Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2005. július 5., kedd 15:57
Ja és, hogy on legyen!

Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon (Gerike figyelmedbe ajánlom ha nem ismernéd, ugyanis valami bivalyerős szolórész van a számba, pedig Roy Z-t nemis egy akkora gitáros)
0
2005. július 5., kedd 15:53
Ok, ha tehetem meghallgatom, bár élőben Axl (legalábbis amiket én hallotam eddig) nem mindig van a topon!

0
2005. július 5., kedd 15:37
Ivan/
Ajánlom, hogy hallgasd meg a Guns N  Rosestól a Double Talkin Jive c. számot ÉLŐBEN! A stúdióalbumon csak 3 perces a szám élőben 8-9 perces és Slash ott nagyon-nagyot szólózik mindig.  Az nagyon szól,  nagyon szépet játszik.
Ajánlom, hogy hallgasd meg.
0
2005. július 5., kedd 15:33
Bocsesz igazad van, de a régiek közül ő is megmaradt.
0
2005. július 5., kedd 15:24
Nem is értek egyet. :)
0
2005. július 5., kedd 15:00
Na, azt hiszem ez se rossz album. :)

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 5., kedd 14:58
Azért csak régieket, mert az újak között nem találok annyira kimagasló tehetségeket (más kérdés, hogy annyira nem is ismerem őket)

Slash: Gerikánek is mondtam, hogy én is szeretem a GN R-t, de Slash szerintem egy ugyan baromira feelinges gitáros (annak előosztályú), de közelse akkora gitárvirtuoz! (legalábbis szerintem, de ezzel ugyse kell egyetérteni:)
0
2005. július 5., kedd 9:59
Miért csak régieket említesz? Slash-nek helye van a legnagyobbak között, ha lettél volna külföldi GN R, Snakepit vagy VR koncerten, tudnád. ;)
0
2005. július 5., kedd 9:58
Dizzynek semmi köze az eredeti felálláshoz. 1990-ben csatlakozott a bandához.
0
2005. július 5., kedd 9:43
hans zimmer - the thin red line

reggel, délben, este: mindig gyönyörű. :)
0
2005. július 5., kedd 9:03
"Legtöbbet mindenképpen Kurt Cobaintól, Slashtől persze és Jimi Hendrixtől tanulhatsz (ha gitározni akarsz"

Kurt Cobain? :)))

Hát nem tudom, lehet érdekes személyiség volt, de minden volt csak nagy gitáros nem.
Amugyis a grundge pont a minimalista zenélésről szolt (ha már mindenképpen grundge zene akkor zeneileg az Alice In Chains vagy a Soundgarden simán veri a Nirvanat minden téren) és éppen ezért nem is tudom, hogy jutott eszedbe a nagyok közé sorolni K. Cobint.
0
2005. július 5., kedd 1:29
Foo Fighters - Best of You
Grunge is Alive!
0
2005. július 5., kedd 1:27
Ozzy - No More Tears! Nagyon állat! figyelmedbe ajánlom a Mamma, I m Coming Home-t, a Road To Nowhere-t és persze az album névadóját a No More Tears. A Legtöbbet mindenképpen Kurt Cobaintól, Slashtől persze és Jimi Hendrixtől tanulhatsz (ha gitározni akarsz), a többi az már ezek ötvözetéből való.
0
2005. július 5., kedd 1:23
"Edward Van Halen (Van Halen)"
Fejet hajtok Gerike! előtt ha majd el tudja játszani Van Halen Eruption-ját! :) Nem tudom hallottátok-e már de nagyon brutális! Minden idők második legjobb gitárszólója.

”Slash akor is egy szimplán csak jó gitáros, aki baromira feelingesen tud játszani”

Ez azért elég merész kijelentés! Jó pár éve konyítok a hangszerekhez és Slash nemcsak szimplán jó szólókat csinált, hanem szimplán zseniálisakat és egyedieket.
0
2005. július 4., hétfő 17:32
Alkaline Trio - Stupid Kid

Atreyu - The Crimson
0
2005. július 4., hétfő 17:08
Nálam most breakőrület van:

MASTER GENIUS: Let s break (Extended Version)
IRENE CARA: Breakdance
BILGERI UND JUDITH: Breakdance
0
2005. július 4., hétfő 12:46
Ezen már meg sem lepődöm... :))))
0
2005. július 4., hétfő 12:30
+ 1 ráadás:

THE KLF: America: What Time Is Love?
0
2005. július 4., hétfő 12:25
TREY PARKER: America, Fuck Yeah! :))))
0
2005. július 4., hétfő 12:21
Ez az album most nagyon bejön... Ajánlom! :)

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. július 4., hétfő 12:18
Csatlakozom az Amerika-témához három nótával:

JAMES BROWN: Living In America
DONNA SUMMER: Living In America
ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA: Calling America
0
2005. július 4., hétfő 12:07
Gyenge minőségű kalózkiadásnak tűnik.

"It is worth reiterating that any versions of Pulse currently being offered on DVD in various places worldwide, are all fakes. This includes copies that proport to be official limited edition pressings from a few years back."

Addig ezt ajánlom:
0
2005. július 4., hétfő 12:00
Száll egy pofon a szélben

Bíborvörös fény ereszkedik reám,
a torkom elszorul, és hófehér a szám.
Most jöttem csak rá, hogy hazudtál nekem,
még soha senki így nem bánt el velem.

Nézem arcodat, most mit tegyek veled?
Iszonyú indulat fűti a lelkemet.
Nem bírom tovább, és most már nem tudom,
hogy miért kéne még visszafojtanom
a haragom.

suhanó szárnyakon,
nagyot szól, ha célhoz ér
az arcodon.
Száll egy pofon a szélben,
előre látható,
a történet végén mi lesz majd
a csattanó.

Most nem vagyok szelíd, ahogy megszoktál talán,
az utolsó csepp lefolyt a betelt pohár falán.
Most jöttem csak rá, hogy hazudtál nekem,
és észrevétlenül elindul hirtelen
a jobb kezem.

suhanó szárnyakon,
az arcodon.
előre látható,
a csattanó.

suhanó szárnyakon,
az arcodon.
előre látható,
a csattanó.
most posts by TM
0
2005. július 4., hétfő 11:11
Csak nem erre gondoltok?

0
2005. július 4., hétfő 10:37
Ez a Pulse nekem is kell!!!!!!!!!!!!!!! ;)
A CD irtó jól szólt (sajnos csaláid okokból kifolyólag már nincs meg), remélem hogy a DVD is hasonlóan profi kivitelezésű lesz, mint anno a CD-volt. Nagyon bejött rajta a pulzáló kis piros fény. Igazi élő doboz volt, hátmég a nóták!!!!! De ezt nem kell ecsetelni, a rajongók tudják ;)
Engem is a The another brick in the wall nóta fogott meg legalább 10 évvel ezelőtt. Már akkor tudtam, hogy ez a zene zseniális! Aztán láttam filmen a The Wall-t, és onnan tudtam, hogy ez egy gyémántszem a zenepiacon. Pedig a film sokaknak nem tetszett, nekem nagyon bejött!
0