dvdplanet, bár nem tudom, hogy bőségesnek számít-e a kínálatuk. Rendeltem már tőlük, minden rendben volt.
0
2016. január 18., hétfő 14:50
479
amazon.com-on kívül tud valaki megbízható (és bőséges kínálattal rendelkező) online boltot, ahol R1-es kiadványok vannak? (ebay kiesik)
0
2016. január 15., péntek 14:47
5528
Igen hát nem mondhatjuk, hogy olcsó. A több ember közti elosztás is lehet megoldás a posta csökkentésére. Legutóbbi rendelésemnél én is többed magammal egyeztettem, lettünk volna rá 4en. Hetekig egyeztettem a rendelés időpontját ami hónapokon keresztül tolódott. Aztán elfogyott a türelmem és magamban rendeltem. A lényeg, hogy nem a szomszédból jön, a DHL hozza, és a csomagolás elképesztően durva Ez 3 film volt...
Az ember azt hihetné, hogy papírhulladékot kapott.
Persze dehogyis
Buborékfóliába 3x tekerve maga a kiadás, erre ráhajtva a karton lap ami bele volt téve egy párnázott borítékba. Na ez a nem semmi. Közös rendelésnél meg lett volna kb 2200Ft-om a postában. Viszont arra figyelj, hogy minél több ember van a renelésben és nő a filmek száma a postaköltség is növekszik valamelyest ugye ahogy a súly is nő, ezt nem tudom már pontosan, nem igazán nagy összeg, de számolni kell vele.
0
2016. január 15., péntek 14:06
3448
janos.nemeth25@gmail.com ha érdekelne a feles rendelés.
0
2016. január 15., péntek 12:15
2738
Én is beszállnék.
0
2016. január 15., péntek 11:55
3448
Esetleg felesbe rendelés ìgy posta is feleződik? Korábban én is néztem ki onnan magamnak valamit de a pk költség hátráltatott.
0
2016. január 15., péntek 11:44
958
Filmarena.cz oldalról szokott rendelni valaki? Szeretnék pár olyat filmet onnan, ami itthon már nincs...vagy soha se lesz. Viszont olyan brutál postaköltséget dob fel, hogy ihaj, a legolcsóbb DHL is kb 3000 forint. Ti tudtatok olcsóbb postával rendelni onnan?
0
2015. október 23., péntek 22:06
19952
Valaki tudna segíteni rendelni a románoktól a Gunman BD-t?
előre is köszönöm
0
2015. szeptember 11., péntek 11:51
1256
Ezt nem tudtam, köszi! Mondjuk sok esélye nincs, hogy pont azokat nézzem újra, ha lesz rá időm egyáltalán:)
0
2015. szeptember 10., csütörtök 17:27
19952
Viszont ott a 4. es 5.reszeken nincs magyar vonatkozas!!! Ezt nem art tudni.
0
2015. szeptember 10., csütörtök 13:59
1256
Köszi a segítséget mindenkinek!
0
2015. szeptember 10., csütörtök 13:59
1256
Nem utalják vissza sajnos, több helyen is egyeztettem erről. Store credit-et adnak, amit a későbbi rendeléseidnél levásárolhatsz. Nem árt tudni, főleg azért mert nekik azonnal kell fizetni előrendelések esetében.
No mindegy így jártam, akkor a Nakatomi Plaza onnan jön...
0
2015. szeptember 10., csütörtök 0:21
197
Ha benne van az ÁSZF-ükben, hogy nem adják vissza, akkor így jártál és az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy feljelented őket a helyi fogyasztóvédelemnél az EU-s előírások (és nyilván a helyi törvények) megsértésért. Ezzel akár meg is fenyegetheted őket, amire valószínűleg visszakapod a pénzedet. Ha nincs benne az ÁSZF-ben, akkor chargebacket kell indítani a bankodnál, hiszen fizettél, de ők nem teljesítettek. Előrendelésnél különösen visszás a lenyúlás, hiszen előre terheltek egy nemlétező termékért. Ez akár a csalás fogalmát is kimerítheti.
0
2015. szeptember 9., szerda 14:13
1153
Én is hasonlóan jártam egyszer a Filmarénával. Megrendeltem valamit, amit három napra ígértek, de mégsem tudták beszerezni. A pénzt meg már levonták a számlámról. Pénzt meg nem akartak visszaadni, azt írták, hogy majd a következő rendelésem árából levonják. Ez három éve volt. Azóta nem is rendeltem, csak most két hónapja. Most tényleg levonták az árát. De három évig használták a pénzemet. Azért ezt szerintem nem így kellett volna intézniük. Más webáruház símán visszautalja a pénzt, de a Filmarena nem.
0
2015. szeptember 9., szerda 13:10
2288
Vissza kellene utalniuk. Itt az EU-s rendelkezés erről:
A vásárlástól való elállás joga
Az Európai Unióban a fogyasztókat megilleti a jog, hogy az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt (például telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt, illetve házaló ügynöktől vett) termékek megvételétől elálljanak. A 2014. június 13-a után vásárolt áruk esetében erre már 14 napig van lehetőségük.
A 14 napos gondolkodási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, a gondolkodási idő az ezt következő munkanapon jár le.
