Ha már így végigrágtam magam a hozzászólásokon, nem bírtam megállni, hogy ne írjam le a véleményemet!
Abszolút igazat adok nn687-nek, abban, hogy ennek a témának ugye "50000 HUF-ból milyen DVD lejátszót érdemes venni, ami tudja a DTS hangzást és a divx, xvid cd-ket is lejátssza?" a címe.
A fórumoknak arra kellene szolgálniuk, hogy az emberek véleményeket cseréljenek, elbeszélgessenek egy-egy témáról, vitázzanak, és nem utolsó sorban segítséget kérhessenek, ill. segítsenek egymásnak kérdések megválaszolásában, ill. problémák megoldásában. Javítson ki valaki ha tévednék....
Valószínű, hogy aki ezt a témát nyitotta (nem néztem meg ki volt az, elnézést Tőle!) segítséget szeretett volna kérni ahhoz, hogy egy ilyen divx, xvid formátumokat lejátszó készülékek közül melyiket, és miért válassza!
Miért kell itt néhány embernek annyira okosnak lenni? Segíteni azt nem tudtok, csak fikázni, és bántani a másikat, ráadásul úgy alkottok véleményt, hogy a kérdéses készülékekkel kapcsolatban semmiféle tapasztalatotok nincsen.
Senki nem lesz attól jobb ember, mert neki otthon sokmilliós házimozi felszerelése van. Ugyanis van aki csak szerényebb eszközöket tud megvásárolni, és hiába szeretne otthonra Plazma TV-t magának ha ezt nem engedheti meg.
Uram bocsá, azt meg mindenkinek engedtessék már meg, hogy neki mi a minőség, a divx, vagy a másolt, vagy a gyári dvd, esetleg még ezzel is elégedetlen, és amíg nem lesz HD-DVD, addig nem is néz filmeket, mert úgy "élvezhetetlen".
Nagyon sokat jártam/járok ide ezekre a fórumokra (beirni csak ritkán szoktam), de azt már néhány film adatlapján is szóvá tettem, hogy nem értem miért van az ha valaki leírja a véleményét, és az másnak nem tetszik akkor azonnal letámadják! Jópár fórumon vagyok regisztrát tag, de ez ami itt van sehol nem divat! De szomorúnak azért szomorú....
Bocs, ha valakit untattam.
Ui.: Akinek nem inge, ne vegye magára....