Keresés

Vissza a jövőbe trilógia - limitált, digipackos kiszerelés (3 BD) (Blu-ray)

2010. november 12., péntek 18:31
Este 10 után nem illik hangosan tévézni(sem).A saját lakóhelyemen rendelet is tiltja.
0
2010. november 12., péntek 18:28
Könyvet sokkal kevesebben olvasnak rendszeresen(kb. a lakosság 1%-a),mint ahányan filmet néznek,mégis vannak szép kiadványok.
A nívóra is lehet építkezni,csak el kell érni a potenciális vevőket.
0
2010. november 12., péntek 16:05
Éjfélkor én már fejhallgatóval nézem a filmeket. A szomszéd nem érdekelne annyira, viszont a mellettem alvó feleségemmel nem akarok kiszúrni, annyira jó fej vagyok.
most posts by TM
0
2010. november 12., péntek 15:06
ebben igazad van! az a baj sokan itt az xpress fórumaihoz mérik a hazai viszonyokat, az embereket.... burokban élnek és látnak..  azt hiszik hogy az országban ugyanolyan filmbuzi meg filmekre igényes és filmeket értő ember mint itt jópáran...  hát a nagy francokat. a döntő hányada az embernek letojja hogy milyen szinkron kerül a lemezre, milyen tokban van, milyen a borítója és milyen extra jár hozzá. egy, azaz két dolog érdekli: az ára és a film. ennyi. ettől többet feltételezni és elvárni az országtól hülyeség ilyen téren.. azaz el lehet ilyeneket várni, csak akkor alakul ki egy nem reális kép amire építeni filmkiadást, marketiget, árstratégiát nem igazán lehet....
0
2010. november 12., péntek 14:44
Szerintem ment volna több, a kérdés az, hogy mennyivel. Illegális oldalakon már lehet látni, hogy hegesztettek alá eredeti szinkront. Tehát valamennyire foglalkoztatja a dolog a népet, kérdés, hogy fizetnének is e érte. DVD-n simán megvenném, ha eredeti szinkronnal kiadnák. (Már ugyan megvan a gyűjtő doboz, de csak azért mert ajándékba kaptam.)
0
2010. november 12., péntek 14:33
Jó, te vagy egy! De azt belátod, hogy ha az eredeti szinkron van rajta, akkor sem ment volna el belőle sokkal több!
0
2010. november 5., péntek 21:13
Én meg tudlak érteni, van olyan film, ahol engem is érzékenyebben érintett az új szinkron. Nagyon zavar Az utolsó akcióhős, de még jobban a Kommandó új szinkronja. Zavar, de együtt tudok élni a T2 betoldott jeleneteinek szinkronjával. Idegennek érzem az Árnyék nélkül BD-s szinkronját, viszont egyáltalán nem zavart a Halálos fegyver, a Sorsjegyesek vagy a Vörös Szonja új szinkronja. Nagyon is hallom én a különbséget a Vissza a jövőbe régi és új szinkronja között még akkor is, ha már évek óta nem néztem meg a régi szinkronnal. De ezt is el tudom fogadni, és nagyon tudom élvezni a filmet ezzel a hanggal is. Ugyanakkor nem értek egyet azzal a gyakorlattal, hogy új szinkronokat gyártsanak a filmekhez. Ha recseg, ha sistereg, hát recseg és sistereg. Eleinte talán zavarja az embert, de ha belefeledkezik a filmbe, már meg se hallja. Aki meg vájtfülű, úgyis eredeti hanggal nézi, azt semmilyen újra szinkron nem fogja felül múlni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 5., péntek 21:02
Engem lehet nyugodtan sajnálni. Vállalom azt a véleményem, hogy az eredeti szinkron hiányával érték vesztett ez a kiadás is. A technikai erődemonstráció nekem nem pótolja azt.
0
2010. november 5., péntek 20:05
ez így van! Én Tegnap Wanted BD-t néztem éjfél körül. Ez megszokott és ezekszerint nem zaavrt senkit! :)
0
2010. november 5., péntek 19:29
hála az égnek egyik lemezzel sincs lejátszási probléma. fenomenálisan néz ki mind a 3 rész képe, és a 3. rész végére már fel sem tűnt az új szinkron. az első résznek meg annyira részletes a képe, hogy még Marty körme alatt a retek is látszik, amikor megpendíti a gitárt a benga nagy hangfal előtt! :D eszméletlen!!!

