Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2005. július 9., szombat 14:38
Betrayed - Addiction Ep
0
2005. július 8., péntek 19:40
Ezen az albumon van az a szám, amiről alant írtál.
0
2005. július 8., péntek 19:22
Hát, ezt érdekesen sikerült linkelni :]]]

Újra:

Haste The Day - Closest Thing To Closure
0
2005. július 8., péntek 19:19
Haste The Day - Closest Thing To Closure
0
2005. július 8., péntek 13:53
Azt nem ismerem, de biztos jó, :-)))
0
2005. július 8., péntek 10:45
Ez egy nagyon jó szám, egy nagyon jó albumon!!!! :-)
A-HA: Minor earth major ksy! Remek! Imádom! :) De az én kedvencem erről az albumról a The Sun never shone that day. ;)
0
2005. július 8., péntek 10:34
A-HA: Summer Moved On. Az A-HA-t mindig is szerettem, szép számaik vannak, és úgy belemarkolnak az ember szívébe.
0
2005. július 8., péntek 9:19
a perfect circle - the outsider

Help me if you can,
It s just that this,
Is not the way I m wired,
So could you please,
Help me understand why,
You ve given in to all these reckless dark desires, you re
Lying to yourself again,
Suicidal imbecile,
Think about it,
You put it on a fault line,
What will it take to get it through to you, precious?
I’m over this
Why do you wanna throw it away like this,
Such a mess
i don t wanna watch you

Disconnect and self destruct one bullet at a time,
What s your rush now?
Everyone will have his day to die

Medicated,
Drama queen,
Picture perfect numb belligerence,
Narcissistic,
Drama queen,
Craving fame and all its decadence

Lying through your teeth again,
Suicidal imbecile,
Think about it,
You put it on a fault line,
What will it take to get it through to you precious?
I m over this, why do you want to throw it away like this?
Such a mess, I don t wanna watch you

Disconnect and self destruct, one bullet at a time,
What s your rush now?
Everyone will
Have
His
Day
To
Die

They were right about you
They were right about you

Lying to my face again,
Suicidal imbecile,
Think about it, you put on a fault line,
What will it take to get through to you precious?
I’m over this
Why do you throw it away like this?

Such a mess,
Over this!
Over this!

Disconnect
And self destruct,
One
Bullet
At a time
What s
Your
Hurry,
Everyone will
Have
His
Day
To
Die

If you choose to pull the trigger,
Should your drama prove sincere,
Do it somewhere
Far away from here

0
2005. július 7., csütörtök 9:08
Ok:)
0
2005. július 7., csütörtök 0:30
Ivan/
Felvettelek msn-re! :-)
0
2005. július 7., csütörtök 0:08
Valahol igazad van elismerem. A különbséget én abban láttom ennek ellenére is, hogy mint írtam már egy HM zenekarban azért meghatározó a zenei képzetség (jó énekes, gitáros stb.). Ezzel szemben a gráncs a minimalizmusról szolt, ahogy erről már szó volt! (ki tud minnél egyszerübb lenni)

