedd 15:09
Már csak én nem rendeltem E-bayről szerintem :)
0
2008. július 29., kedd 14:48
Már megint egyet kell, hogy értsünk. ;)
0
2008. július 29., kedd 14:39
Jó: tény, hogy nekem sem volt eddig gondom velük.
Igaz, én a kedvenc kisboltomban is ellenőrzöm a szavatosságot.
0
2008. július 29., kedd 14:30
Igen, lehet, hogy nekik volt gondjuk, de nekem nem.:)
Csak meg kell nézni, kitől vesz az ember, dehát ebben egyet is értünk.
0
2008. július 29., kedd 14:24
No-no, éppen most volt komoly problémájuk hamisítványok árusítása miatt. Nyilván nem "ők", mármint az eBay, de mégiscsak övék a felelősség.
Azóta persze, sokkal drasztikusabb fellépést, ellenőrzéseket ígérnek.

Egyébként meg, igazad van, a visszajelzéseket el kell elolvasni.
Ezenfelül vannak eladói minősítések is, a megbízható, régi motorosok jelölésére, amit az eBay "adományoz".
0
2008. július 29., kedd 10:45
Mert én láttam, mi? :) Jól meglepődtem, amikor nem engedett belépni... kezdtem magam nagyon hülyének érezni. Nekem amúgy semmi bajom a Sendittel, eddig minden csomagom időben megérkezett 3-4 napon belül. A legelsővel voltak gondok, mert ékezettel adtam meg az utcanevet, ami aztán kérdőjelekben és kukacokban köszönt vissza az etiket cimkén. A postát megdícsérem, hogy kiderítették a valódi címem és kézvesítették a küldeményt. :)
0
2008. július 29., kedd 10:37
Azért azzal vitatkoznék, hogy az ebay lutri, ha nem shop-ból rendelsz. Érdemes megnézni a visszajelzéseket, mennyire pozitívak vagy sem, és ha negatívak, akkor miért azok. Illetve én figyelni szoktam arra is, hogy az illető hány üzletet bonyolított már.

Ahogy tapasztalom, elég komolyak már a szankciók ahhoz, hogy valaki átverésekkel merjen próbálkozni. Én még nem csalódtam ebay-es eladóban.
0
2008. július 29., kedd 1:31
ja igen, ebay sem rossz, de elég lutri tud lenni, főleg ha nem shopból rendelsz.
0
2008. július 29., kedd 1:27
a thehut.com-ot és az ebay.co.uk-t is érdemes nézegetni...
0
2008. július 29., kedd 1:22
más: valaki tud jó shopot, ahol német dvd-k vannak? amazonon kívül, mert az pofátlanul drága tud lenni...
0
2008. július 29., kedd 1:20
ja, ez elég amatőr megoldás volt. legalább a főoldalra kiírhattak volna valami infot... egyébként legtöbbször amazon vagy hmv sokkal olcsóbb. amazon talán korrekt is (volt, hogy rendeltem tőlük szerdán és következő hét hétfőn reggel már a kezemben volt).
0
2008. július 28., hétfő 15:50
Én még ilyet nem láttam, hogy megújul az oldal, és a vevői adatbázist meg majd később frissítik. Ha én csináltam volna, tuti, hogy az egész oldalt egy hétvégére leállítottam volna, aztán a megújult oldallal vártam volna az ügyfeleket. De az, hogy most mindenki újraregisztrál, mivel nem tudják mi történt... az előzményeket szerintem el is felejthetjük.
0