Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2008. április 16., szerda 18:38
ez most nem jön össze
Jean Michel Jarre - Equinoxe 4 c. számáról lenne szó, állítólag jön 2008-ban Magyarországra, én tudnék örülni neki, ha ez így lenne:)
0
2008. április 16., szerda 18:38
Segítek:

0
2008. április 16., szerda 18:36
na még egyszer
http://www.youtube.com/v/pddS0wGjKH8&hl=en"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/pddS0wGjKH8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">
0
2008. április 16., szerda 18:36
http://www.youtube.com/v/pddS0wGjKH8&hl=en"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/pddS0wGjKH8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">
0
2008. április 16., szerda 18:27

0
2008. április 16., szerda 17:59
Ez van. FOGadd el :)
0
2008. április 16., szerda 17:52
miközben vitatkoztok addig én még minding négy évszakozok. először is: k-nak köszönöm, hogy nigel kennedyt ajánlotta, tényleg nagyon jó. közben találtam még egy nagyon jó verziót janine jansentől is. érdemes összehasonlítani több verziót is. azért nekem még perlman felvétele is tetszik.
0
2008. április 16., szerda 17:48
Nem. Ez úgy van, hogy gyökér vagy.
most posts by TM
0
2008. április 16., szerda 17:47
Ja, ez amúgy így van :D Honnan ismered fel az 5-öd éves fogorvost?:) Onnan, hogy mindegyik fogszabályzót hord :D
0
2008. április 16., szerda 17:46
Tiszta szerencse, hogy fogorvosnak készülsz, mert így állandóan kezelheted magad.
most posts by TM
0
2008. április 16., szerda 17:38
"De ez is olyan, amit a magamfajta ember néhány hét alatt könnyedén megtanul, hiszen az én generációm egyrészt sokkal nagyobb agykapacitással és morállal bír, másrészt szemléletben is magasabbrendű, mint a mai törpe szellemek."

Bunkóság ezt állítanod. Fogalmad sincs arról, hogy mit kell megtanulnia egy mai gyermeknek.
Csöppet sem vagy beképzelt. Végülis a mi generációnk fogja a te generációdat eltartani, majd gondolj akkor is arra, ha mi nem lennénk, neked rég rossz lenne. Komolyan: nem érzed magad ilyenkor bunkónak?
20 éve érettségiztél, ezek szerint 38 körüli vagy. Akkor én meg azt mondom, hogy a 38 év körüli mai emberek a legprimitívebbek. Agykapacitásuk valahol a 0 felé törekszik. Botrány, ahogy az utcán viselkedik a te generációd. Mint az állatok, komolyan mondom. Időseknek nem adják át a helyüket a buszon, tolakodók és sosem dolgoznak. A hamutálat a közútra ürítik a kocsiból, ami a legpatkányabb dolog a világon.

Néhány hét alatt? 10 perc sem kell hozzá, hogy megtanuld. 5 oldal az egész téma.
0
2008. április 16., szerda 17:28
"Felhívtam két orvos ismerősömet, mindkettő mélyen vallásos ember, egyébként nemzetközileg elismert professzor."

Kíváncsivá tettél, ki ez a két professzor, komolyan :) Mit értesz azon, hogy nemzetközileg elismertek?

"Egyikük úgy nyilatkozott korábban, hogy az ateista előtt az ember csak csont, hús és izmok, és ezen a ponton az ateisták a legembertelenebb lények…"

Szerintem ez nagyon durván félrebeszélés. Az embertelenség nem egyenlő az ateizmussal. E fórum keretei között nem vagyok hajlandó beszélni erről, főleg nem az érveimről, mivel mi az emberiséget szolgáljuk tudásunkkal, készségeinkkel és vannak dolgok, amikről beszélhetek és vannak dolgok, amikről nem. Ez egy etikai "megállapodás" a professzorokkal. De hogy embertelenek lennének azok, akik orvosnak készülnek és a vallást elítélik... vicc.
A probléma az, hogy a professzorok a legritkább esetben foglalkoznak a páciensekkel, így ők valóban igazán "emberközeli" orvosok. Természetesen vannak nagyon jó professzorok, akik a klinikumban is megállják a helyüket. Tudnék mesélni dolgokat, de ezt sem tehetem és nem is akarom. Jobb ezekről baráti körben beszélgetni :)
Egyébként szánalmas, hogy az egyetemen "szükség van" magatartástudományi tanszékre - mert sajnos élő probléma, hogy sok orvostanonc képtelen a betegekkel kommunikálni.

