Szerintem nincsen semmi baj az árával!Ha most külön-külön adnák ki a lemezeket nem digibe akkor mindenki amiatt sírna hogy miért nem jön egybe...Meg úgy se lenne nagyon olcsóbb max. 1 ezressel de azért meg kapunk egy digit...nálam vételes!
0
2010. szeptember 2., csütörtök 20:07
52685
Miért ne kellene kiadni? Egyelőre az országban még kevés számban vannak olyanok, akiknek a külföldi weboldalak jelentik a marketplészt. Igaz, valami furcsa propagandakényszerből ezt egyesek egyre csak katalizálják. Biztos én vagyok smucig, de amikor nagyritkán sikerült találnom olyan lelőhelyet ahol vagy ritkaságok, vagy olcsó termékek voltak, akkor kussoltam róla mélyen, nehogy má másnak is jó legyen. Itt viszont folyamatosan információkommunizmus van, bá szerintem legtöbbször csak azért, hogy Jóskapista fitogtassa, hogy mennyivel májerebb a lúzer ikszpresszesnél, mer neki olcsóbban lett meg xy film. S ezzel már megint visszakanyarodtam ahhoz a viselkedésformához, amit már többször "tőzsdézésnek" definiáltam, s ami alatt a kiadvány valódi értékének másodlagosságát illetve az árának az elsődlegességét értem. Nagy tisztelet a kivételnek!
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:46
8851
"akinek van pénze, úgyis elkölti valamire, ha másra nem gumicukorra + kokainra :)"
Meg persze vesz egy bazi nagy full HD plazmát/DLP projektort otthonra 7.1-es hangrendszerrel, nomeg egy merevlemezes HD média-lejátszót, amiről meg tudja nézni az internetről letöltött HD filmeket. :\
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:41
274
Van benne igazság, mit ne mondjak.
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:37
1453
én ezt jól tudom. de akkor nem kell kiadni oszt kész. itt nincs piac. ha deficites nem kell, nem állunk olyan frankón, hogy megvegyük. de azért biztos van benne üzlet, meg haszon, hiszen az fhe-nek is lett utódja :) na mindegy úgyis csak a zablát rángatjuk: akinek van pénze, úgyis elkölti valamire, ha másra nem gumicukorra + kokainra :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:33
52685
Ezért aztán százezres nagyságrendű tételekkel dolgozó területekkel soha nem is fog tudni versenyezni, és ez még akkor is így volna, ha csak simán egy az egybe átvenné a teljesen magyarítatlan kinti egyenkülsejű angol verziót. Nekem csak az uncsi, hogy ezt minden egyes megjelenésnél konstatálják a gyűjtők, mintha épp akkor jöttek volna le a falvédőről. Ha az ár a perdöntő, akkor ott kell megvenni, ahol olcsóbb, ha valakinek ban rá lehetősége. Csak ne mondja be mindig, hogy bezzeg ott ez van meg az van, mert ezzel már az újszülöttek is tisztában vannak, és sokadik olvasatra se fog tőle megváltozni az égvilágon semmi.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:26
52685
Azt is hozzá kell gondolni ám, hogy mivel kintről jön az áru, és kinti a gazdája is, viszont kis tételben gyártotta le nekünk a magyar változatot, ezért már eleve magasabb az egy termékre jutó bekerülési ár, s erre az a magyar kiadó tesz árrést, akinek az eladott termék hasznából és itthon kell kigazdálkodni azokat a nem kevés járulékos költségeket, amiket állambácsi mindenkinek kiszab. Tehát ez már két olyan árdrágító tényező, amit nem igazán tud kikerülni, max. csak úgy, ha eleve deficitre játszik.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:23
6925
DVD-n 15 ezer Ft. volt eredetileg,jóval kevesebb,igaz magyar feliratos extrával.
Viszont a tok gyűrött volt,a szinkron szintén az új,a képkivágás hibás,a felirat a 2. lemezen elhibázott. A "javított" verzión a képkivágás már jó lett,viszont a lemez akadozott.Harmadszora ezt a hibát orvosolták,a többi maradt. Őszintén szólva én meguntam az egész projektet,és az "idejétmúlt",viszont normálisan lejátszható és a klasszikus szinkront tartalmazó VHS-en nézem ezt a filmet.
