Keresés

Meghalt Sir Peter Ustinov

2007. április 26., csütörtök 23:11
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. április 26., csütörtök 21:35
elnézést kérek a kitörésemért mindenkitől (tisztelet a kivételnek)
csak próbáltam beilleszkedni... :)

de maradjunk annyiban hogy aza debil aki mongyja.
0
2007. április 26., csütörtök 21:33
Ne haragudj, én elfelejtettem aláírni az utolsó mondatom, szóval:
TM
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 21:22
én nem nagyon örültem.
faszfej
0
2007. április 26., csütörtök 21:19
Ha nem lennél debil, nem kérdeznél ilyet, de akkor a nickneved sem lenne ez. Örültem a beszélgetésnek, csá!
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 21:16
mér? mer? :)
0
2007. április 26., csütörtök 21:15
Sakkorigen.
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 21:11
de. sakkor már tudnom kéne hogy kiő?
0
2007. április 26., csütörtök 20:02
Edward Teach, alias Feketeszakáll a Feketeszakáll szellemében; Heródes az A Názáreti Jézusban; Nero a Quo Vadisban; Batiatus a Spartacusban; az öregember a Logan futásában; Nikolais professzor a Lorenzo olajában; a nagypapa az Oltári vőlegényben...  egyiket sem láttad?
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 19:53
Hát Ő!

most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 19:38
az + kia fene?
0
2007. április 26., csütörtök 17:55
A Spartacusban zseniális volt.Övé az egyetlen igazán összetett szerep(Jellemfejlődés!),amit kitünően oldott meg.
Jogosan kapott Oscart érte.
0
2007. április 25., szerda 18:56
Nekem ő Poirot. Meg a sunyi rabszolgakereskedő a Spartacusból. Meg a hisztis Nero. Meg egy kiváló művész, és a nagy egyéniségek igenis megérdemelnek egy.-egy topicot. Ha ne adj isten meghalna Ingmar Bergman vagy Michelangelo Antonioni, bedobnátok őket is a köztemetőbe? Ahol a kutya se figyel fel rá?
0
2004. március 30., kedd 21:35
Én semmivel nem tartom értéktelenebbnek az egyetlen topicban való megemlékezést egy - egy halottunkról, sőt, bizonyos szempontból szerintem jobb is. Hiszen nem nyitnak minden halottnak sem új temetőt még akkor sem, ha épp hírességről van szó. Továbbá úgy gondolom, hogy nem attól emlékezünk JOBBAN valakire, ha azt minél feltűnőbben tesszük. Számomra egy csendes egy mondatos búcsúzás többet jelent, mint az, ha minden falra felkenjük a hírt.

Másrészről pedig egy ilyen témával foglalkozó topicban talán nélkülözhetnénk a sértegetésket... :-(
0
2004. március 30., kedd 21:22
derceto RULEZ!!!!!!!!!!!
:DDDDDD
0
2004. március 30., kedd 21:10
Javasolt módosítások az Xpress-en:

1. A fórumot bővítsük ki egy újabb csoporttal, az alábbi módon:

Általános DVD-fórum
DVD-filmek fóruma
Hardver
Kiadók fóruma
Hullaház

2. Tartsunk Xpress-gyásznapot! Ha meghal egy híres színész, vagy rendező, akkor mindenki nyit legalább egy topicot a halott tiszteletére. Részletek kidolgozás alatt...
0
2004. március 30., kedd 18:58
1. Xpress és nem Express
2. értékzavar és nem értéktévesztés

ami a másik kijavítgatását illeti.......
0
2004. március 30., kedd 18:53
Higgadjatok már le, emberek! Ti most beszélgetni jártok ide vagy veszekedni? Arra ott van a sok köcsög poli... akarom mondani tolvaj. Legalább mi ne nyírjuk egymást, úgyis rajtunk csattan az összes elmebeteg "ötletük", amit csak kitalálnak!
Jujj, már megint politizálok...
0
2004. március 30., kedd 18:46
Tonio össze - vissza beszélsz és semmit sem értesz meg amit az ember mondani akar ... Pista bácsi egy szimbólum volt a szövegemben - egy olyan ember akiről semmi mást nem tudok csak azt , hogy meghalt , azt is egy újság betűiből ... Ez NEM ráz meg . Ha viszont meghal Johnny Depp az igenis megráz és igenis külön topicot fogok neki nyitni - hidd el Express nem fog rámszólni ... Hol itt az értéktévesztés ..? Egyébként 19 éves vagyok - azért remélem nem gáz , hogy én igazítottam ki a téves (vagy legalábbis Tonio - féle) bibliai idézeteidet a másik topicban ..? Szedd már össze magad ...
0
2004. március 30., kedd 18:28
Vannak akik feketébe öltöznek. Vannak akik sírnak. Vannak aki fát ültetnek. Vannak akik a levegőbe lövöldöznek. Vannak akik topicokat nyitogatnak.
0
2004. március 30., kedd 18:16
"ha te őszintén azt mondod nekem , hogy téged ugyanannyira ráz meg Pista bácsi halála amiről egy újságban olvasol mint a kedvenc színészedé akkor igazat adok neked"