Köszönöm szépen, hogy elérhetővé vált nálunk is a trilógia Blu-ray-en!

0
2010. november 4., csütörtök 14:45
az a jó egy panelben, hogy általában nem lehet tudni honnan jön a hang :D
0
2010. november 4., csütörtök 14:24
Én tegnap éjfélkor álltam neki ID4-et nézni! Ma már jártam kinn, találkoztam a szomszéddal is, nem lincselt meg! :) Jók ezek a vasbeton falak! :))
0
2010. november 4., csütörtök 13:01
Egy mélynyomóval biztos én lennék a ház kedvence.
0
2010. november 4., csütörtök 12:53
ezt máshová írtam, csak benne maradt a kopiban :D
0
Zászlófelvonás a Kossuth téren október 23-án
0
amíg egy 30 nm lakásban laktunk és volt egy 17 nm szába, remek 5.1-et tudtam kiépíteni :)
0
2010. november 4., csütörtök 12:52
ugyanez a helyzet.
eredeti hang.
múltkor az egyik filmhez beírtam már: számomra a legtöbb esetben hallgathatatlanok(technikailag), az eredeti szinkronok.

úgy emlékszem a dvd kiadásáná van olyan, ahol vmilyen repülő tárgy körberepüli a szobát, de csak a 2 elsőből szól.

ámbátor vmi csoda folytán az amerikaik pl. mono 30 éves évvel ezelőtti film hangjából tudnak profi 5.1-es hangot csinálni.
nálunk meg csak a "sufni" filmesek...
0
2010. november 4., csütörtök 12:33
Azért egy pici 5.1 oda is befér! :)
0
2010. november 4., csütörtök 12:20
A kép fontosabb nekem (106 cm-es full HD plazmatévé), mint a hang. Talán, ha nem egy panellakásban laknék...
0
2010. november 4., csütörtök 12:04
Ejj, ejj, már megint ez a technikai fétis. :)
most posts by TM
0
2010. november 4., csütörtök 12:02
NA jó, akkor nem is szóltam, mert kiderül, hogy itt a többség a BD-ket 50 centis CRT-n nézi! :))))
0
2010. november 4., csütörtök 11:58
Ez olyannyira nem igaz, hogy eredeti szinkronnal még én is megvettem volna, hogy eltegyem, mint a befőttet azokra az időkre, amikor már nem lesz dvd gyártás. A Vissza a jövőbét meg akkor sem nézném eredeti hanggal, ha élőben játszanák el J. Foxék egy színpadon, annyira jól sikerült Rudolf Péterék első hangrobbantása. Ahhoz képest a második szinkron szánalmas balogmikszes bullshit.
most posts by TM
0
2010. november 4., csütörtök 11:58
Azzal fogom én is! :-)
0
2010. november 4., csütörtök 11:54
Én speciel a BD-ket is csak sztereóban hallgatom és mindig szinkronnal.
0
2010. november 4., csütörtök 11:49
Olvastam olyan hozzászólást, hogy eredeti szinkronnal most robbantani lehetett volna! :) Ez vicces... 5-el több ment volna el? :) Aki BD-zik (az a pár emberke) úgyis általában eredeti hanggal néz filmeket, mivel megvan hozzá a cucca és hallja a különbséget eredeti és bármilyen rosszul kevert szinkronsáv között. A másik oldala meg, hogy én ezt eredeti szinkronnal az ősidőkben, VHS-en láttam, az igazat megvallva, nem is emlékszem már rá! Aki ilyen indokkal hagyja ki ezt a kiadványt, azt csak sajnálni tudom!
0