Nekem a két 990-es DVD van meg, de werk azokon sincs..a többi stimmel.
0
2006. augusztus 6., vasárnap 20:06
6925
Igen,több változat jelent meg.Persze nem egyszerre.A Best gyakran csinál ilyet. (Zongorista,Egy motoros naplója stb.)
0
2006. augusztus 6., vasárnap 19:37
1
Sziasztok! A Vol.1-ből több változat jelent meg? Mert nekem nincs annyi extra a lemezen, mint amennyi az adatlapon szerepel. Csak vol.2. előzetes, saját előzetes, fotóalbum, honlapajánló és egyéb előzetesek vannak a lemezemen.Hogy van ez?
0
2005. december 16., péntek 21:32
248
Külföldön még rajta volt nálunk már lemaradt... :( Én is bosszankodtam.
0
2005. december 16., péntek 11:49
3945
"Vajon mie van kisípolva az elején, amikor Vivica Fox bemutatja a kislányának Uma Thurmant? Még a felirat is kivan pontozva! Help!"
tarantino "szenzációs" tréfája. de ha megnézed a második részt, akkor kiderül.
0
2004. augusztus 31., kedd 13:22
4
hello,
megvettem a kill bill 1-et és a borítón láttam, hogy az extrák között van egy videoklipp, de a dvd-n nem találtam, ha tud vki segíteni írjon. kösz
0
2004. augusztus 27., péntek 16:43
982
Kezd el a filmet, és a távvezérlőn a három felirat közül válaszd az others sávot. (A másik kettő az angol, és a magyar.)
0
2004. augusztus 10., kedd 11:43
15
Azt én is aláírom, hogy az összes filmje közül ez a legkiesőbb darab. Azt tudni kell hogy Tarantino oda van az ázsiai filmekért és sok szamuráj meg kung-fu filmet imád. Ez volt a fő vonal, és a tisztelgés ezek előtt a filmek előtt. Míg a régi filmjeiben mindig egy krimi témát dolgozott fel, és valamennyire volt fő témavonal most egy elég szabad és "kevert" témát és ezzel műfajt is hozott létre, ami szerintem pozitívum, főleg egy olyan rendezőtől akinek van 4 filmje és 4-5 évenként készít újat. A Jackie Brown amúgy egy Elmore Leonard novellából ered. Tehát ezt a filmet is másképp lehet tekinteni sztori ügyben mint a többi filmet. Amúgy épp ez az egyik probléma a Kill Bill-el, hogy annyira összetett és annyi minden van benne, hogy sok mindenki nem is lát benne semmit. (mondjuk ez sok filmnél előfordul) Ja...és hogy azt mondtad hogy úgy tűnik, hogy régebben csinálta a sztorit. A film végén kiírják, hogy "Story by Q&U" ...Quentin & Uma. Még a Ponyvaregény forgatásán találták ki a menyasszony szerepét. Tehát az alapötlet valamennyire tényleg korábbi.
0
2004. augusztus 7., szombat 16:30
306
szevasz ronin, én nem vagyok nagy taratinó rajongó, de ez a kill bill, ez nekem olyan, hogy mintha az auteur még a Ponyvaregény előtt csinálta volna, és ezerrel a Jackie Brown előtt, tök kamasz film, kúlkodó és minden viccet megenged magának, persze nagyon jó film, egy csoda, de hol van ez kérem a Jackie Brown csiszoltságához képest, mi a véleményed?
0
2004. augusztus 7., szombat 1:17
15
Hi!
Én már régóta nagy Tarantino rajongó vagyok, és a Jackie Brown-t leszámítva szerintem mindegyik (3) filmje egy fontos fejezet a filmezés történetében. A Kill Bill nem az a régi szokásos cool-szövegek hosszú dialógusok Tarantino film, de ettől eltekintve egy nagyszerű filmes alkotás. Az eddig megjelenő Kill Bill dvd-ket nem vettem meg, mert nem volt rajta szinte semmi extra és csak hogy meglegyen a film, nem adtam ki 6 ezret. Viszont az extra kiadást már nagyon várom és azt biztos meg fogom venni. Nem rossz ez hogy kiadták így külön a két filmet, csak mondjuk az igazi rajongót annyira nem elégítette ki a dolog. Remélhetőleg az extra kiadás (ami várhatólan szerintem fél éven belül, talán karácsonyra meg is jelenik) kárpótolni fog minden Kill Bill fan-t. Régebben azt mondta Quentin, hogy majd egy újravágott super extra kiadást tervez a két külön kiadás után. Más adat nem jött még az extra kiadás dvd-ről.
