Keresés

A halál angyala 1. (DVD)

2010. november 18., csütörtök 19:08
azonnal szállítható
ki lesz oly bátor hogy megvegye?
0
2010. november 2., kedd 18:06
Infót kérünk (ha van)! :)
0
2010. november 2., kedd 11:57
Valami infó?
0
2010. október 21., csütörtök 23:17
Mivel türelmetlenül várom (annak ellenére, hogy még egyiket se láttam :D ), rossz hírnek számít, az Xpress-es vásárlás szempontjából viszont megnyugtató lehet:
OFFLINE se kapni sehol!!
Zárásként az unalmas kérdés: Valami infó?
0
2010. október 20., szerda 0:02
Csatlakozom! :)
0
2010. október 19., kedd 23:22
45., "...és nekem is az xpress a kedvenc online beszerző helyem:)"

Nos, én meg csak ezt ismerem tulajdonképpen! :-) Egyenlőre! :-) (Majd ha látok olyan érdemleges ÉS olcsóbb filmet "ott", akkor majd náluk is rendelek filmet [feltéve ha lesz is rá pénzem].)

46., Várom én is a válaszukat Dave!Kíváncsi vagyok, de nagyon!(Elvileg ez az egyik legeslegutolsó vásárlásom lenne ezévben, azért is várom annyira a választ!!Remélem hamar megkapjuk mindannyian!)
0
2010. október 19., kedd 18:41
Valaki most már igazán mondhatna valami biztosat, hogy akkor máshol már 100%-osan megvásárolható/kapható a két rész, csak az xpress-nél tolódik folyamatosan, vagy egyáltalán nem kapható még? És akármelyik is a helyes a két feltevés közül, mikorra várható itt az xpress-nél, hogy raktáron lesznek?
0
2010. október 18., hétfő 22:32
pl: a tekken dvd-t augusztus 17-én vettem meg, itt meg még csak mindig előrendelhető
és nekem is az xpress a kedvenc online beszerző helyem:)

0
2010. október 18., hétfő 17:43
Az, hogy itt csak renedlni lehet, ott pedig azonnal rendelhető.(És két hét max, míg megkapod, vagyis ha ez így van, akkor másoknak megvan már rég.)
Egyébként pedig ott nincsen topicok, nem lehet hozzászólni a filmekhez, és így a minőségéről a DVD-knek nem tudok infót szerezni.Azrt is írtam azt, hogy nem szeretném ott megvenni. megrendelni, vagy legalábbis céoztam rá...:-)))
0
2010. október 18., hétfő 17:28
Rendelni itt is lehet. Mi a gond? :)
0
2010. október 18., hétfő 17:24
Tisztelt Xpress!

