Keresés

Vissza a jövőbe trilógia - limitált, digipackos kiszerelés (3 BD) (Blu-ray)

2019. január 17., csütörtök 22:11
Leesett, és megsérült sajnos...
most posts by TM
0
2019. január 17., csütörtök 17:33
Bocsi, tévedtem. Neki a nem digipackos van meg!
Rosszul emlékeztem.
0
2019. január 17., csütörtök 17:31
Keresd Tibor Csörnyei-t, van egy eladó példánya:
https://www.facebook.com/tibor.csornyei
0
2019. január 17., csütörtök 15:40
Azt hittem, már megvan neked. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. január 17., csütörtök 2:42
Ebből valakinél egy eladó példány?
most posts by TM
0
2015. november 9., hétfő 8:30
Nem mondom, szèp dìszdoboz de nem ennyiért. :)
0
2015. november 9., hétfő 0:31

Tessék, csak tessék. Egész baráti az ára.

http://www.amazon.es/Future-Trilogy-Reino-Unido-Blu-ray/dp/B003U5UQCE/ref=sr_1_6?s=dvd&ie=UTF8&qid=1447021571&sr=1-6&keywords=Back+to+the+future

0
2015. november 8., vasárnap 20:36
Meg a whisky. Charlie vagy Joe Cocker remek példa. :)
most posts by TM
0
2015. november 8., vasárnap 20:30
Nem azt mondom, hogy csak a dohányzás tehet róla, de azért az is hozzájárul a mélyebb hangszínhez.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 8., vasárnap 20:28
Iszdb szerint 2002-ben készültek el a második szinkronok a trilógiához, akkor pedig nem volt még 50 éves "csak" 43.

De egyébként mindegy is. Nyilván az eredeti szinkron volt a legjobb, én is jobban örültem volna ha azzal adják ki DVD-n és BD-n.

0
2015. november 8., vasárnap 20:26
Megnéztem, csak 44 volt a 2. szinkron készültekor, de már akkor is egy bő húszassal idősebb volt a filmbeli M.J. Foxnál. Amúgy igen, dohányzik.
most posts by TM
0
2015. november 8., vasárnap 20:07
Dohányzik Rudolf Péter egyébként? Mert az is sokat számít!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 8., vasárnap 20:04
50 évesen csinálta a szinkront. Most már az 57. évét tapossa. Fiatalítani pedig nem tudja a hangját úgy, mint öregíteni, a hangszál már csak ilyen.
most posts by TM
0
2015. november 8., vasárnap 17:43
Nekem is életem legrosszabb vétele volt.Olyan 16 ezerbe került...
0
2015. november 8., vasárnap 17:02
A Vissza a jövőbe filmek eredeti szinkronja "ha nem tudod, nem fáj kategória"!
DVD-n megvan a trilógia. Újkorában megvettem, mert naiv voltam. Mikor jelenhetett meg? 8-10 éve? Nálam egyszer volt az első rész kb. 10 percet a lejátszóban. Azóta is egy "másik" kiadó által "megjelentetett" verziókat preferálom.
0
2015. november 8., vasárnap 15:26
Én próbát tettem,de még arra sem figyeltek,hogy Marty az egyik részben ne tegezze a feliratban a Dokit.Még ezt is elrontották.
0
2015. november 8., vasárnap 14:27
De, megváltoztatták. A gyerekek mondták. Én nem tudom hol, mert hidegen hagy, de ha gondolod, megkérdezhetem.
0
2015. november 8., vasárnap 13:39
Tudom, nekem meg is van mindhárom rész VHS-en (is).
0
2015. november 8., vasárnap 13:19
Az új szinkronhoz csak annyit, hogy Rudolf Péter adta már a hangját 100 éves embernek is - legalábbis a film címében annyi-, és azt is remekül megoldotta, pedig ott jóval nagyobb differencia volt években, mint Michael J. Fox és a kb 40 éves énje között amikor a második szinkront felvették..
0
2015. november 8., vasárnap 13:08
Arròl nem is beszélve, hogy az alternatìv ùton beszerezhető DVD és BD változaton az eredeti szinkront mennyire jòl megcsinálták...
0
2015. november 8., vasárnap 12:46
Igyekeztek, de a hangi adottságok miatt eleve reménytelen volt visszaadni az eredeti szinkron frissességét, fiatalosságát. Az angol hanggal összevetve az újat még nagyobb a kontraszt, mintha a régivel hasonlítjuk. Kétszóval, nem jó, illetve létezik jobb, az eredeti. Ami egyébként kölcsönzői VHS-en szerepelt sztereóban. Ha a Dunafilmnél Csócsics Zsolték erélyesebben álltak volna hozzá, rákerülhetett volna az is a DVD-re, ahogy az más Universal vagy Paramount filmeknél előfordult, s akkor nem lenne miről beszélni.
most posts by TM
0
2015. november 8., vasárnap 10:41
Egyébként akik ennyire ellene vannak az új szinkronnak, javaslom hogy tegyenek egy próbát az angol eredetivel, két hete azzal néztem végig a három filmet, nem hittem volna, hogy csodát fogok hallani. Előtte csak a második szinkronhoz volt szerencsém (meg úgy kb. 16 éve az első részhez az eredetivel, de annyira nem emlékeztem már rá, hogy semennyire).
0
2015. november 8., vasárnap 10:33
Sőt, a tegnapi belehallgatás után azt kell mondjam, a szöveget sem változtatták meg a két szinkron között, nem mint az ominózus Last Action Hero esetében. Ha jól emlékszem, mindkettőnél ugyanazt a szövegírót mondják be.
0
2015. november 8., vasárnap 9:21
Nálam az új szinkron legnagyobb hibája a doki hiányzó hangja a telefonból. A többivel ki tudok egyezni, mivel valóban igyekeztek visszaadni a klasszikus szinkron színvonalát. Nem értem, azt a pár hiányzó mondatot miért nem lehetett legalább a BD-re javítani/felvenni, hiszen már a DVD megjelenésekor ezzel volt tele a termék topicja...
0
2015. november 8., vasárnap 0:52
Köszi. Pontosan így gondolják nálam is. :)
0