Keresés

Vissza a jövőbe trilógia - limitált, digipackos kiszerelés (3 BD) (Blu-ray)

2010. szeptember 3., péntek 13:14
azért nem írok hasonlítást az új megjelenésekről, mert az kivérni a biztosítékot. de te láttad? a robin hood, prince of persia,stb... nézd meg és számold ki hol mennyi, sztem neked is az jön ki, mint nekem ;)
0
2010. szeptember 3., péntek 13:12
én pont ezt pofáztam :) ha nem megy, ne erőltessük, csak mondjunk le róla ... (az nehéz tudom) de ilyenkor mindig jön valaki, aki én megveszem csak adják ki, aztán úgysem rendeli be. max az az 50fanatikus csak ;)
télleg szócséplés az egész, akinek meg kell valami extra v film, úgyis beszerzi, akinek meg jó a tecsós, odamegy érte... stb, stb,stb.
0
2010. szeptember 3., péntek 13:08
igen láttam
0
2010. szeptember 3., péntek 12:31

hihi! nálunk egy nappal hamarabb jelenik meg! :P
0
2010. szeptember 3., péntek 10:22
Értem, köszi. Akkor úgy látszik, valakik nagyon szeretik tapogatni a Universal-os lemezeket. :)
Reméljük ezzel a kiadvánnyal semmilyen téren nem lesz probléma.
0
2010. szeptember 3., péntek 1:47
Szerintem nálunk maximum az IC azon kijelentését olvashattad, hogy csak szinkronos filmet jelentetnek meg BD-n (már amennyiben készült szinkron az adott programhoz). Arról nem szólt a fáma, hogy az a szinkron milyen lesz.
0
2010. szeptember 3., péntek 1:45
Láttad te, hogy mennyibe kerülnek nálunk a DVD-k és mennyibe külföldön?
0
2010. szeptember 3., péntek 1:41
Május óta leledzünk az új kéróban, azóta egyszer sem tudtam leülni nyugodtan és a film elejétől az extrák végéig átnyálazni egyetlen lemezemet sem, mert mindig volt vmi progi. Talán majd most, az ősz folyamán...
0
2010. szeptember 3., péntek 1:31
Nem vagy egyedül, még én sem láttam az extrákat.
most posts by TM
0
2010. szeptember 3., péntek 0:48
Akkor az enyémen is lennie kell. Jó, hogy tisztában vagyok azzal, mi lapul a polcomon, mi? :-D
0
2010. szeptember 3., péntek 0:01
Nem szeretnék beszállni a szokásos értelmetlen szócséplésbe (nem nevezném vitának azt a billentyűzetkoptatást, amit ebben a témakörben az elmúlt 8-10 évben már megtapasztaltam), és nem is áll szándékomban a továbbiakban hozzászólni ehhez a topichoz, de tőmondatban összefoglalom a tényeket, aztán aki megérti, az megérti, aki meg szeretné tovább rágni felelslegesen a gittet, az tegye.
A helyzet az, hogy sem a Select sem a kereskedők (például mi) nem fogunk ezen a kiadványon meggazdagodni. Százalékban és nominálisan is töredéke mindkettőnk árrése a példaként felhozott külföldi forgalmazókénak és kereskedőknek, még akkor is, ha idehaza magasabb a végfelhasználói ár.