Csak annyit akartam írni ide, hogy egy bizonyos másik netes áruházban elvileg már június óta lehet rendelni a filmet a folytatásával együtt!
Igazság szerint már egy jó hónapja láttam odafent a rendelhetőségét, és már akkor is akartam volna ezt ideírni, de eddig nem tettem direkt, hiszen nem akartam és nem is akarok reklámozni más céget, hiszen nem is lehet, nem szabad, na meg persze nem is akarom, nem véletlen, hogy nem írom ide a nevét!
Csak hát ez így érdekes...
Mi az oka, hogy ha ott valóban lehet rendelni-de csak akkor, ha valóban rendelhető onnan-, itt még mindig nem lehet, még mindig nincs rendelhető státuszban, ergó nincs az Xpressnek egy darabja sem szállítva?Talán a Navigátor és az Xpress között nézeteltérés van?Vagy esetleg még nem fizetett az Xpress a Navigátornak az előzően kiadott filmjeik után még, és azért késik az itteni megjelenése a két A halál angyalának?
Azt direkt jelzem a tisztánlátás és a korrektség jegyében, illetve a félreértések elkerülése érdekében, hogy annál a bizonyos  áruháznál bár regisztrált tag vagyok, még nem vásároltam semmit sem, azért is, mert a legtöbb ún. 1000 Ft alatti filmek esetében legalábbis tényleg csak egy kicsit, vagyis nagyon minimálisan, de több az ára a legtöbb DVD-nek, illetve az Xpress amúgy is közeleb található a lakhelyemhez.Nem mellesleg teszem hozzá, hogy körübelül eddig 30 alkalommal vásároltam az Xpresstől úgy két év alatt, és igaz, hogy ez elsőre nem tűnik soknak, de ha azt veszem, hogy milyen alacsony keresetű vagyok (ráadásul egy évig munkanélküli voltam, és még eközben is a tavalyi évben az Xpressen is-a boltok mellett-nem kis összeget költöttem DVD-kre, ráadásul december végéig, egész pontosan 31.-éig szól a közmunka keretében kötött szerződésem), és a legutóbbi hónapokban történt DVD vásárlásaim legeslegtöbbjét is itt "ejtettem" meg.(Úgy minimum 75-80 %-át, de ez is csak egy gyors, hasraütésszerű tipp.)A legtöbbször az első egy-két hétben, eredeti áron, holott ki is várhatnék az akciókig, de mivel nekem fontosabb, hogy meglegyenek a legfontosabb címek egyből, mielőtt még elkellne, elfogyna az összes példány, ezért pl. a Vasember 2 fémdobozásáért is hajlandó voltam kiadni a 4990 Ft-ot, holott tudni lehetett azt is, hogy a boltokban is ennyi lesz... (és megvásárolhattam volna az Alexandrában is...feltéve persze, ha lehetne kapni ott; még nem láttam tegnap délután amúgy!Jó, a Discrit 9-et 2990 Ft helyett 1990 Ft-ért vettem meg, de ez csak a kivételes eset.)
Vagyis e hűség jegyében kérdezem az Xpresst a fenti és az eddigi kérdéseimet!

A szíves válaszotokat előre is tisztelettel köszönöm, maradok hűséges vásárlótok (és maradok ameddig tudok, illetve ha már nem tudok az lenni, de viszont amint visszatérni tudok majd igazi vásárlóként, akkor természetesen egyből számíthattok rám):
Watchmen Fourteenth, Budapest, XIII. kerület, 1138
0
2010. október 16., szombat 22:49
Tisztelt Xpress.hu!

