Keresés

Mr. Brooks (DVD)

2019. augusztus 26., hétfő 20:08
Nekem is pontosan ez a véleményem, pont a másik én ( néha röhejesnek éreztem) megjelenése rontotta el nálam az amúgy feleslegesen túlbonyolított filmet.

Egyszer nézhető inkább, a poénok ismeretében másodszorra már untam.
0
2019. augusztus 26., hétfő 0:46
őszintén mondva
0
2019. augusztus 26., hétfő 0:39
Titkos gyilkos

Hát, nem rossz thriller ez. Kevin Costner nagyszerűen alakítja benne a tudathasadásos sorozatgyilkos címszereplőt (remek az a rész, -Spoiler! amikor Brooks úr rájön, hozzá hasonlóan a kamaszlánya szintén hidegvérű gyilkos már most, s aki még veszélyt jelenthet majdan "drága" apukájára nézve); és a zenéje is tetszett, viszont... A film történetének fő cselekményszála, azzal a síkhülye, tenyérbemászó képű és naív zsaroló figurával, engem, szintén mondva, fikarcnyit sem érdekelt, akárcsak Demi Moore nyomozó karakterének teljesen felesleges válási "ügye". Továbbá: William Hurt is remekül játszotta persze Earl Brooks "felettes énjét", ám szerintem jobb ötlet lett volna, ha Hurt nem jelenik meg ténylegesen Costner mellett a filmben, hanem csupán a hangját halljuk... valamiért ez a fajta megoldása Brooks agybajának a meg(nem)jelenítésére számomra félelmetesebbnek hatott volna.
0
2010. április 12., hétfő 1:59
Mr. Brooks
R1 US (DTS) + R2 HU

0