OFF (uccsó mert hosszú lesz az éjszaka,meg a LOTR is)
"Oké, de ha már vitázgatunk erről, annyit azért hadd mondjak, hogy Te pont itt fejtetted ki a nézetedet azokról, akiknek mindig bajuk van a lemezekkel, ráadásul épp akkor amikor informálódni próbáltam afelől, hogy .... hadd ne írjam le megint :)"
Akkor sem hinném hogy úgy válaszoltam Neked hogy "mi a **arról beszélsz".Ebben azért biztos vagyok.vagy ez egy akkor vélt sérelem és ez most a megtorlás ?? :)
Mindegy,felejtsük el.Biztos csak félreértettük egymást. :)
"Bocs ha úgy érzed túlreagáltam (asszem igaz is, bocs a "....-ért), csak ma is kb. 10x olvastam már, hogy miért nem ilyen ez a kiadvány és miért nem olyan..."
Látod pont ezért írtam amit írtam.Nincs olyan adatlap amin ne azt látnám már,miért nem DTS a szinkron ? A Final fantasy -nél MIÉRT NINCS SZINKRON ?? :O LOL
Animét szinkronnal nézni ??? szerintem ez derceto szerint is szentségtörés. :D
Olvasgasd el a kritikáimat a BD adatlapokon,nem sokhoz írtam(terminátor 4,rent),de nem azt hogy "ez se kell meg ez se kell",ha van is ilyen kiadány,azt leírom a BD teszt topikba nem az adatlapot szemetelem tele.
nem is kritikákat inkább kérdéseket látok feltéve a BD-hez,meg azt hogy "na ezt sem vesszük meg",ez sok ember még azzal sincs sokszor tisztában hogy elég magas bitrátával egy dts HR is szólhat MA minőségi szinten,ezt nem értem sokszor.Szigetnél is:"miért csak DD 5.1 ?" De hát mindenhol így jelent meg ba**zus,nem mi lettünk lehagyva róla,sem a Prestige-ről. :(
Nekem inkább egy bajom van főleg a régiónkkal:az árak,ezt nem győzöm és fogom is hangsúlyozni a jövőben is.örülnék ha már itthon is tudnánk 8-10 fontos árnak megfelelő árért lemezhez jutni ,de erre még sokáig várnom/várnunk kell.
Független attól ,hogy jelenleg 5 BD figyel a kosárban innen,emellett úgy érzem 7k nem reális egy lemezért(hazai fizetési viszonylatban semmiképp),de azért úgy érzem illik támogatni hazai kiadásokat is(főleg most mikor úgy néz ki elindult valami végre),pedig valószínű a LOTR dobozossal is jobban járnék kintről,de ebben az esetben inkább a hazaira voksolok (tetszik a szinkronja egyébként azért,nagyon jónak tartom).
Akinek meg ennyire fontos a lossless mindenáron még mindíg megteheti hogy kintről vásárol,cserébe lemond a magyar vonatkozásról(nagyobb részben én is így teszek).
"És itt nem a "dts magyar szinkront minden lemezre!!" gondolok..."
:))))
Hát ezt meg hagyjuk.A magyar DTS szinkronokról megvan a véleményem.Egy olyan film van aminél azt mondtam jobb lett a magyar DTS sáv (keverésre is nemcsak hangerőre !!!) mint az angol DD 5.1 az pedig a Terminátor 3. része oszt kifújt.Esetleg még LOTR,de már ködösek az emlékek,na de mindjárt izzítom az első korongot. ;)
na ennyi,úgy érzem kiveséztük(még túl is) a témát.
ON:na de vissza a Verdákhoz mert ki leszünk he*élve. :)
Jóccaka