sziasztok! nem tudja nekem megmondani vki h hol tudom letölteni a the stuff you ve never seen -t ? mert már próbáltam egy magyar warez oldalon, de nem ment...
0
2004. június 3., csütörtök 1:08
196
Gaputto!
SPOILER!
Ross és Rachel összejön az utsó részben mint egy szerelmes pár....nem is akárhogy!:) Joey pedig azért megy LA-be mert ott folytatja színészi pályafutását, mivel mindenki elköltözött a szomszédságából. De Joey elköltözéséről az utolsó részben sincs semmi, ez csak a Joey c. új sorozat alapsztoria lesz.
0
2004. június 3., csütörtök 1:02
515
Csak egy dolgot szeretnék tudni! Hogy a utolsó részeknél összejön a Ross meg a Rachel, mint egy szerelmespár vagy nem? És miért megy Joey L.A.-be?
0
2004. június 2., szerda 22:57
1447
Valóban nem kell mindent a néző szájába rágni, de egy laza kis átkötés nem ártott volna. Ha máshol nem a Joey pilotjában úgyis megkapjuk. Esküvő nekem sem hiányzott, kicsit sok is volt már a Friends-ben;)
0
2004. június 2., szerda 17:16
55
Miért kell mindent a néző szájába rágni? Joey elköltözése nyilvánvaló, már annak, aki hallott legalább az ő nevével fémjelzett sorozatról, Rachel és Ross házasságát meg minek erőltetni? Szvsz teljesen jó az, h nem rendeztek Minden Képzeletet Felülmúló Esküvőt, szerencsésebb volt ez a "ki tudja, hogy alakul" befejezés.
0
2004. június 2., szerda 12:03
238
Na végre megnéztem az utolsó részeket.Én is hiányoltam,hogy Joey elköltözéséről nem volt semmi,meg arról,hogy Ross és Rachel összeházasodik-e.Remélem lesz Renuion TV film,mert szerintem nagyon kéne,lehet,hogy-e miatt nem volt benne sok dolog a záró részbe.
0
2004. május 16., vasárnap 13:03
462
Hát ebben abszolút egyetértek veled, hogy a vége baromi szomorúra sikerült, és inkább egy poénnal kellett volna lezárni. És a gitárszóló is eléggé hervasztó. Na mind1, hát ez így sikerült...
0
2004. május 16., vasárnap 12:26
1447
A Leno-beli fellépésük se volt a legjobb sajnos, bár erről nem ők tehettek. Perry lökte a poénokat, Courtney pedig terhesen is szép volt, szóval jó volt látni a bagázst, de Leno egy-két anekdotán kívül semmi konkrétumra nem tért ki. Persze ezek a beszélgetések eléggé irányítottak, és nyilván előre le van zsírozva miről lesz szó, de én azért belekérdeztem volna, hogy pl. mi lesz a reunion filmmel akkor most. A beszélgetések rövidek voltak, az idő nagyrészét az tette ki, hogy sokadszorra is megnézették velünk a 'Stuff you've never seen' c. különkiadásban már látott bakiparádékat.
0
2004. május 16., vasárnap 12:22
1447
Az utolsó rész szerintem az utolsó 5 percig fenomenális, aztán elég sután ér véget. A legtöbb sorozat olyan sután tud véget érni. Persze ez csak az én véleményem. SPOILER Joey LA-beli átköltözéséről pl. egy mukkot nem tudunk meg. A végén ahogy kioldalognak a szobából elég hervasztó, én vmi vidámabbat csináltam volna, és ezt a szörnyű gitárzenét is elfelejtettem volna. Semmi különleges nem volt a végén csak lement a végefőcím azt kész..
0
2004. május 12., szerda 20:31
462
Nos, hát... én is megnéztem az utolsó részt. :( VÉGE! Ha nő lettem volna, biztos sírtam volna. ;((( Én sem tudnék nagyon mit hozzáfűzni csak azt, hogy nincs többé: Se a kedves, aranyos Rachel, se a végtelenül imádnivaló Phoebe, se a rendmániás, de annál inkább szeretetreméltó Monica, se a mindig vicces Chandler, se a "megismerkedek egy csajjal, lefekszem vele, és nem hívom többet" Joey, és se a leginkább jófej Ross. :( Elszomorodtam... ;(
0
2004. május 11., kedd 22:02
196
Megnéztem az utolsó részt is. Nincs rá szó...sajnálom...de nincs... "They were our FRIENDS"
0
2004. május 11., kedd 2:23
238
Kis Spoiler a 15.részből.
