Keresés

Ha Külföldről rendelek DVD-t megkapom-e és megéri-e?

2016. november 16., szerda 20:40
Köszi az infót. :)
0
2016. november 16., szerda 20:38
Vajon ez vegleges vagy csak most evvegi akcio?
0
2016. november 16., szerda 20:35
Ez egy jó hír:

http://index.hu/gazdasag/2016/11/16/mar_magyarorszagra_is_ingyen_szallit_az_amazon/

0
2016. november 13., vasárnap 17:48
Ha esetleg van valaki, aki rendelne mostanában filmarena.cz-ről, ha van rá mód beszállnék egy rendelésbe, csökkentve a postaköltséget. 3 db olyan joglejárt filmet szeretnék, ami már itthon nem kapható. Kb 700 korona értékről lenne szó, plusz a posta. Köszi előre is. bigman1975KUKACtvnPONThu
0
2016. október 12., szerda 19:39
Szia!

Az simán lehet, hogy nem az amazon az eladó, hanem valami partnercége, az amazon gyakran változtatja a termék adatlapon az eladókat: előfordul, hogy egy terméknél egy nap több fajta árat látsz - ez adott esetben több eladót is jelenthet. No, ha így volt, az eladók nem mindegyike szállít Mo-ra: azt nézd meg, hogy a visszaigazoló emailben amazon szerepel-e eladónak, vagy valami más.

Ha viszont úgy van, ahogy először írtad, akkor nem értem... mindegy, ha kaptál róla visszaigazolást, akkor fogják küldeni. És a posta fogja hozni, a megadott dátum előtt. Németország max egy hét.
0
2016. október 12., szerda 14:36
Nekem egyszer volt ilyen, akkor kiküldték a csomagot.
Nekem MPL és GLS hozta eddig nagyjából mindig európai amazonokról a rendelést. Általában az első időpontra szokott megjönni.
Ha sérülés lenne akkor fébyképezz és úgy reklamálj. Nagyon készségesek mindenbeb.
0
2016. október 12., szerda 12:16
Sziasztok!A német amazonról az imént rendeltem meg a Tegnap már szemeztem vele, de a rendelést csak ma reggel adtam le. Ekkor jelezte az amazon, hogy "Magyarországra ez a termék nem szállítható".Cirka 4-5 oldalfrissítés után azonban mégis engedte! Volt már valaki hasonló helyzetben?Kaptam visszaigazolást a rendelésemről, elvileg minden rendben van, csak akkor is furcsálom. Lehet megjelenéskor megtalálnak majd a németek, hogy "hahó, ezt nem fogjuk kézbesíteni"?Apropó amazon...ez az első rendelésem tőlük. Mezei standard szállítással ki fogja kézbesíteni? MPL? Mennyire lehet hinni a kézbesítési dátumnak? (elvileg november 8-11.)Előre is köszi mindenkinek a választ!
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2016. szeptember 26., hétfő 12:04
A DHL egy rakás sz.r és irgalmatlanul drága is. A nagy büdös semmiért 4-5 ezer Ft-ot elkérni, baromi lassan reagálni, rengeteget hibázni azt tudnak. Leginkább miattuk hanyagolom a kanadai amazon rendeléseket...
0
2016. szeptember 24., szombat 13:19
Most volt az első 2 DHL csomagom. Mindkét esetben félnapos telefonálgatás meg levelezgetés... Köszönöm de többet nem, ennyi hibát vétenék a munkahelyemen már nem kellene bemennem.
0
2016. szeptember 24., szombat 12:48
Nem a DHL-n mulik hanem a feladon h rairja e.
Nekem is jott mar DHL, TNT, GLS, stb... soha nem volt gond.
0
2016. szeptember 24., szombat 12:47
Nem a DHL-n mulik hanem a feladon hanem h rairja e.
Nekem is jott mar DHL, TNT, GLS, stb... soha nem volt gond.
0
2016. szeptember 24., szombat 12:26
Második úgy jött... :D
Soha többet DHL. :)
0
2016. szeptember 24., szombat 11:52
Nekem eddig szerintem mindenre ráírták, hogy "Gift", pedig egyszer sem kértem. :)