Én is azt kérdeznem, már többedszerre, amit Dave:lehet-e tudni, hogy mikor jelenik meg mégis a film és a folytatása?
Fontos lenne tudnom, mert augusztus óta félre van téve a pénz rá!(Amit lehet, hogy más filmre költenék, azért is kérdezem...De azt nem árulom el, hogy melyik filmről lenne szó...:-) )
0
2010. október 15., péntek 20:21
Esetleg valami hír a pontos megjelenésről?
Már hónapok óta csak húzódik.
0
2010. szeptember 8., szerda 11:18
a barbár testvérekét nem láttam, a riválisokat nemrég vettem meg mert nem bírtam hogy ne legyen meg (próbálom úgy nézni hogy visszaadja a vhs-korszak hangulatát - bár nem tudom hogy ez jó-e egy dvd eseténél)
0
2010. szeptember 7., kedd 22:59
33-as HSZ:teljesen egyetértek-mert "kénytelen" vagyok- az utolsó mondatodal!
Ugyanakkor a 34-es HSZ ucsó sorával is!
0
2010. szeptember 7., kedd 22:56
Na eeegen...én is megvárom azokat a bizonyos véleményeket...Remélem nem lesznek "frányák"... :-))) (Enyhén szólva...)
0
2010. szeptember 7., kedd 22:54
"...csak annyira, amennyin már könnyen felhúzhatja magát az ember" :-)))) :D
Bocsi, hogy röhögök rajta!De az a szomoú igazság, hogy nem véletlenül!Ugyanis!Nem tudom látottátok-e a Barbár testvérek és a Riválisok című filmek itthoni kiadásait.Ugye az utóbbi Navigátoros kiadás, míg az előbbi Szaturn Filmes, és hát mit ne mondjak, igencsak ledöbbentem a képeik minőségén, illetve a hangjukén is, különösen a Barbár testvérek hangja valami iszonyú minőségű, komolyan mondom, én még nem láttam-hallottam ilyen DVD-t, pedig nagyon sok megfordult nálam (annyi azért nem, mint az itt fent lévő úm. "igazi" mozibuzi hülyegyerekeknél/filmőrülteknél-teszem hozzá, sajnos :D ), még erősen el is gondolkodtam, hogy eladjam őket!
A Barbárok szövegeit alig lehet érteni!Jóformán nem is!egyáltalán hogy lehet kiadni egy filmet így?!Jogszerű-e ebben a minőségében?Ti. olyan, mint egy kalózfelvétel! :D
Megjegyezném azt is, hogy A vadak ura kiadása a Barbárokéhoz mindenképpen szinte minőségi szintnek  nevezhető, holott az is VHS minőségű.Ja, a Riválisok is az, olyan! :-)
A Riválisok is Navigátoros kiadású!(Nem, nem na vis! :D )
Elolvasva a hsz.-eiteket inkább én is törlöm ennek a filmnek és a folytatásának az előrendelését, most inkább megfogadom a Kedves Fórumtársak "tanácsait"; igazság szerint már párszor én is gondoltam erre, de most érett meg bennem ez igazán (az is igaz, hogy alig vagyok gépnél, és nem nagyon tudtam volna törölni az előrendelést...de most megteszem!).
Amúgy kábé másfél hete van meg a fent említett három DVD!Egyszerre vettem meg őket anno az egyik Alexandrában...:-))))) :D:D:D Milyen "jól" tettem...:-
0
2010. szeptember 3., péntek 13:46
én is megvárom majd a vásárlói véleményeket, aztán majd utána döntök (már ha egyszer megjelenik)
0
2010. szeptember 3., péntek 12:47
Én is megvettem a Sötét angyalt. Nagyon bosszantó hanghibája van. Ezért a Halál angyalát töröltem is a rendeléseim közül. Ha majd megjelenik, és itt az Xpressen olyan hozzászólásokat olvasok, hogy rendben van minden, akkor majd megveszem. De a Navigátor eljátszotta a bizalmamat. Pedig korábban sokkal iobb minőségben adott ki filmeket.
0
2010. szeptember 3., péntek 11:25
a fenyegetés és a riválisok képe olyan mint vhs-en, a szinkron minősége sem túl jó de legalább eredeti
lundgren sötét angyal dvd szinkronja hiányos (csak annyira amennyin már könnyen felhúzhatja magát az ember), a filmvégi nagy beszólás is hiányzik - ha ez benne maradt volna lehet hogy egy szót sem szólok
a vörös skorpiónál is vannak szinkron hiányok bár itt nem annyira zavaró de a kép csak 4:3-as (lehet hogy ez az eredeti, ezt nem tudom)
pedig a büntetőt olyan szépen összerakták, korrekt kép és hang, eredeti szinkron - szóval volt miért reménykedni
de ha meg azt nézzük, hogy d, a vámpírvadász duplalemezes, hellraiser-kocka, vámpírkoporsó után ilyet adtak ki...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 23:08
31., :D:D:D

Miért, tényleg ennyire szar volt a kiadás, kép/hang minősége? :-)))
Olvastam ezt-azt, de nem igazán figyeltem oda, pl. Lundgren filmek alapvetően felejtősek nálam... :D
0
2010. szeptember 2., csütörtök 22:22
lehet ki se merik adni a lundgrenek meg a fenyegetés után
0
2010. szeptember 2., csütörtök 22:05
Hát, hallod, ma a Blahánál jártam, gondoltam benézek az Xpress-hez, hátha megjelent mindkét rész, erre mondja a kasszás srác, hogy harmadikai megjelenés lesz..."Uuuuhhhh...a picsába!"-gondoltam magamban. :D
Mostmár úgy vagyok vele, hogy tényleg megvárom az üzenetet, hogy megjelent már-e!Nincs értelme idegeskedni miatta, csak megjelenik az, reméljük nem olyan soká, ha jól jönnek össze a dolgok, még e hónapban!Avagy fő az optimizmus! :-)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 15:55
Mióta beharangozták, gyakorlatilag minden nap nézem, hogy megjelent-e már. A nagy feszültség miatt időközben rákaptam az alkoholra, szóval mostmár hiába adják ki, kell a pénz kannásborra. :D
0
2010. augusztus 24., kedd 19:16
Remélem holnap tényleg megjelenik végre!Jó lenne mmmár meglesni mindkét részt...! :-):-):-) ;-)
0