Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2016. november 16., szerda 20:35
Ez egy jó hír:

http://index.hu/gazdasag/2016/11/16/mar_magyarorszagra_is_ingyen_szallit_az_amazon/

0
2016. november 13., vasárnap 17:48
Ha esetleg van valaki, aki rendelne mostanában filmarena.cz-ről, ha van rá mód beszállnék egy rendelésbe, csökkentve a postaköltséget. 3 db olyan joglejárt filmet szeretnék, ami már itthon nem kapható. Kb 700 korona értékről lenne szó, plusz a posta. Köszi előre is. bigman1975KUKACtvnPONThu
0
2016. október 12., szerda 19:39
Szia!

Az simán lehet, hogy nem az amazon az eladó, hanem valami partnercége, az amazon gyakran változtatja a termék adatlapon az eladókat: előfordul, hogy egy terméknél egy nap több fajta árat látsz - ez adott esetben több eladót is jelenthet. No, ha így volt, az eladók nem mindegyike szállít Mo-ra: azt nézd meg, hogy a visszaigazoló emailben amazon szerepel-e eladónak, vagy valami más.

Ha viszont úgy van, ahogy először írtad, akkor nem értem... mindegy, ha kaptál róla visszaigazolást, akkor fogják küldeni. És a posta fogja hozni, a megadott dátum előtt. Németország max egy hét.
0
2016. október 12., szerda 14:36
Nekem egyszer volt ilyen, akkor kiküldték a csomagot.
Nekem MPL és GLS hozta eddig nagyjából mindig európai amazonokról a rendelést. Általában az első időpontra szokott megjönni.
Ha sérülés lenne akkor fébyképezz és úgy reklamálj. Nagyon készségesek mindenbeb.
0
2016. október 12., szerda 12:16
Sziasztok!A német amazonról az imént rendeltem meg a Tegnap már szemeztem vele, de a rendelést csak ma reggel adtam le. Ekkor jelezte az amazon, hogy "Magyarországra ez a termék nem szállítható".Cirka 4-5 oldalfrissítés után azonban mégis engedte! Volt már valaki hasonló helyzetben?Kaptam visszaigazolást a rendelésemről, elvileg minden rendben van, csak akkor is furcsálom. Lehet megjelenéskor megtalálnak majd a németek, hogy "hahó, ezt nem fogjuk kézbesíteni"?Apropó amazon...ez az első rendelésem tőlük. Mezei standard szállítással ki fogja kézbesíteni? MPL? Mennyire lehet hinni a kézbesítési dátumnak? (elvileg november 8-11.)Előre is köszi mindenkinek a választ!
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2016. szeptember 26., hétfő 12:04
A DHL egy rakás sz.r és irgalmatlanul drága is. A nagy büdös semmiért 4-5 ezer Ft-ot elkérni, baromi lassan reagálni, rengeteget hibázni azt tudnak. Leginkább miattuk hanyagolom a kanadai amazon rendeléseket...
0
2016. szeptember 24., szombat 13:19
Most volt az első 2 DHL csomagom. Mindkét esetben félnapos telefonálgatás meg levelezgetés... Köszönöm de többet nem, ennyi hibát vétenék a munkahelyemen már nem kellene bemennem.
0
2016. szeptember 24., szombat 12:48
Nem a DHL-n mulik hanem a feladon h rairja e.
Nekem is jott mar DHL, TNT, GLS, stb... soha nem volt gond.
0
2016. szeptember 24., szombat 12:47
Nem a DHL-n mulik hanem a feladon hanem h rairja e.
Nekem is jott mar DHL, TNT, GLS, stb... soha nem volt gond.
0
2016. szeptember 24., szombat 12:26
Második úgy jött... :D
Soha többet DHL. :)
0
2016. szeptember 24., szombat 11:52
Nekem eddig szerintem mindenre ráírták, hogy "Gift", pedig egyszer sem kértem. :)

Igaz ezek egyike sem film volt, meg ebay-es rendelések voltak. :)
SuperHeRo
0
2016. szeptember 24., szombat 11:50
Ha irtal volna az eladonak h irja a csomagra h GIFT (ajandek) akkor nem vamoltak volna meg. En mindig igy csinalom es soha nem vamoljak meg.
0
2016. szeptember 24., szombat 10:47
Ha Kanadából rendelnétek amazonról, DHL szállítással, figyeljetek a vámkezelésre. Nekem 2ből 2 csomagomnál elrontották. Kanadai dollár helyett USA dollárban számolták el. Így több lett az áfa összege mint maga a termék...
0
2016. szeptember 20., kedd 18:03
Ha valaki meg szeretné rendelni külföldről az eredeti 1974-es Fekete karácsony (Black Christmas) című horrort Blu-rayen, nekem van egy bontatlan példányom. Régiófüggetlen amerikai kiadás. Van rajta angol, francia hang, valamint egy rakás extra, több mint 2 órányi terjedelemben.
0
2016. szeptember 18., vasárnap 22:47
Köszönöm.
SuperHeRo
0
2016. szeptember 18., vasárnap 21:41
Lehet
0
2016. szeptember 18., vasárnap 21:25
A filmarena.cz-nél a helyszínen is lehet vásárolni vagy csak olyan, mint az Xpress, hogy ott a megrendelt filmeket személyesen lehet átvenni?

Ezt tudja valaki?