Minimális mennyiség fogy idehaza a BD-ből, a teljes piacra vetítve még az 1%-ot sem éri el a BD-k forgalma (és most nem is darabszámról, hanem értékről beszélünk) a szintén nem túl fényesen muzsikáló DVD-piachoz képest. (Ez az arány az olyan sokat emlegetett nyugaton a 30-40%-hoz közelít.)
Nevetséges azt gondolni, hogy egy olyan piacon, ahol nagyjából 50-700 darab kópia adható csak el a legtöbb BD-kiadványból, lehetséges olyan árakat kiharcolni, mint amennyit egy címenkénti százezres eladásokat produkáló ország forgalmazói/kereskedői elérhetnek (próbáljatok meg besétálni a Coca-Cola hazai központjába, és kérjétek meg az értékesítési igazgatót, hogy a családotok ugyanannyiért vásárolhasson tőlük 5 üveg kólát, amennyiért a Tesco kapja.)
A szájtépésnek tehát semmi értelme, mert ennél olcsóbb csak akkor lehetne a kiadvány, ha se a hazai forgalmazó, se mi nem tennénk rá a haszonkulcsot (csak emlékeztetőül egy kis gazdasági gyorstalpaló: ez az a pénz, amiből a dolgozók bérét, az áramot, a gázt, a benzint fizetjük, és amiből a gyerekeimnek tegnapelőtt kifizettem a tankönyveket, no meg egy jó része ebből ment a közös kasszába nyugdíjnak, aszfaltnak, négyes metrónak, kótyavetyének), de még ekkor is drágább lenne, mint amennyiért egy tisztességes méretű piacon tisztességes haszonnal árulják a nálunk szerencsésebb kereskedők.
A drága Vissza a jövőbe magyar-változatos BD-kiadvány reális alternatívája jelenleg nem az olcsó magyar-változatos Vissza a jövőbe BD, hanem a semmilyen magyar-változatos Vissza a jövőbe BD. Tehát lehet a helyzetet szeretni, vagy nem szeretni, a helyzet röviden az, hogy vagy van, de ennyiért, vagy nincs, de az legalább ingyen.
0
2010. szeptember 2., csütörtök 23:16
Az FHE-től lehet, hogy ment át pár kolléga a románokhoz (a filmjogokkal együtt) de a mag az a Gammával folytatta működését.
Amúgy nem tom, hogy melyik kiadónak milyen az oldala, már régen leszoktam mindegyikének böngészéséről, mert egyik sem volt soha naprakész. Még az FHE üzemeltette dvdextra.hu volt mindig is a legjobb.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 23:11
amúgy a dvdextrán (REKLÁM!!!) is olvasható hogyy románok, nekik úgy látszik megéri ;)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 23:09
csak mert anno amikor megnéztem, hogy kik veszik át, rákerestem és tök jó a weboldaluk a magyar :)  
és érdekes hogy ilyen .ro oldal is van ill. hasonló, gondolom ugyanazok, vagy csak véletlen, nem is lényeg :)
a magyar oldal a lényeg, órákig lehet rajt böngészni, olyan érdekes ;)