2 Kurva nagy poén. 1.Mikor Janice akar a szomszédba költözni,és Chandler beszól:Ez a ház az övé,ha csak nem Hitlerék érdeklődnek iránta. 2.Mikor Joey megtudja,hogy Estelle meghalt,és Pheobe felhívja,mint ha ő lenne az.Joey arca eszméletlen.Majdnem hanyattvágodtam a röhögéstől.
0
2004. május 10., hétfő 21:18
1447
Megyek és megnézem... Viszlát Friends...
0
2004. május 10., hétfő 21:17
1447
Én viszont betegre röhögtem magam olyanokon, mint Chandler ölelkezős-fingós poénja, vagy Joey leugrási kísérelte. Remélem úgyanilyen vidám a vége is:)
0
2004. május 10., hétfő 20:21
462
Én most néztem meg a 16. epizódot. Hát, majdnem könnyeztem. És akkor mit fogok csinálni az utolsó résznél? Már előre is sajnálom mgama... ;(
0
2004. május 10., hétfő 19:37
55
De. Hehe. :)
0
2004. május 10., hétfő 13:51
12
Hello boneheaD!
Te nem az egyik legnagyobb magyar Stephen King rajongó vagy? Vagy az csak a névrokonod? :))
0
2004. május 9., vasárnap 16:57
55
A 16. rész valóban sima, viszont az utána következő retrospektívet tüntették fel úgy, mint 17-18-at. A valódi finálé, a kb. 40 perc hosszú lezárás a 19-20. epizód.
Amúgy tegnap éjjel volt szerencsém látni mindkettőt; eléggé elérzékenyültem. :( Nehéz elhinni, h tényleg vége. De mindegy, life goes on...
0
2004. május 9., vasárnap 16:16
238
Érdekes,hogy ezt már kiadják,mikor még a 7.évadot is csak most adták ki Amerikában.
0
2004. május 9., vasárnap 15:15
462
Friends - The Series Finale (Limited Edition) (2004)
List Price: $14.97 Price: $10.48 & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25. See details. You Save: $4.49 (30%)
Availability: This item will be released on May 11, 2004. You may order it now and we will ship it to you when it arrives.
Product Details
Director: Gary Halvorson, Todd Holland
Encoding: Region 1 (U.S. and Canada only. This DVD will probably NOT be viewable in other countries. Read more about DVD formats.)
Format: Color, Closed-captioned, Full Screen, Dolby, Special Edition
Rated: NR Studio: Warner Home Video DVD Release Date: May 11, 2004 DVD Features: Contains two versions of the final episode: the broadcast version and a slightly longer version with unseen footage
Also contains the original 1994 pilot episode
0
2004. május 9., vasárnap 15:05
73
Hi! Most néztem az amazon.com-on, hogy külön DVD-n lesz kiadva, legalábbis ott az utolsó dupla rész (Finale). Rajta lesz a lemezen a TV-ben vetített és egy bővített verziója is a két résznek, plusz a legelső része (Pilot) a sorozatnak. Igaz, hogy az oldalon az van írva ez egy limitált kiadás. Azért remélem hozzánk is eljut!? Amúgy az USA-ban most 11-én jelenik meg, egész gyorsan, csak 5 nappal a sugárzása után.
0
2004. május 8., szombat 12:14
238
Winnie!Hogy jött ki a két duplarész?A 16.sima rész volt,a 17-18.meg a záró rész. Nem így van?
0
2004. május 8., szombat 5:04
206
az nbc most csütrtökön vetítette a jóbarátok utolsó részét. 8.00-9.00 40 percben volt egy retrospektív, egy teljes visszatekintés, olyan, mint minden szezonban, egy duplahosszúságú flashback rész, majd 9.00-10.00 ment a 40 perces finálé, tehát ismét egy duplarész. reunion lehet, hogy lesz valamikor ősszel, ha van kedvük összedobnak egy bruttó 2 úrás részt (ami ugye 84-87 perc nettó)
0
2004. május 8., szombat 1:02
462
Srácok... segítsetek? Most akkor hogan is lesz akkor ez az egész? Az HBO még csak a 227. epizódnal tart. 240 részes lesz akkor a sorozat? És mi lesz valamilyen 2 órás résszel?
0
2004. május 7., péntek 23:55
238
Tudja valaki,hogy végül lesz-e Reunion rész?Most néztem meg a 10 évad,15.részét,és egyszerűen fergeteges volt.A 16.,és a 17-18.részt most töltöm,és várom,mi lesz a történet vége.