Igaz ezek egyike sem film volt, meg ebay-es rendelések voltak. :)
SuperHeRo
0
2016. szeptember 24., szombat 11:50
Ha irtal volna az eladonak h irja a csomagra h GIFT (ajandek) akkor nem vamoltak volna meg. En mindig igy csinalom es soha nem vamoljak meg.
0
2016. szeptember 24., szombat 10:47
Ha Kanadából rendelnétek amazonról, DHL szállítással, figyeljetek a vámkezelésre. Nekem 2ből 2 csomagomnál elrontották. Kanadai dollár helyett USA dollárban számolták el. Így több lett az áfa összege mint maga a termék...
0
2016. szeptember 20., kedd 18:03
Ha valaki meg szeretné rendelni külföldről az eredeti 1974-es Fekete karácsony (Black Christmas) című horrort Blu-rayen, nekem van egy bontatlan példányom. Régiófüggetlen amerikai kiadás. Van rajta angol, francia hang, valamint egy rakás extra, több mint 2 órányi terjedelemben.
0
2016. szeptember 18., vasárnap 22:47
Köszönöm.
SuperHeRo
0
2016. szeptember 18., vasárnap 21:41
Lehet
0
2016. szeptember 18., vasárnap 21:25
A filmarena.cz-nél a helyszínen is lehet vásárolni vagy csak olyan, mint az Xpress, hogy ott a megrendelt filmeket személyesen lehet átvenni?

Ezt tudja valaki?

SuperHeRo
0
2016. április 25., hétfő 10:53
cs-robert@freemail.hu
0
2016. április 24., vasárnap 11:51
Tudnál adni egy elérhetőséget, mert lenne pár kérdésem a lejátszóval kapcsolatban :)

Előre is köszönöm.
0
2016. április 22., péntek 11:57
Egyébként 1-es régiós DVD-knél nem kell előtte gombot nyomkodni a menüben. Minden régiós DVD-t símán lejátszik gombnyomás nélkül. Csak BD-k előtt kell váltani, hogy milyen régiósként működjön. De megjegyzi kikapcsolás után is az utolsó régiót. Így csak A régiós lemezek előtt váltok régiót, utána meg visszaváltok B régióra. Így csak ritkán kell nyomkodni a gombot. Normál esetben B régiósként működik.
0
2016. április 22., péntek 11:49
Az All Your Music-tól én is rengeteg CD-t vettem már. Mostanában meg A régiós BD-ket is vettem. Velük mindig minden rendben volt, minden időben ideért. És
árban is nagyon jók.

Egy multirégióssá alakított Panasonic DMP-BDT270-et vettem az Amazon Marketplace-en. A főmenüben kell megnyomni az 1, 2, 3 gombok valamelyikét, és utána annak megfelelően A, B vagy C régiósként működik. Minden A régiós lemezt szépen lejátszik. Két dolog nem tetszik benne. Nincs az elején kijelző, így ha meg akarom tudni, hogy hol tart a lejátszás, akkor egy gombnyomással kell kííratnom a képre. A távirányítóján nincs Pop Up menü gomb. Csak 3-4 gombnyomással lehet előhívni a Pop Up menüt. Van egy régebbbi Panasonic lejátszóm, aminek a távirányítójával működik ez a lejátszó is. Azon meg van Pop Up menü gomb. Így a régi távirányítót használom, így ezzel már nincs bajom. Így csak a kijelző hiánya a zavaró. Egyébként elégedett vagyok vele.

Én Ausztráliából és Új Zélandról eddig a Fishpond nevű webáruházból rendeltem. Onnan szerencsére eddig minden ideért egy, másfél hét alatt.
0
2016. április 22., péntek 0:06
Hali

Nemem ausztraliabol 5 honap alatt ert ide 😂😂😂
De h merre volt ne kerdezd. Mar rendeltem maskor is onnan de 2-3 het alatt meg is jott de h ez merre koborolt fogalmam sincs. En meg mar le is mondtam rola. De pont akkor nem vartam sehonnan semmit amikor is csengetett a psotas es beallitott vele. En voltam a legjobban meglepodve. De az a lenyeg h ide ert. 😂😂😂😂
0
2016. április 21., csütörtök 22:40
Hol vetted a régiófüggetlen lejátszót, és pontosan melyik típust?
0