Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2008. április 15., kedd 0:35
Jó kis film a Navarone ágyúi, múltkor én is beszereztem, bár szerintem a 10-es különítmény jobb. :)))

ON:

Electric Light Orchestra: Ticket To The Moon (2007) - 09 Four Little Diamonds
0
2008. április 15., kedd 0:13
:) Fene tudja, még pozitívan is "elsülhet" :)
Na, me ek vissza nézni a Navarone ágyúit...
Amúgy, hogy ne legyek off, ma meghallgattam vagy tízszer: Huey Lewis and the News: The power of love :)
Good night, and good luck
0
2008. április 15., kedd 0:00
No, nem pont ezt hallgatom, de zene is, s talán kedvcsináló azoknak is, akik az első évad után lelőtték a Lost-ot, bár ez a két vidi meg elég spoileres, de nem tudtam olyan klippet csinálni, amiből ezeket a eseményeket ki tudtam volna hagyni :)

Lost Requiem

Lost in Paradise

0
2008. április 14., hétfő 23:35
Wolfmother - Jack & The Thief

ismeri valaki?:)
0
2008. április 14., hétfő 23:25
Druszám, annak beláthatatlan következményei lennének (illetve sajnos már vannak)...

Részemről a vitát lezárom.
0
2008. április 14., hétfő 22:59
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 14., hétfő 22:50
azért ezt ne...
0
2008. április 14., hétfő 22:45
Srácok, én ritkán írok ide a fórumra, inkább csak olvasgatni szoktam, de erre a K-ra szerintem ráférne egy kiadós kefélés :) Más színben látná a világot egyből, ha egy jót hemperegne. :-P
0
2008. április 14., hétfő 22:36
Coldplay - X&Y - White Shadows
0
2008. április 14., hétfő 22:09
ON:

Gabi Newman feat. Bobby Soul - Under Pressure (Chriss Ortega & Thomas Gold Remix)

(mellesleg Chriss Ortega itt volt Szeliden szombaton, de nem mentem el, mert béna vagyok:)
0
2008. április 14., hétfő 22:06
Tény, hogy dick valószínűleg egy korábbi vitátok "tanulságát" idézte, és úgy érezted, ezzel provokál. Mellesleg igazad van. Emellett elsősorban nem a többiek sara, hogy amikor a neved előkerül, túlzások és trágárságok kerülnek elő, olyanok "szájából" is, akikre nem jellemző az alpári viselkedés.

Ha én nekiállnék osztani a többieket, és mindenki mondanivalóját könyörtelenül kielemezni, másokat kioktatni, én bizony nem csodálkoznék, ha egy kicsit sem lennék népszerű a közösségben.
Onnantól kezdve pedig édesmindegy, milyen álláspontot képviselnék, és hogyan, mert megjelenésem, és bicskanyitogató megnyilvánulásaim csak értelmetlen vitára lennének jók, egyébre nem.
0
2008. április 14., hétfő 22:04
Hanoi Rocks - A Day Late, A Dollar Short

Én ezt hallgatom éppen.

Viszont szerintem te még sosem jártál kocsmában :) Ott hallasz cifrábbat is.
Az általam említett panelt autóúton is lehet olykor leolvasni 1-2 ember szájáról.
0
2008. április 14., hétfő 22:02
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 14., hétfő 21:49
Tessék itt egy másik szociológiai panel: ANYÁD!

Elemezd ki.
0
2008. április 14., hétfő 21:44
0
2008. április 14., hétfő 21:33
Szánalmas vagy.
0
2008. április 14., hétfő 21:30
0
2008. április 14., hétfő 21:27
0
2008. április 14., hétfő 21:25
0
2008. április 14., hétfő 21:19
0
2008. április 14., hétfő 18:46
Ne légy balf*sz.

Most komolyan, miért jó ez neked? Miért csinálod ezt? Azt hiszed, hogy ettől különb és jobb ember vagy? Jobb embernek tartod magad, amikor lehordasz mindenkit mindennek? Kultúrált embernek tartod magad? Ha igen, akkor miért engedsz meg magadnak olyan hangnemet ezen a fórumon, ami alapvetően kinyitja a bicskát a legtöbb fórumozó zsebében? A szellemi és társadalmi leépülés nálad kezdődik. A műveltség nem minden. Persze te mindent meg tudsz magyarázni, nemsokára előjössz nevetségesen összeollózott idézeteiddel, már alig várom. Ha Isten létezne, már k*rvára megbüntetett volna téged.
0
2008. április 14., hétfő 18:13
és mit szólsz ahhoz, hogy az általad felsorolt verziókból hármat ismerek, és hallgattam is őket? mint mondtam, most ez az egyetlen változat áll rendelkezésemre, ezt kell szeretnem. és ne tudd meg, milyen örömöt jelentett végighallgatni.
0
2008. április 14., hétfő 17:46
Még jó, hogy én jól elvagyok a sajátomban, és nem érzem kényszerű szükségét, hogy a saját véleményemet ráerőltessem mindenki másra, aki máshogy gondol bármit is, vagy kiforgassam a másik szavait.

Nem értem, mi a célja annak, hogy olyan embereket oktatsz ki minden alkalommal, akiket saját bevallásod alapján is lenézel. Ebben a formában, ahogy mindezt teszed, csak vita lesz a vége, még csak el sem kezd senki gondolkodni azon, amit mondasz. Jól látható, hogy - hacsak nem az értelmetlen és kicsinyes feszültség keltése a célod - semmi építő jellegű eredményt nem érsz így el.
0
2008. április 14., hétfő 17:33
Hát szerintem eltévedtél koma. Ez nem az MTA fóruma, csak egy DVD-s fórum ahová nem az észosztás és kötekedés miatt járnak az emberek, hanem a FILMEK/DVD-k miatt.Fogtad apuci? :-)
0
2008. április 14., hétfő 17:33
nagypofájú kultúrsznob
0