SuperHeRo
0
2016. április 25., hétfő 10:53
cs-robert@freemail.hu
0
2016. április 24., vasárnap 11:51
Tudnál adni egy elérhetőséget, mert lenne pár kérdésem a lejátszóval kapcsolatban :)

Előre is köszönöm.
0
2016. április 22., péntek 11:57
Egyébként 1-es régiós DVD-knél nem kell előtte gombot nyomkodni a menüben. Minden régiós DVD-t símán lejátszik gombnyomás nélkül. Csak BD-k előtt kell váltani, hogy milyen régiósként működjön. De megjegyzi kikapcsolás után is az utolsó régiót. Így csak A régiós lemezek előtt váltok régiót, utána meg visszaváltok B régióra. Így csak ritkán kell nyomkodni a gombot. Normál esetben B régiósként működik.
0
2016. április 22., péntek 11:49
Az All Your Music-tól én is rengeteg CD-t vettem már. Mostanában meg A régiós BD-ket is vettem. Velük mindig minden rendben volt, minden időben ideért. És
árban is nagyon jók.

Egy multirégióssá alakított Panasonic DMP-BDT270-et vettem az Amazon Marketplace-en. A főmenüben kell megnyomni az 1, 2, 3 gombok valamelyikét, és utána annak megfelelően A, B vagy C régiósként működik. Minden A régiós lemezt szépen lejátszik. Két dolog nem tetszik benne. Nincs az elején kijelző, így ha meg akarom tudni, hogy hol tart a lejátszás, akkor egy gombnyomással kell kííratnom a képre. A távirányítóján nincs Pop Up menü gomb. Csak 3-4 gombnyomással lehet előhívni a Pop Up menüt. Van egy régebbbi Panasonic lejátszóm, aminek a távirányítójával működik ez a lejátszó is. Azon meg van Pop Up menü gomb. Így a régi távirányítót használom, így ezzel már nincs bajom. Így csak a kijelző hiánya a zavaró. Egyébként elégedett vagyok vele.

Én Ausztráliából és Új Zélandról eddig a Fishpond nevű webáruházból rendeltem. Onnan szerencsére eddig minden ideért egy, másfél hét alatt.
0
2016. április 22., péntek 0:06
Hali

Nemem ausztraliabol 5 honap alatt ert ide 😂😂😂
De h merre volt ne kerdezd. Mar rendeltem maskor is onnan de 2-3 het alatt meg is jott de h ez merre koborolt fogalmam sincs. En meg mar le is mondtam rola. De pont akkor nem vartam sehonnan semmit amikor is csengetett a psotas es beallitott vele. En voltam a legjobban meglepodve. De az a lenyeg h ide ert. 😂😂😂😂
0
2016. április 21., csütörtök 22:40
Hol vetted a régiófüggetlen lejátszót, és pontosan melyik típust?
0
2016. április 21., csütörtök 20:08
Az All Your Music valóban büntet, én zenéket húztam be tőlük, ma már nem beszerezhető kiadásban, méghozzá szarér-húgyért bontatlanul.

A másik kettőt nem próbáltam, de akkor a Moviemars-ot hanyagolom...
0
2016. április 21., csütörtök 12:59
Februárban jött a multirégiós lejátszóm. Utána februárban és márciusban sorra rendeltem meg azokat az amerikai filmeket az angol Amazon Marketplace-ről, amiket meg akartam venni. Három amerikai eladótól rendeltem:

All Your Music
Rarewaves Usa
Moviemars-Usa

Az első kettővel semmi gondom nem volt, általában két héten belül minden ideért sértetlenül. Maximum három hétig tartott. De a Moviemars-Usával jól megjártam. Három filmet rendeltem tőlük február végén. De nem akartak ideérni. Végül nagyjából egy hónappal a rendelés után végre befutott az egyik. Rögtön megláttam, hogy mi volt a gond vele. A címzésnél nem írták rá, hogy Hungary, csak annyit, hogy HU. A postai bélyegzőkból láttam, hogy még Belgiumot és Lengyelországot is megjárta a csomag. Gondolom, hogy a külföldi postásoknak fogalma sem volt róla, hogy hova kellene továbbítani. Aztán valamilyen postás tollal ráírta, hogy Hungary?. Kérdőjelet is rakott utána, mert ő sem volt benne biztos. De végül egy hónap alatt ideért.

Két hete megreklamáltam, hogy nem ért ide egy másik csomagom, egy hete meg a harmadikat. Mindkét alkalommal írták, hogy sajnálják a dolgot, majd néhány napon belül újra postázni fogják. De most jött az e-mail az Amazontól, hogy az eladó mégsem adta postára újra a második filmet. Ezért az Amazon visszautalja a számlámra az árát öt napon belül. A harmadik filmről sem jött még e-mail, hogy feladták volna újra. De remélem, hogy nem is adják fel, és a jövő héten annak is visszakapom az árát. Akkor majd megrendelem ezt a két filmet valamilyen más eladótól.

Az biztos, hogy tőlük nem rendelek soha többé semmit. Eddig csak egy csomagom tűnt el,  az egy olasz csomag volt. De másodjára az ideért. Most sok felől rendeltem februárban. Jött csomagom Amerikából, Ausztráliából, Új Zélandról, Szingapúrból, Angliából, Németországból, Spanyolországból, Lengyelországból. Minden szépen ideért maximum három hét alatt. A többség egy-két héten belül ideért. De ez a két csomag nem ért ide. Egyértelmű, hogy a hülye címzés miatt. Hogy lehetett csak annyit ráírni, hogy HU? Az biztos, hogy ezt az eladót a jövőben messzire el fogom kerülni. Ilyen kellemetlenségek nem hiányoznak nekem.
0