Alapvetően nem azzal van bajom, hogy a Nirvana és a többi Seattle érás banda egyszerű volt, hanem, hogy nem is probált változtatni ezen! Pl. mondhatták volna, hogy megmutatjuk és albumonként azért írunk 2-3 számot amibe bizonyítjuk hogy igenis azért jó zenészek vagyunk! (pl. ezért tisztelem nagyon a Uriah Heep zenekart! Hallgasd meg a Salisbury albumukat ha van rá lehetőséged. Rajta van minden idők legegyszerűbb dalainak egyike a Lady In back azt rajta van olyan kidolgozott művészi szám is mint pl. a címadó)
0
2005. július 6., szerda 23:39
End This Day - Sleeping Beneath The Ashes Of Creation
0
2005. július 6., szerda 23:38
Azt hozzá kell tennem, hogy szeretek egyébként több, "hagyományosnak" számitó rock bandát ugyanúgy, mint a "new-metal" (ezalatt most nem a legújabb fijúrockcsapatokat értem) jópár, részemről eredetibbnek számitó képviselőit.
0
2005. július 6., szerda 23:36
Nem hasonlítottam össze őket. És tudom , hogy ő kezeli a ritmus gityót.
0
2005. július 6., szerda 23:35
Hát nézd, akkor mondhatnánk azt is, hogy a Heavy Metal rosszat tett a Metal műfajának, mert úgy szaporodtak el (egyik kutya másik eb tipusú heavy bandák), mint égen a csillag. Aztán később mindenki gyorsabb és gyorsabb akart lenni a másiknál, igy született meg pl. a trash metal, ami egy idő után már dögunalmas lett. Én ebben nem látok semmi fantáziát, a Nirvana zenéjében látok, de erről nem érdemes vitát nyitni, mindenki szájize szerint döntse el, mit tetszik neki.
0
2005. július 6., szerda 23:20
A STP-t talán megértem, a PJ későbbi munkássága tényleg szart se ért (pedig pont ezt a fejezetet ajnározták a legjobban a PJ karierében). Nekem a Ten (a PJ első albuma) nagyon bejött. A Dinosaur jr. az valóban nagyon gáz!
0
2005. július 6., szerda 9:44
STP se tartozik a kedvenceim közé!:)
0
2005. július 6., szerda 9:24
Gerike!

Slash lead gitáros, Kushner rhythm gitáros. Hogy hasonlítod őket össze?
0
2005. július 6., szerda 9:23
Meglepő is volt, hogy a Smells Like Teen Spiritet orrba-szájba nyomatják a nap 24 órájában az MTV-n.
0
2005. július 6., szerda 9:22
Gerike!

Dave Kushnernek sosem volt köze a Stone Temple Pilotshoz.
0
2005. július 6., szerda 1:55
Ivan/
Ston Temple Pilots-t hallgatsz?Tetszik? Velevet Revolverrel hogy állsz? Ugyan az az énekes , mint a Stone Temple Pilotsban. Meg az egyik gitááros is, a kopasz. De Slash-t még a kopasz sem űberli. :)
0
2005. július 6., szerda 1:55
Ivan/
Ston Temple Pilots-t hallgatsz?Tetszik? Vlevet Revolverrel hogy állsz? Ugyan az az énekes , mint a Stone Temple Pilotsban. Meg az egyik gitáéáros is, a kopasz. De Slash-t még a kopasz sem űberli. :)
0
2005. július 6., szerda 1:30
Nirvana mellett:

STONE TEMPLE PILOTS
PEARL JAM (még az elős albumuk azért ugy ahogy elmegy)
DINOSAUR JR
MY SISTER S MACHINE

Ennyi megteszi, vagy esetleg még többet mondjak?:)
0
2005. július 6., szerda 1:24
"Nirvana - ahogy te fogalmazol - "kivégezte" a hagyományos értelembe vett rockot (ami teljességgel korántsem igaz), mert szabad utat adott a fejlődésnek."

Inkább a visszafejlődésnek:)))

Míg ezt megelőzően olyan bandákat sztároltak ahol tényleg vérprofi zenészek voltak (pl. Whitesnake, Black Sabbath, Winger, Poison,  stb.), addig a  Seattleből induló gráncs hullám új műfajt teremtett  és onnantól kezdve ez lett a divat. Ez nem is lett volna baj, ha nem visszafelé fejlödött volna ezzel a rock:( Mindenki Kurt Cobin akart innentől kezdve lenni és ez nem tett a zenének túl jót.
Mig a  80-as években pl. Malmsteen volt nagyon menő, annak azért megvolt az a pozitiv hatása, hogy igenis egy képzet zenész és aki őt akarja utánozni annak bizony tudnia kell nagyon. Kurt Cobint ezzel szemben utánozni, hát nem tudom, nem egy olyan nagy kihivás:)
0
2005. július 6., szerda 1:05
erről van itt szó!
0