Egyszerűen nem értem hogyan maradhattunk le róla,figyelembe véve,hogy kik kerültek rá.Kiváncsi lennék az Intercom magyarázatára... A dühöngő bikát leszámítva (ott nem történt más mint,hogy a kiadvány mellé odatettek még egy lemezt) tudtommal ez az első MGM/UA dvd extra változatban amire nem kerültünk rá.
0
2004. április 21., szerda 12:49
246
Minőségileg cseszheted a másolt lemezedet ...
0
2004. április 20., kedd 12:57
60
Nem baj, nekem jó hogy megvan a szinkronos változat.
0
2004. április 20., kedd 9:56
3933
Gyönyörű! :(
0
2004. április 19., hétfő 18:42
170
Most írt vissza az Intercom, hogy a közeljövőben nem tervezik a kiadását.
0
2004. április 9., péntek 21:58
4078
Én örülnék egy díszdobozna si csak jelenjen már meg. Aze lső kettőre meg rárakhhatnákl az eredeti szinkront mert azoknak nincs hosszabb változatuk.
0
2004. április 9., péntek 18:39
6925
Én is abban bíztam,hogy ebben az évben kijön a Dollártrilógia(40 éves évfordulója az első filmnek),de csak ez jelent meg és ez sem nekünk.Ha egyszer kijön egy díszdoboz nem biztos,hogy legyártják még egyszer ezt a lemezt nekünk és az albánoknak,bulgároknak,makedónoknak,szerbeknek.Mindenki más rajta van.
0
2004. április 7., szerda 23:34
4201
7-ből 2.
0
2004. április 7., szerda 23:26
4078
Ja. Pedig ez egy nagyon angy film. Erre is jó lenne egy szinkron mint a Volt egszer egy amerikára. A Bevétel is nagyobb lenne. De ez a film alap. Alig várom már a dollártrilógiát. Meg a Volt egszer egy avdnyugatbol egy szinkronos változatot.
0
2004. április 7., szerda 20:13
6925
Az Intercomnak kellene magyarázatot adnia... Persze ha én lennék az MGM/UA helyében lehet,hogy én is lehagynám azt az országot ahol több hónapos,néha több éves késéssel jelennek meg a filmjeim,akkor is ha feliratot rakok rá. Ki tudja mikor jelenik meg újra.Elkeserítő,hogy 2004-ben ez előfordulhat,hogy már az EV-re sem kerülünk rá!
0
2004. április 7., szerda 10:17
246
Nem tudom elhinni, hogy Romániában annyival több DVD-t vásárolnának, mint nálunk...
0
2004. április 7., szerda 7:45
1560
max pici csúszással,de biztos bejön ide is...Vadnyugat és Amerika után nagy hülyeség lenne ezt a Leone örökbecsűt nem kiadni a kétlemezes verzióban....
0
2004. április 6., kedd 21:00
462
Pont most néztem én is. Hát ez azért elég szemétség a magyarokkal szemben. Néztem a paramétereket, éshát... ÖHÖM!!!!!!!! HOL A RÁKBAN VAN RÓLA LEGALÁBB EGY MAGYAR FELIRAT??? Bezzeg héber nyelv van rajta, akkor magyar mért nem???
Soundtrack Languages Dolby Digital 5.1: French, German, English
Technical Details Certification: 18 Duration: 171 mins Format: DVD Region: 2 Aspect Ratio: 2.35 Anamorphic Wide Screen Cat. No: 10001040(MGM HOME ENT. (EUROPE) LTD.) Category: Westerns Subtitles: Croatian, Czech, Danish, Dutch, English for the hearing impaired, Finnish, French, German for the hearing impaired, Greek, Hebrew, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Slovenian, Swedish, Turkish
0
2004. április 6., kedd 20:51
245
A napokban került a kezembe a DVD extra legújabb száma, a melyben a híreknél azt olvastam, hogy Nagy Britanniában,Franciaországban,Németországban április végén, illetve május elején kerül megjelenésre,nálunk azonban egyenlőre nem tervezi kiadni a filmet a kiadó.Azért ezt nem tartom fairnek.Amikor most már majdnem minden film a külföldivel egyidőben jelenik meg, nem értem, hogy ezt az alapfilmet miért nem lehet nálunk is megjelentetni!Ráadásul Nyugat Európában a bővített 3 órás változat kerül megjelenésre.Én megértem, hogy Magyarország nem egy nagy piac, de a kiadó azért gyakorolhatna egy kis önvizsgálatot.És sajnos nem csak ez az egy film nem jelenik meg az MGM-től (pl:A Lény)