Szomorú, hogy képtelen vagy Isten nélkül látni a tudományok szépségét. Én látom ezt a szépséget és azt is látom, hogy a csont és izom mögött egy ember van (nem vagyok egy érzéketlen idióta, ha erre gondolnál) - de mindezt Isten létezése nélkül természetesen. Szerintem így is lehetek emberséges.

Azzal, hogy elmondtad, matematikus vagy, így már mindent értek.
0
2008. április 16., szerda 15:39
Ez a hsz.-ed kifjezetten tetszett és elgondolkodtató volt.Lehet, hogy te szellemileg és műveltségben nagyobb szinten állsz, mint az itteni átlag, de attól még nem kéne ezt folyton hangoztatnod. Tudod olyan ez, mintha egy középiskolás állandóan leülne a homokozóba kioktatni az ovisokat. Sok dologban igazad van, csak rossz helyen adod elő. Ezt leszámítva nem vagy annyira gáz, mint azt elsőre hittem.
0
2008. április 16., szerda 15:05
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 16., szerda 15:04
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 16., szerda 15:03
0
2008. április 16., szerda 14:00
Szép zene. Ismertem már korábbról is :)
0
2008. április 16., szerda 13:53
Vicces vagy, mert nem írtál nekem semmit a génműködések szabályozásáról. Semmit nem tudsz róla, pedig ez nagyvonalakban gimnazista szintű tananyag, részletesebben egyetemi szintű. S mindemellett a biológia komplexitásának egyik gyöngyszeme.

"a verstan kombinatóriájára"

Gondolom a kombinatorikára gondoltál. Felfogom annak, hogy csak elgépelted.

"Nincs jelentős vagy korszakos természettudós vagy tudományterület, amely ne Isten létét kutatná."

Pedig mostanra a hit és a tudomány ketté vált. Rendben. Felvázolok neked egy eléggé morbid dolgot és talán megérted az én szempontomat is.
Gondolj bele, egy hozzátartozód kórházba kerül teszem azt egy mandula-gyulladással - ami egy egyszerű rutinműtét. Megműtik, hazaengedik. Majd aznap éjszaka meghal. Az orvost vonod felelősségre. Az orvost hurcolod meg a bíróság előtt, ha eljutsz odáig a műhiba perrel. Milyen kerek szemekkel néznél az orvosra, ha válaszként csak ennyire méltatna: "Isten így akarta. Részvétem." Elfogadnád? Mert szerintem nem. És itt van az a momentum, ahol azt mondom, hogy a hitnek nincs helye a tudományok közt. Nem Istent kell kutatni - aki egyébként is száműzte Ádámot és Évát egy alma miatt a Paradicsomból -, hanem embertársaink érdekeit szolgálni. Nekem ez az érvem arra, hogy nincs helye a teológiai bohóckodásnak a tudományok közt. És azt hiszem ez az érv stabilan megállja a helyét, mégha nehezedre is eshet elfogadni.
0
2008. április 16., szerda 3:00
0
2008. április 16., szerda 2:59
0
2008. április 16., szerda 2:57
0
2008. április 16., szerda 2:57
0
2008. április 16., szerda 1:34
Ugyanennek a lánynak küldöm a Giant Dragtől a Wicked Game c. számot (ami egyébként HIM) :)
0
2008. április 16., szerda 1:27
Ja, ismered a viccet?

Agresszív kismalac ül a fán. Arra megy a róka:
- Szia, Malacka! Mit csinálsz te odafent?
- Cseresznyézek.
- Dehát ez nem cseresznyefa!
- Nembaj, hoztam magammal!

Lehet, hogy a You Spin Me DOA, de nekem akkor is Billy Idol :D :D :D
0
2008. április 16., szerda 1:18
De én a Billy Idol féle feldolgozást küldöm annak a lánynak és kész :P
0