0
2010. szeptember 2., csütörtök 19:06
4792
az elv olyan, mint a fing, addig tartja az ember amíg tudja :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 18:58
8851
"van még két ok, amiért nem ez a kiadvány lesz az, amiért, beadom a derekam a Kék Oldalnak: a klasszik szinkron hiánya és természetesen az kib. magas ára"
Pedig emlékszem rá, miről szólt a Blu-ray akkor, amikor még újdonság volt az egész formátum. Valamelyik cikkben, talán éppen a dvdextrán olvastam, hogy minden BD eredeti szinkront fog tartalmazni. Ehhez képest...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 18:55
8851
Csak azért keserű a szám íze, mert amint olvastam az e-mail-t, rögtön jöttem rendelni. Betettem a kosárba 18990-ért, és mire átfutott a megrendelés, 19490 lett belőle. Ez pedig éppen olyan, mintha a boltban, ahol mondjuk miközben gondosan kiválasztom a polcról, melyik 189 forintos kenyeret akarom megvenni, mire a pénztárhoz érek vele, 194 forint lesz belőle. Két különbség van csupán: itt nem válogathatok, ha sérült terméket kapok, igen macerás vidékről cseréltetni, ez esetben pedig már előre jelzik, hogy nem is lesz ilyesmire lehetőség, másrészt pedig a boltban a pénztárnál, ha nem a kiírt áron kapom a kenyeret, visszakérem a különbözetet...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 18:32
1453
nem a luxuskategóriát mondtam, bár lehet akkor a bd + dvd gyűjtés az :) amúgy 3.40euro a sör németben egy kocsmában (és felette) , tengerparton is ittam sört 5euroért. nem is egyszer, sőt kunáért is ittam :) na és akkor mi van? nem azt mondtam hogy hiperszuper kiadásokat várok olcsóbban, hanem egy-az-egyben megjelenés lehetne olcsóbb!de legalább ugyanannyi! létezik valaki, aki nem érzi a körforgást?drágán adják azoknak , akiknek nincs rá, ergo kevesebben tudnak venni, kevesebb fogy, ergo kevés haszon...nem is éri meg, megy a sírás...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 17:59
52685
Biztos nem? Ittál te már tengerparton sört? Még a szupermarketben is drágább valamennyivel. Mondjuk ezt csak azért tudom, mert a "legalapvetőbb" élelmiszer nyaralás alatt, így fejben rögzült. :) Egyébként vannak szép számmal olyan élhetetlen hazánkfiai, akik még étterembe is zsebszámológéppel járnak, hogy átszámolják az utolsó salátát is euro-forint viszonylatban. Lehet, hogy ők azok, akik itthon meg az amazon árait bújják?
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 16:34
14599
A BD-k elég nehezen karcolódnak alapjáraton (bár láttam már ellenpéldát), a Brigantyknál két alkalommal is rendesen össze volt taperolva a korong. Letörölni nem igazán lehet anélkül, hogy szét ne kennéd a matériát, így viszont tiszta folt lesz a lemez...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 16:28
236
Pont azt akartam kérdezni, hogy mit is akar jelenteni ez a megjegyzés a film adatlapján? Ilyen gyakran szokott gond lenni a Universal kiadványokkal - de pontosan mi: karcos lemez, sérült tok? Akkor úgy tűnik nekem eddig szerencsém volt - remegek, hogy ezzel is az legyen :) Mikey-Soft: mi volt a gond a Brigantykkal - kétszer is - karcos volt a lemez? Nekem a tok is, lemez is kifogástalan állapotban volt elsőre.
0
2010. szeptember 2., csütörtök 16:17
1453
gondolom ;) én meg voltam a müncheni metro-ban a nyáron, és nem éreztem hogy ott vagyok: az árak euróban voltak és annyi volt kb . a különbség...
na OFF vége
örüljünk, meg ugráljunk és gyűjtsünk rá :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 16:15
1453
ja de van valami, bocs: az ingatlanok (még) :S
0
2010. szeptember 2., csütörtök 16:14
6264
OFF:
persze,hogy nem...
valamelyik külföldi fórumon valaki egyszer megkérdezte tőlem az árakat.át is dollárosította az adott címet se perc alatt és el volt hűlve rendesen a végeredményt látva.
pedig meg sem mondtam neki mennyi is itt az átlagkereset.azt már nem mertem. :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 16:06
1453
biztos nem, hiszen nem olcsóbb itt semmi :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 15:46
893
már csak az kéne h valaki elkezdjen seftelni, h ő még 18990-ért foglalta be, de eladja a jogát pár százasért :)
0
2010. szeptember 2., csütörtök 15:23
14599
Viszont ha már ennyire rástartolt mindenki, akkor nem ártana, ha pár illetékes a Select-nek odaszólna, hogy csomagoláskor fokozottan ügyeljenek, vigyázzanak a lemezekre. Nem szeretném még egyszer eljátszani azt, amit a Becstelen brigantyk BD-nél voltam kénytelen (a harmadik példány volt csak kifogástalan).
Ha nem akarnak nagy veszteséget, akkor illene megelőzni a trehány kezelésből fakadó problémákat...
0
2010. szeptember 2., csütörtök 15:19
893
gondolom ugyanezek az emberek a külföldi pék fórumokat is járják, h itt bezzegországban mennyivel is olcsóbb a zsemle..
0
2010. szeptember 2., csütörtök 15:15
52685
Még az is lehet, hogy ez a kiadvány végül sikersztori lesz. Elvégre valamilyen szinkron mégiscsak van rajta, nem úgy, mint a Star Warsokon, amikkel már eleve várható volt a befürdés.
most posts by TM
0
2010. szeptember 2., csütörtök 13:13
1453
én komolyan jónak tartom, hogy kiadják nálunk, csak már előre hányok, a kiadók siránkozásaitól :S
0
2010. szeptember 2., csütörtök 12:17
52685
Vígasztaljon a tudat, hogy az amcsik sem kaptak feliratot az extrákra.