Szerintem a régi Tarantino filmeket is behozhatnák már magyarosított dvd kiadásban, mert az oké, hogy sokan megszerzik külföldről, de azért sokaknak ez nem adatik meg, és mondjuk angolul se mindig élvezhető a dolog...azért jó ha van egy kis magyar felirat mindig. Hát ez sajnos megint kiadói és pénzügyi dolog, amibe mi rajongók nem nagyon szólhatunk bele...pedig úgy kéne!
jó a kill bill vol 1. uncut. +1,5 perc véres jelenet, + színes
0
2004. május 12., szerda 21:51
4201
Akkor meg minek... :)
0
2004. május 12., szerda 20:33
17243
gogócska:
nyugalom, csak fake. :]
0
2004. május 12., szerda 12:39
1570
igen
0
2004. május 12., szerda 12:28
2
Meg lehet úgy nézni ezt a DVD-t, hogy a magyar szinkront választom, és csak akkor jelenik meg a magyar felirat, amikor éppen nem magyarul beszélnek?
0
2004. április 26., hétfő 20:24
1
Üdv!
A Kill Bill Volume 1.UNCUT is tartalmazz kivágott jeleneteket és szerintem csak jót tett neki. A Kill Bill Volume 2. előzetese is tartalmaz egy "Bill"-es jelenetet csakhogy a mozis verzióban NINCS BENNE!!!/sajnos/ Tehát ide nekem 1 hiper szuper vágatlan 5 órás KILL BILL-t! :))) Persze egy LOTR 15 órás is jöhet! :))
0
2004. április 7., szerda 4:45
248
"Rajzfilm lesz a Kill Bill-ből. QT elkészíti a Kill Bill film történetének előzményeit, amely a Bill nevű bérgyilkos fiatalkoráról szól...." Érik itt már a második bővitett díszdoboz is valamior a jövő év magaságára. :) De nem tudom, hogy érdemes e addig várni.
0
2004. április 7., szerda 2:52
248
"...a Kill Bill 1., illetve a Kill Bill 2. DVD-megjelenését követően várható egy "szuper Kill Bill" kiadás is plusz jelenetekkel és rengeteg extrával...." Eddig minden kult filmnél, ami több részes volt megjelent egy diszdoboz elöbb vagy utóbb. Mivel a kill billl vitathatatlanul ebbe a kategóriába tartozik így veheted 100%-nak.
Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy kellenek azok az extra extrák :) Igazából szerintem lényeges volt a jó vágás és mivel a két részes megoldással nem szorította Tarantinót az idő keret így nem hiszem, hogy lényeges elem kimaradt volna (nem úgy mint a LOTR). Extrákkal kapcsolatban én amolyan mérsékelt tipus vagyok szeretem, ha van egy kicsi, de a túlsokat nem igénylem, főleg ha magyar felirat sincs rajta.
0
2004. április 6., kedd 19:58
487
Ez ok, de ezek csak pletykak. Legalabb is sehol nem szereple az ,hogy igen ez 100%os info (ismetelten csak a LOTRal tudok peldalozni)
0
2004. április 6., kedd 17:54
2178
Parázás helyett inkább olvassátok el ezt a két régebbi hírt!
Kill Bill – Rókabőr Tarantino módra?
Márciusban jön a Kill Bill?
Én még nem veszem meg...
0
2004. április 6., kedd 17:02
487
Azert mondjuk jo lenne elore tudni, hogy egyaltalan varhato-e a diszdobozos verzio. Tehat kb arra gondolok mint a LOTRnal, hogy lehetett elore tudni, hogy lesz egy sima, forditott (extended) es szuper (diszdobozos) verzio. Igy elore lehetett kalkulalni, hogy inkabb varok meg 3-4 honapot es megveszem a diszdobozt. Nemde?
0
2004. április 6., kedd 1:50
248
Én azt hiszem mégis csak megveszem most. Igaz hogy így végső soron anyagilag több és extra is kevesebb lesz, de legalább nem egyben kell kiadni sok pénzt és hamarabb kézbe kapom ezt a jó filmet. :)
0
2004. április 5., hétfő 10:52
4078
én asszem egpróbálom megvárni a díszdobozt mert ebben az évben nagyon sok jó film megjelenik.
0
2004. április 5., hétfő 3:52
139
Mindig ez van, en mar nem is szamolom hany filmnel jartam igy, hogy megvettem es ra nem sokra elkezdtek akciozni es olcsobb lett.
De szerencsere forditva is mukodik, ami itt draga (most a netre gondolok) az a MediaMarktban akcios, lasd Johnny English, K-PAX, stb.