http://www.provideofilm.hu/

http://www.provideo.ro/
0
2010. szeptember 2., csütörtök 23:05
- a letöltős oldalak ált. fizetősek, v  a torrentek pedeig "csereberések"... a haszon nem tudom kié :)
- az xpresst senki nem húzta le, tudjuk milyen a helyzet, nem könnyű üzemeltetni csinálni valamit, főleg jól ;)
- itt a neveket sem tudom, mindenki lapít :) most ja máshol is olvastam hogy ez "okos" fórum, nem értelmes :S
- infokommunizmus: nálad azt jelenti hogy mindenki harsogja a világba amit akar! nálam: azt tudod meg, amit a nagyfejűek megengednek, hogy tudd, amit nem látsz, nem fáj elve :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 22:39
Elvileg tartalmazhatná bármelyik BD-n megjelent film az eredeti szinkront is. Amilyen méretűek lennének,nyugaton légypiszoknak néznék azokat. ;)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 21:09
én már nem tom hol, de 4990-ért vettem a 3 filmet digipackban, gyáricsomagolásban vmelyik bevásárlóközpontban :) Ezek a filmek nekem bőven elegek dvdn is sztem...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 21:02
Én 6990 Ft-ért vettem amikor megjelent a második széria. Ebben már nem volt füzetke, de digipackos volt. Az is 3 film volt :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:35
Szerintem itt most kevered a Pro Videót és a Gamma Home-ot. A románokat amúgy alapból én sem szeretem, de erről nem egészen az egyes állampolgáraik, sokkal inkább a történelem, a politika tehet, de ez egy másik téma.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:33
Nem akartam fitogtatni semmit se. Ha csak azt nem, hogy nem szarok arra a weboldalra, ahol más is próbál eladni, épp ezért van a weboldal. Ha találok valamit, ami kedves a zsebemnek, akkor megvan az az egy-két ember, akit privátban felhívok, de nem ész nélkül öntöm a hírt a hangosba. Egyrészt valóban nem akarok az egész világ Teréz anyája lenni, másrészt így tartom tisztességesebbnek ezzel a felülettel szemben. A letöltésben is egyébként azt nem értem, hogy aki kilopja az alapanyagot, annak mi a motivációja, hogy feltölti boldog boldogtalan számára, amikor neki abból egy kanyi haszna sincs. Persze ha elég naív lennék, hihetném, hogy ez azért van, mert mindenki szeret mindenkit. Ám ez itt a Pressen elég hamar cáfolódik, elég hozzá, ha valaki rendszeresen végignyálaz minden beírást. Például egy névnap kapcsán kevesen koptatják a billentyűt, (csak azok, akik tényleg számítanak egymásnak) mint egy "ennyi vót a háemvén" szövegre. S ezért is nincs igazi közösség, mindenki csak magának kapar. Úgyhogy nem értem, miért érzed gázosnak a meglátásomat.
A "prolis" mondatodat nem igazán értettem.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:24
nagyon örülök nekik, csak még1x mondom, nehogy ríjjanak (bár sztem nem is ők nyekeregnek, hanem az önjelölt futtatóik)
amúgy meg mivel nem magyar cég vette át, minek örüljek, hogy itthon vehetek? akkor nem hótnyolc? :)  még egy nyomorult weboldaluk sincsen, csak román :S
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:18
én komolyan leszarom ki mit és hol vesz, nyilván én lennék a legboldogabb ha a sarki trafikban is filmeket lehetne venni... de ezt is írtam, hogy régen a "szegény" kiadók, behozták és matricázták. az nem csúnya dolog?
nem értem neked miből jön le hogy favorizálom a kinti rendelést. meg örül a halál hogy kinnt olcsóbb. mérges vagyok.

"amikor nagyritkán sikerült találnom olyan lelőhelyet ahol vagy ritkaságok, vagy olcsó termékek voltak, akkor kussoltam róla mélyen, nehogy má másnak is jó legyen."
- ez meg mit akartál fitogtatni? hogy leszarod a többieket, de azt az "élményt" sajnálod tőle, ha ő is olcsóbban szerez. jó logika.
az információkommunizmus meg azt jelenti, hogy csak az a hír, amit valaki jóváhagy a proliknak. érdekes szemléleted van :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:12
Az FHE-t idekeverni azért nem jó példa, mert ők abszolút nem a saját fejükből kipattant üzletpolitikájuk miatt kényszerültek megszűnésre, s mivel nagyrészt adott volt a háttér a filmekkel való foglalkozás folytatására, így bevállalták azt, ráadásul olyan termékkörrel, amit más nem forgalmazott, tehát a gyűjtők számára inkább kéne jelentsen ez örömöt, mint gúnyos szájelhúzást.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:10
Ez igaz:)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:09
:)  igen ilyen is van... sztem aki az eredetit gyűjti is, az is letölt (v átmásol mint én, megnézi, érdemes kiadni érte pénzt.látatlanban már nem veszek semmit!) nem ezzel van a gond...
felfogásbeli: ez olyan mint amikor a panel előtt áll a 20millás bmw, vagy az öltönyös cégvezetőnek koszos a keze,körme, és ápolatlan.
szóval igény lenne mindenre, csak kultúra + értelem nincsen ;)
0