Önnek ezen az időszakon belül minden további nélkül joga van ahhoz, hogy bármilyen okból meggondolja magát a vásárlást illetően.
Ha élni kíván ezzel a joggal, és eláll a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnia kell az érintett kereskedőt. Ezt megteheti fax vagy e-mail üzenet formájában, de akár úgy is, hogy postai úton visszaküldi a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékel. Nem elég csak az árut visszajuttatni a feladónak. A kereskedőknek kötelező a vásárlástól való elállás jelzésére külön formanyomtatványt biztosítaniuk a fogyasztóknak, ám Ön nem köteles ezt használni nyilatkozatához.
A szabályok szerint a kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett. Ha Ön szállítási költséget is fizetett, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie az Ön részére. Ha viszont Ön nem szokványos postai kézbesítést (pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedő felszámolhatja annak többletköltségét. Ebben az esetben Önt terheli a szállítási költség az áru visszaküldésekor.
Nagyméretű áruk (például háztartási berendezések) esetében a kereskedőnek a visszaküldés költségének legalább a becsült összegét közölnie kell Önnel. Miután Ön a kereskedőt értesítette arról, hogy el kíván állni a vásárlástól, 14 napja van az áru visszaküldésére.
Nézzen utána, hogy a kereskedő előzetes tájékoztatása alapján Önnek kell-e viselnie a gondolkodási időn belül visszaküldött áru szállítási költségeit. Ha nem, akkor a költségek a kereskedőt is terhelik. Ha házaló ügynöktől vásárol nagyméretű árut, amelyet közvetlenül ki is szállítanak Önnek, akkor az érintett kereskedőnek saját költségén kell azt elszállíttatnia, amennyiben Ön eláll a vásárlástól.
0
2015. szeptember 9., szerda 12:45
1256
Szomszédból rendelő szakértőket kérdezném, hogy létezik az, hogy a Filmarena nem hajlandó törölni az előrendelésemet?
Valami olyasmit írtak, hogy túl drága lenne nekik visszautalni a pénzemet, úgyhogy nincs pre-order törlés...
0
2015. július 7., kedd 16:15
1153
Elfogadta az új kártyámat. Nem volt semmi gond. Utoljára még 2012-ben rendeltem tőlük, ezrét nem emlékeztem erre, hogy is kell. Köszi szépen.
0
2015. július 7., kedd 16:08
1153
Köszi szépen, mindjárt kipróbálom.
0
2015. július 7., kedd 16:07
2288
Nem tudod átállítani mert nem tárol kártyaadatot az oldal. Megrendelés után feljön egy külön ablak és ott tudod megadni a kártyaadataidat. Így maximum arra kell figyelni, hogy a kártyához tartozó cím legyen beregisztrálva az oldalra.
0
2015. július 7., kedd 16:04
1153
A FilmArena-nál tudja valaki, hogy hol lehet átállítani, ha másik kártyám van? Mert nam találom az oldalon. Amikor utoljára rendeltem, akkor még más kártyám volt, és nem találom az oldalon sehol, hogy hol is kellene átállítani. A rendelési folyamatban a Shipping and Payment oldalon sem kérdez kártyaszámot, csak azt lehet kiválasztani, hogy kártyával akarok fizetni, de meg sem kérdezi, hogy milyen kártyával. Tudja valaki, hogy kell?
0
2015. május 10., vasárnap 20:07
1729
Értem, köszi. Akkor még várok, hátha megjön.
0
2015. május 10., vasárnap 15:35
2288
Eléggé változó és főleg attól is függ levélként vagy csomagként adták fel (nem egyszer volt már, hogy 1db BD-t csomagként adtak fel, ilyenkor nem a Magyar Posta hanem a DPD szállítja ki). Volt már 3-4 nap is a szállítási idő, de mostanában (főleg csomagként) nem ritka a három hetes érkezés sem.
0
2015. május 10., vasárnap 15:30
1729
Sziasztok
Ebayen keresztül rendeltem Franciaországból egy BD-t. Elvileg 04.23. a feladás dátuma, La Poste - Courrier International Prioritaire - iylen szállítási móddal.
Még nem kaptam meg, ez még normális vagy kezdjek aggódni? Aki rendelt már onnan, az mennyi idő alatt kapta meg a csomagját?
0
2015. május 9., szombat 10:07
6056
A gyakorikérdéseket én is megtaláltam, nem túl biztató... :D Írtam a Landmarket Globalnak a saját felületén, beazonosítva a termékem, hát meglátjuk... Most rohannom kell angolra sajnos, délután leszek legközelebb, de szerintem hétfőig úgyse történik semmi, úgyhogy majd holnap nekiesek jobban..
Én írnék az Amazonnak, a LG angol felületén, valaki csak reagál. Illetve tényleg lehet érdemes megkérdezni a Magyar Postát, hátha tudnak valami használhatót. Én tőlük tudtam meg, hogy a Franciaországból érkező, a Collissimo által küldött csomagokat a magyar DPD kézbesíti. Hátha tudnak valamit a Globalról is.
Belgiumban van egy nagy európai Amazon csomagközpont lehet azon át jött - na ez most úghy jön ide, hogy az alább mellékelt cikkben említik a Belga Posta felvásárolta a Landmark Globalt. KÜLSŐ LINK