Keresés

Aktuális remake filmek

2004. szeptember 16., csütörtök 22:10
Lassan érdemesebb lenne úgy kérdezni, hogy tud-e valaki olyan készülő filmről, ami nem remake....
0
2004. szeptember 16., csütörtök 20:27
Hali!

Skacok, nem tud senki semmit egy várható remake-ről???
0
2004. június 11., péntek 14:23
Van benne igazság, de én el tudnám viselni. Szerintem még jól tartja magát az öreg.
Egyébként Hopkins-t is "megfiatalították" a Vörös Sárkány kedvéért, miért ne sikerülhetne ugyanez Ford-dal? Legyünk má' optimisták! :-)
0
2004. június 11., péntek 13:03
Majd jön a Weta Digital és tracelnek 40 éves Harrsion Fordot. Jackson egyből rendezhetné is a filmet: "A Jones visszatér" :)
0
2004. június 11., péntek 11:06
Lesz majd helyette Indiana Jones fia... :D
0
2004. június 11., péntek 8:52
akkor inkább ne csináljanak a büdös életben több indy-t. ez az ember egyszerűen megvénült.
0
2004. június 11., péntek 8:19
Más főszereplő alkalmatlan lenne rá! Harrison Ford = Indiana Jones

Hosszú ideig én is ezt gondoltam. De ha megnézzük őt az extra DVD-n, akkor szerintem nyugodtan beláthatjuk, hogy Spéter Erzsébet fiatalosabban néz ki, mint ő. Ennyire életunt figurát én már régen láttam.
0
2004. június 11., péntek 2:38
és majd a járókerettel megmássza a Mount Everest-et :)))
0
2004. június 11., péntek 2:06
Más főszereplő alkalmatlan lenne rá! Harrison Ford = Indiana Jones
0
2004. június 10., csütörtök 20:20
esetleg le lehetne cserélni a szereplőt. a rendezővel ki vagyok békülve. :]
0
2004. június 10., csütörtök 20:07
Oké vettem az adást :)

Egyébként csak én nem vagyok kiváncsi egy megöregedett, megőszült, ráncos Indiana Jones kalandjára? Szerintem az Indy 4 projectet ugy ahogy van hanyagolni kéne....
0
2004. június 10., csütörtök 8:56
Az Indy 4-ről meg a Spielbergfilms.com-n írtak nemrég. Hát, nem túl bíztató kilátások...
0
2004. június 10., csütörtök 8:39
Jó, akkor most meséld el hogy honnan tudod, hogy a Spielberg féle WoW semmit nem fog hozzáadni az eredeti változathoz...

Elmesélném én neked, hidd el, csak az a baj, hogy ezt még senki sem tudja. Én annyit írtam, hogy ennél feleslegesebb remake-et jelen pillanatban nem tudok elképzelni. Ettől még nyugodtan lehet a legkirályabb film a világon. Én szerintem már tele a padlás a pusztuló városokkal, leomló házakkal meg a repkedő autókkal. Nincs itt semmi előítélet-marhaság, egyszerűen ez a véleményem.
A múmiánál nem ezt gondoltam, mert Indy hangvételű könnyed kalandfilmekkel nem nagyon voltunk elkényeztetve. A kulcsszó itt is a gondoltam.
0
2004. június 10., csütörtök 5:41
Nekem most így hirtelen egy régi remake film jut eszembe. A Night Of The Living Dead remake-je. De szerintem ez eléggé jóra sikeredett, nemde?
0
2004. június 9., szerda 22:33
Én úgy tudom keresnek másik írót a "javítás" kedvéért, hogy a "világ legjobb írójának" is elfogadható legyen a forgatókönyv...
0
2004. június 9., szerda 22:18
Hmm... az Indy 4 nem vissza lett dobva, mert George bácsinak nem jött be a forgatókönyv?
0
2004. június 9., szerda 21:17
És azt se felejtsük el, hogy Spielbergnek ott van az Indy 4. és az Olimpiás filmje...
0
2004. június 9., szerda 21:15
Bár jó lenne, de még egyáltalán nem biztos, hogy ő (Spielberg) rendezi. Vagy emlékezzünk csak milyen filmek voltak kihírdetve előre, aztán nem lett belőlük semmi (pl. True Lies 2., Batman vs. Superman...)!
0
2004. június 9., szerda 21:00
előítélet. mondjuk ugyanolyan előítélet a részemről az, hogy "várom nagyon" meg "szerintem jó lesz". mindegy: valszeg stackpointer is, meg én is megnézzük. az a lényeg.
0
2004. június 9., szerda 20:56
"A múmia pl. jó remake szerintem, mert valami újat adott az eredeti felálláshoz"

Jó, akkor most meséld el hogy honnan tudod, hogy a Spielberg féle WoW semmit nem fog hozzáadni az eredeti változathoz...
0
2004. június 9., szerda 10:10
Akkor essen szó a leghíresebb készülő remakeről is: King Kong.
0
2004. június 9., szerda 10:09
a war of the worlds 53-as eredetije egy szaaaar b film

Ízlések és pofonok. 50 év múlva a Mátrix is szaaar lesz. Az ID4 már most is az.

nem minden jó ám, ami régi.

Nem is mondtam, sőt, még azt sem, hogy a War of the Worlds jó lenne. Csak éppen minden meg van benne, ami egy ilyen filmhez kell.

A múmia pl. jó remake szerintem, mert valami újat adott az eredeti felálláshoz. A J. Lee Thompson által rendezett King Solomon's Mines is egy kis Indy érzést akart belevinni a filmbe. Sommersnek sikerült, Thompsonnak nem. De remakeről itt szó nincs.
0
2004. június 9., szerda 9:59
Ez így talán "kvótaember". ;)))

Quatermain.
0
2004. június 9., szerda 9:48
persze, stephen sommers. meg ott volt mr. quoterman is (ha így kell írni). :]

a war of the worlds 53-as eredetije egy szaaaar b film, amelyet nem is a regény, hanem orson welles hatásos rádiójátéka ihletett. nem minden jó ám, ami régi. sz'al miért ne lehetne újrázni?
0
2004. június 9., szerda 9:41
Most jövök rá, hogy a War of the Worlds-öt már újraforgatták Independence Day és Mars Attacks! címekkel.
0