A VHS még amiatt is emlékezetes, hogy a borzalmas képkivágás miatt már a film elején kiírt nevek sem olvashatók, már ott látsható, hogy mennyi minden lemarad a képről.
most posts by TM
0
2007. április 28., szombat 17:33
134
Igen, a vhs-en annak kell lenni. Az új szinkront az rtl klub készíttette 1998 körül,amikor először leadták. Az új szinkronban: Clint Eastwood-Kautzky Armand, Lee Van Cleef-Reviczky Gábor, Eli Wallach-Rajhona Ádám.
0
2007. április 28., szombat 14:43
684
A VHS-en a klasszikus szinkron van?Az új szinkronban kik a hangok?
0
2007. április 28., szombat 13:42
134
Én is láttam már elégszer angolul, láttam vagy háromszor az új szinkronnal, de állíthatom hogy a legjobb a régi,klasszikus szinkronnal. Frenetikus, zseniális! Gera Zoltán nagyon jó Tuco szerepében,félelmetes ahogy átérzi a karakter lényegét. Szóval aki nem ismeri a régi szinkront, az sokat veszít,mert bőven van olyan jó,mint angolul,sőt jobb is. Egy vállalható szinkron,abból az időből,amikor még nem futószalagon gyártották az ócskábbnál ócskább,semmitmondó szinkronokat.
0
2007. április 28., szombat 3:09
1075
Engem szerencsére hidegen hagy a szinkron, mivel egyszer se láttam magyarul, ellenben angolul legalább 5x :)
0
2007. április 28., szombat 1:37
20
Nekem is! És RÉGI SZINKRON van a dvd-n, halleluja! Rátóti-Gruber-Gera. :)
kiráááááááály :D
- és miután a kormányost a vízbe dobta...
0
2007. április 27., péntek 13:49
52685
Egy kedves jótét léleknek köszönhetően sikerült hozzájutnom végre ehhez a remekműhöz. Ezúton is köszönet érte! :-)
most posts by TM
0
2007. április 24., kedd 23:11
14599
Gollam magyarul Láng Balázs-ként szólalt meg. :)))
0
2007. április 24., kedd 22:46
70
Az Egy marék dinamit-ot én is nagyon várom... 1x ment tv-ben, és nagyon tetszett (ok, James Coburn az egyik kedvenc színészem) és nagyon kéne már az a dvd! Bujtor? LOL... Voltaképpen illik Rod Steigerhez... Láng József nem Gollam magyar hangja? :DDDD
0
2004. december 9., csütörtök 20:15
170
Dehogy nem érdekel! Ideje, hogy megjelenjen. Feliratos verzió is jó. Bár a duna tv-s szinkron nem volt rossz. Az eredeti szinkron egyetlen baja, hogy az egy 20 perccel rövidebb verzióhoz készült. Pedig Bujtor és Láng József szinkronizáltak azon a verzión. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a trilógia elsö része is kijöhetne újra a hosszabb verzióval és 5.1-es angol hanggal.
0
2004. december 9., csütörtök 19:14
761
sztem ki fog jönni, és nagyon várom. de kérdeznék valamit: EGY LEONE-RAJONGÓT SEM ÉRDEKEL AZ EGY MARÉK DINAMIT (MÁSNÉVEN: VOLT EGYSZER EGY FORRADALOM) C. FILM. HOGY AZ MIKOR JELENIK MEG NÁLUNK, STB.? KB. A VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT ÉS A VOLT EGYSZER EGY AMERIKA C. FILM SZINTJÉN ÁLL, CSAK NEM ANNYIRA HÍRES.
0
2004. május 4., kedd 22:13
11
És mit szólnátok hozzá, ha, mint az Alien-nél az egyik lemezen lenne egy szinkronos változat, a másikon egy rendezői feliratos változat, stb...
0
2004. május 4., kedd 20:52
246
Engem nem érdekel a szinkron, csak jöjjön ki a film magyar felirattal!
0
2004. május 4., kedd 20:02
170
Mostanában nem törődnek a klasszikus szinkronokkal. Remélem, nem az rtl klubos szinkront választják.
0
2004. május 4., kedd 18:02
6925
Ha a rendezői változat jön,akkor a régi klasszikus szinkron önmagában kevés...
0
2004. május 4., kedd 13:46
245
Nagyra értékelném az Intercomot, ha a klasszikus szinkronnal adnák ki. Az szinte tökéletes volt. Szőke (Clint Eastwood) Rátóti Zoltán Tuco (Eli Wallach) Gera Zoltán Angyalszem (Lee Van Cleef) Grúber Hugó
0
2004. május 3., hétfő 21:28
43
Én azért nem élem bele magam, de nagyon örülnék ha kijönne a trilógia többi része is szinkronosan. Csak jöjjön már. :)
0
2004. május 3., hétfő 15:41
4078
Ha az intercom erre is rak szinkront akkor lehet megint nagy kaidó lesz a szememben!!! De tényleg egyre jobb!
0
2004. május 3., hétfő 14:56
246
Ezt egy másik fórumon olvastam:
Kedves Intercom!
Nagyon vártam a Jó,a rossz és a csúf hazai megjelenését.Nagy csalódás volt mikor kiderült,hogy lemaradtunk róla.Románok,horvátok csehek,szlovének igen,mi miért nem?Várható,hogy ez a film és a Dollártrilógia többi alkotása a közeljövőben megjelenik nálunk?
Előre is köszönöm a választ.
Kedves xxxx,
A feliratos lemezről valóban lemaradtunk, de úgy tűnik, lesz lehetőségünk magyar szinkronnal felkerülni. Még egy kis időt kérünk.
0
2004. május 2., vasárnap 20:15
170
Reméltem, hogy csak ezért nem adták ki most. De jó lenne, ha a hosszabb verziót adnák ki.
0
2004. május 2., vasárnap 18:30
6925
Az még egy kis olasz studió filmje volt,az United Artists csak később szállt be.Ennek ellenére persze lehetne MGM/UA kiadvány,de úgy tünik ebben a térségben a Warner gyorsabb volt. Megtudtam hogy az Intercom tervezi a 3. részét a trilógiának szinkronnal is.
0
2004. május 2., vasárnap 17:38
170
Hogy lehet, hogy A maroknyi dollárért a Warner gondozásában jelenik meg, pedig valahol az MGM adja ki?
0
2004. április 22., csütörtök 9:53
3933
A legszebb az, hogy a Sidney Poitier-filmre (Mr. Tibbs nyomoz) ráadásul a kis országok közül CSAK mi kerültünk rá. Ez már így volt A Breakheart-szorossal is. Úgy látszik, van, amit nem, de van, amit csak mi érdemlünk meg. :)
0
2004. április 22., csütörtök 8:01
170
A Rózsaszín párduc díszdobozról is lemaradtunk novemberben, pedig a csehek szinkronnal kapták.Az Egy marék dinamiton sincs magyar szinkron. Az Intercom egyik interjújában azt nyilatkozta, hogy aszinkronosok jobban mennek, de hogy a csak feliratos dvd-ket el is lehet felejteni, az egy kicsit túlzás. Nem értem, a Mr. Tibbs nyomoz miért jelentene nagyobb vevökört.
0
2004. április 21., szerda 21:42
4078
Én még a mai napig nem értem, hogy az MGM/UA miért nem kerül szinkron? Mert amik most jönnek ki azokon sincs.