Itt jegyzem meg, hogy még mindig nem írtak választ a vásárlói reklamációmra.
Ha nem nekem kerülne pénzbe postázni (bár sérült termék is van a csomagban, nem is a megrendelésben látható terméket küldték, így a "hibás teljesítésre" hivatkozva "megérne egy misét" az ő kontójukra visszaküldeni) most elállnék a szerződéstől.
Én aztán tényleg nagyon megértő vagyok; előfordul, hogy rosszul csomagolnak valamit, megsérül, nem azt küldik...
De egy ilyen levélre reagáljanak maximum 1 napon belül. Ez alapvető elvárás.
Nemrég a Könyvudvar áruházából rendeltem könyveket, filmeket... Utóbbiak közül az Asterix 2. része helyett véletlenül az 1. részt rakták a csomagba. (Ami nekem már megvan.)
Írtam levelet még este (!!!), hogy megkérdezzem, hogyan tudjuk intézni a cserét a legegyszerűbben... Egy órán belül(!!!) múlva jött a válasz a tulajdonos hölgytől, amiben elnézést kért, és elmondta, hogy másnap postázza megfelelő DVD-t, ezt pedig nem is kell visszaküldenem. (Pedig ilyet nem is vártam.)
No ERRE mondom én, hogy "Mindent a vevőért" hozzáállás! Nagy kár, hogy még napjainkban is igen ritka a kereskedelemben (akár multi, akár kisvállalkozó)!
0
2018. április 5., csütörtök 0:09
1333
Ne bosszankodj!
Hozzám képest kifejezetten jól jártál! :) Én is ma vettem át, és nekem a 6. évad is papír tokos kiadásban érkezett.
Egymás mellé raktam őket... hát valóban "remekül" néz ki a 6 műanyag tok között a 3 sokkal szélesebb és magasabb papír doboz...
Emellett a 4. évad tokjában szerintem el van törve a lemez több darabra. A hangok alapján úgy vélem, nem csak annyi történt, hogy kicsúszott a helyéről. Természetesen nem bontottam ki, hanem az imént írtam az ügyfélszolgálatnak, hogyan tudnánk a lehető legegyszerűbben orvosolni ezt a problémát.
Halkan jegyzem meg, hogy már a doboz átvételét követően aggódtam. Ugyanis "zörögtek" benne a lemezek. A kibontás után derült ki, hogy a doboz belsejében kb. kétszer annyi hely van, mint amennyit a rendelt DVD-k foglalnak, de az üres "teret" nem töltötték ki sem újságpapírral, sem szivacsdarabokkal, sem más anyaggal, ami megakadályozhatta volna a termékek csúszkálását, ütődését szállítás közben.
Már számtalan alkalommal rendeltem terméket mind hazánkból, mint külföldi webáruházakból, de ez az első alkalom, hogy ilyen amatőr hibával találkozom a csomagolást illetően.
0
2018. április 4., szerda 20:40
179
Én is csak most rendeltem meg a sorozatot, a mai nap folyamán át is vettem, igaz kicsit bosszankodva... keresd a hibát!
Ha legalább felhívták volna a vásárlók figyelmet arra, hogy műanyag- vagy papírtokos kiadás (ahogy az xpress is tette amikor egyszerre volt kapható mind a két változat). Gyönyörűen fog kinézni így a polcon, szerintem az 1. évadot megveszem VHS-en. :) Szerintetek visszaküldhetem a két régi kiadású évadot, vagy akkor a teljes rendelésemet kell törölni?
0
2018. március 31., szombat 13:14
1333
Nem bántottál meg, csak tényleg nem értettem, mivel érdemeltem ki. De fátylat rá!
Mindenesetre csak beszélnünk kellett róla, és a PV jelentősen leárazta a teljes sorozatot. :)
Ezért gyorsan meg is rendeltem. Sajnos az 1. évad már elfogyott akkor, de a többi lemez elvileg érkezik. ;-)
Remélem, az elsőt is meg tudom majd vásárolni a Media Markt-ban!
0
2018. március 31., szombat 2:53
52684
Miután publikálták a 16:9-et, a 4:3 már csonkoltnak számít. Néhány baki van benne, annyi egy sima mozifilmben is kiszúrható, ha valaki nem szórakozni akar rajta, hanem kockánként lépteti.
most posts by TM
0
2018. március 31., szombat 1:54
352
Abból a szempontból nem nevezném csonkolásnak, hogy bár 16:9-ben forgatták, de az operatőr valószínűleg a 4:3-nak megfelelően dolgozott. Ezért is látszanak érdekes dolgok néha a szélesvásznúban,
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de ezt a sorozatot évadonként, külön-külön, elég kedvezményes áron is lett volna idő és lehetőség megvenni. Talán még most sem késő.
0
2018. március 25., vasárnap 21:03
1333
(Miért kell mindig ebben a lekezelő stílusban kommunikálnod?)
Nyilván sok filmet lehet kapni évekig, nekem viszont sajnos nincsen havonta 100.000 forintom, hogy a gyűjteményembe megvásároljam az összes nekem tetsző alkotást.
Sajnos még éves viszonylatban sem feltétlenül tudok annyit költeni filmekre! Ezért aztán teljesen nyilvánvaló módon sok-sok kiadás csak "álom" marad, a gyűjteményem pedig "foghíjas".