ezzel csak az a baj, hogy engem egyik híresség halála sem ráz meg, lehet az Ustinov vagy akárki. Viszont Pista bácsit ismertem.........

nálad súlyos értékzavar van...........egyébként hány éves, ugyan mondd már meg kérlek! én 14-re gondolok..........
0
2004. március 30., kedd 16:51
Hát figyu , ha te őszintén azt mondod nekem , hogy téged ugyanannyira ráz meg Pista bácsi halála amiről egy újságban olvasol mint a kedvenc színészedé akkor igazat adok neked . Ez persze nyilván nem így van , ezért inkább visszaküldeném a szózatodat "átgondolásra" . A helyesírásod pedig fizikai fájdalmat okoz úgyhogy légyszi kímélj meg a válaszodtól ! :))
0
2004. március 30., kedd 16:47
lol
0
2004. március 30., kedd 15:59
"Mindenben tökéletesen egyetértek JW - vel . Én sem örülnék , ha a kedvenc színészemről a "köztemetőben" emlékezhetnék csak meg ..."

nah ez nagyon csúnya volt.Majd pár év múlva mikor a fejed kiscsit jobban benől rájössz, hogy ez mennyire sérti embertársaidat. Ezek szerint, szerinted egy "híres" ember halála sokkal méltóbb, és magasztosabb mint egy rendes hétköznapi ember halála. Végtelenül gusztustalan, modortalan, és gyerekes amit írsz. Semelyik ember halála sem "különb" a másikétól. Pista bácsi halála semmivel nem jelentéktelenebb mint Sir Peter Ustinov-é.

erre egy kis idézet:
"Okuljatok mindannyian e példán,
Ilyen az ember. Egyedüli példány.
Nem élt belőle több és most sem él,
s mint fán se nő egyforma-két levél,
a nagy időn se lesz hozzá hasonló."
                    Kosztolányi Dezső : Halotti beszéd

"Peter Ustinov pedig nyugodjon békében"

erről csak annyit:

"...szégyelld magad, hogy egy ilyen ember nevét hordva vagy ennyire bunkó.."
0
2004. március 30., kedd 15:48
bár nem nekem címezted mégis voltak dolgok amin jót mosolyogtam:
"Nagyra értékelem, hogy emberhez méltó módon szóltál hozzám...."

ennek ellenére te magadból kikelve gyönyörűen megnyílvánultál........

"ugyanakkor ez a weboldal, akárcsak remélhetőleg ez az ország, szabad, és én akkor óhajtok megnyitni egy topicot, amikor akarom.."

el vagy tévedve öcsi, te addig akarhatsz megnyitni ilyen felesleges opicokat   amíg ezt az oldalt üzemeltető cég nem törli.....magyarul nem vagy te itt senki csak egy a sok közül aki itt publikál.....

"Én, ha megfigyelte valaki, minden nagy színész, filmes halálakor megnyitok egy topikot, mert számomra nem elegendő, hogy besorolják őket a halálhírek közé..."

látom téged büszkeséggel tölt el, hogy ilyen nemes cselekedetet folytatsz, és topikot nyitsz minden alkalommal.ügyes vagy, és biztos tiszteled az emberi életet, karriereket, csak tudod ez mind sznobnak hathat annak a fényében amit sutter-nek írtál ("az dögöljön meg maga is."

"köszönöm, hogy kultúrált, civilizált módon beszéltél, itt ez ritkaság számba megy. A közösségünkről csupán annyit, hogy nem letargiába, sokkal inkább merő gonoszságba, rosszindulatba fog süllyedni, de ez már inkább jelen idő. "

erről csak annyit: szánalmas mint az írója..........

üdv,
minden jót!
T
0