0
2018. március 24., szombat 14:03
1849
Szerintem is jöhetne BD-n, szívesebben kiadok többet egy ilyen BD gyűjteményért, mint sok már értelmetlenül egybecsomagolt pakkért. Plusz szerintem van a sorozatnak akkor kultusza itthon, hogy simán vinnék, jöhetne az X-akták is ugyanígy, meg a Drót és a Maffiózók.
0
2018. március 23., péntek 23:46
52684
Pedig zongorázni lehet a különbséget, hidd el! :) Nem sznobság ez, ha az lenne, akkor a mesterségesen 1080p-sített, de a 720p-nél rosszabb összhatást nyújtó nagyobb méretű anyaggal "pózolnék". De egyébként nem is a felbontás a lényeg, hanem az, hogy végre így nem csonkolt a kép, mint az összes DVD-n. Ami egyébként megvan, ebben a puritán kivitelben:
most posts by TM
0
2018. március 23., péntek 20:44
975
Nem hiszem, hogy itt annyival többet nyújtana a nagy felbontás. Legalábbis én nem a pixelek számát nézem, mikor újrázom valamelyik évadot... az már nagyon sznobság lenne. Amúgy meg be lehet szerezni dvd-n most is, csak akarni kellene...
0
2018. március 23., péntek 20:19
7074
Magadra vess, évekig lehetett kapni.
0
2018. március 23., péntek 20:17
1333
Éppen tegnap láttam ez a képet róla, és megrémültem:
Fel nem foghatom, hogy az a sok szép nő miért teszi tönkre magát a plasztikai műtétekkel... :/
0
2018. március 23., péntek 20:14
1333
És milyen jó volna, ha megjelenne BD kiadásban a teljes sorozat!
Sajnos a magyar kiadású, DVD változathoz sem volt szerencsém, így ez a klasszikus kimaradt az életemből "otthoni mozi" formájában. Remélem, valamelyik kiadó felkarolja, és kiadja ismét!
0
2018. március 23., péntek 13:54
52684
S bizony milyen gyönyörű így a kép, telemonitorral 720p-ben.. mintha csak most forgatták volna! A minap Gandolfini volt az egyik részben, alig ismertem meg soványan és hajjal. :)
most posts by TM
0
2016. október 15., szombat 2:24
52684
Ha újranézem, tuti, hogy az eredetileg forgatott szélesvásznú képpel fogom tenni, amiből anno a 4:3-at kivágták, az akkori tévészabvány számára. Így legalább a TELJES sorozatot láthatom majd. :)
most posts by TM
0
2016. október 15., szombat 1:31
4595
Én is szívesen újranéztem párszor, bár csak az első pár évadot szeretem jobban, a vége felé már nem nagyon néztem.
Viszont ha már a Viasat szóba került, az mindig is zavart az ismétléseknél, hogy az egyik epizódot következetesen kihagyják. És ha jól emlékszem, már a TV2 is így tett.
0
2016. október 14., péntek 21:32
1194
Ez az egyik kedvenc szériám a tv-ből, számomra megunhatatlan, a megannyi ismétlés -főleg a Viasat3-on, ugye- ellenére is! Igazán nagy kár, hogy nem készült pont ebből a híres (vígjáték)sorozatból mozifilm-változat... persze már nem is fog.
0
2014. január 23., csütörtök 18:17
7074
...és ő se nagyon hasonlít már magára.
0
2014. január 23., csütörtök 18:15
6403
valami agyalapi blokkolás lehetett.:)
Mondjuk lehet keverni Courteney Cox-al, hisz egy évben születtek.;)
0
2014. január 23., csütörtök 18:06
7074
Ő mit is játszott a Jóbarátokban?
0
2014. január 23., csütörtök 18:01
6403
Szegény....
nincs baj az öregedéssel, de Ő most legalább 15-tel idősebbnek néz ki. Simán elhinném, hogy nyugdíjas.
Sztem is így jó ahogy van a befejezés. Csodálatos befejezése volt a sorozatnak ahogy a meghitt kis tinglitangli zenécskére istmét körülnézhettünk a házban, ahol a Friends cselekményének legjava folyt. Csak még mindig nem tudom hogy melyik volt ez a zene!!!
0
2005. december 24., szombat 12:57
2938
Szerintem ugy volt tokeletes a befejezes, ahogy volt. Egyreszt a Friends-nek semmi koze a Joey-hoz. A Friends-ben miert kellene Joey-nak elkoltoznie, mikor az egy masik sorozat eleme? Teljesen jo volt igy. A szomoru veg is jo volt es igazabol egy fel mosolyra pont jo Matt lezaro poenja, miszerint hova uljenek be? (van a Central Perk-en kivul is elet? :-) ) Es a kulcsok lerakasaban is van poen - bar ez ugye inkabb szimbolikus - miszerint mindenkinek volt kulcsa es ezen azert meglepodik Chandler es Monica. A Ross es Rachel fele eskuvot pedig miert kellett volna megrendezni? Es ha nem lesz eskuvojuk? Eleget nyuztak mar azt a kapcsolatot, meg van a happy end, minek meg fokozni? Ez igy volt jo, igy volt teljes szerintem. Es a mai napig nem tudta semmi betolteni a Friends helyet.
0
2005. december 24., szombat 12:34
2341
Nos, próbálkozz más törvénytelen oldallal is, csak kérlek, ne nagyon tedd közzé a fejleményeket, mert még bannolnak, vagy esetleg fel találják lőni az IP-det a web-copnak.