láttad a Harold és Maude című filmet, Juliet? Cat Stevens csinálta a zenéjét.
0
2005. június 9., csütörtök 15:39
8905
Pótold hiányos mûveltséged! :-)))
0
2005. június 9., csütörtök 15:38
52685
Nálam Khaled épp az Imagine-t énekli arabul, sajnos nem tudom idézni...:)
most posts by TM
0
2005. június 9., csütörtök 15:36
8905
:-)))) Moonshadow .... :-)
0
2005. június 9., csütörtök 15:29
3945
sasha: airdrawndagger
0
2005. június 9., csütörtök 15:26
7151
"Oh, baby, baby, it s a wild world..."
0
2005. június 9., csütörtök 15:19
8905
Még mindig Cat Stevens. Isten!!! És Simply Red és Edith Piaf.
0
2005. június 9., csütörtök 15:17
1550
Bruce Springsteen - Lonesome Day (állati jó kis nóta)
0
2975
on: apocalyptica: play matallica for four cellos, nine inch nails: the fragile, pearl jam: paris
0
8905
OFF: Egy hét múlva már megyek haza, más lesz a helyzet. :-) Amit eddig rendeltem itt kint, arra megkértem az apukát, és kifizettem neki cash-ben. :-) Otthon majd csináltatok. Kár, hogy a hagyományos bankkártya nem jó. :-)
0
2005. június 9., csütörtök 15:13
2975
hát neked meg aztán különösen:) ráadásul a szállítás ingyen lenne, ami azért jelentős kedvezmény, a senditen pl. 1,5 font darabonként, az amazonon 1-2 darabnál még több
0
2005. június 9., csütörtök 15:05
7151
Írok megint valami ON-t:
Annie Lennox: A Whiter Shade of Pale
0
2005. június 9., csütörtök 15:03
8905
Ja, én meg ezért nem tudok rendelni, mert nincs dombornyomott hitelkártyám. Lehet, hogy megérni csináltatni egyet. Azért örültem annak idején az Xpress-nek, mert itt lehet készpénzzel fizetni. :-)
0
2005. június 9., csütörtök 14:52
2975
hát, te tudod... mindenesetre bankszámla nem is kell, egy dombornyomott hitelkártyát kell csináltatni, ami manapság már elég egyszerű. elég sok mindent érdemes kintről rendelni, ha meg eléggé tudsz angolul (esetleg más világnyelven), akkor végképp a bőség zavarával küszködhetsz:)
0
2005. június 9., csütörtök 14:44
8905
:-))) Nem kell mentegetõznöd, nekem sem a kedvencem, és különben is, miért ne mondhatná ki valaki a véleményét? Mostanában mindenki olyan érzékeny. Nem tetszik, és kész. :-)) Ha az a film hasonlít a Kómához, akkor biztos jó, a Kómát nagyon szeretem, annak idején a TCM-en szinte mindig megnéztem, mikor adták, egyszerûen azért, mert nem bírtam megunni. Jó kis film.
0
2005. június 9., csütörtök 14:42
7151
Hát most rendeltem. TM-től... :))
Sajnos, nincs bankkártyám (nagyobb baj, hogy bankszámlám se), s effajta ügyletek miatt nem is akarnék. Azért eddig még minden összejött valahogy, ha meg netán nem sikerülne a dolg (akár TM-mel se), az se tragédia.
0
2005. június 9., csütörtök 14:39
2975
miért nem rendelsz?
0
2005. június 9., csütörtök 14:38
7151
Oké, köszönöm.
Azért, hogy ON is legyek:
Seal: CRAZY
0
2005. június 9., csütörtök 14:34
52685
Két hét alatt, azért talán eljutok egy Virgin, vagy hasonló helyre! Legalább majd a feleségemnek azt mondom, hogy nem magamnak veszem a filmeket, csak megkértek! Ez eddig is így működött! ;) így majd a Pasolini mellé mást is vásárolok...szóval ne aggódj! :) A városból már sokmindent láttunk és azt jó előre megbeszéltük, hogy ezúttal nem rohangálunk múzeumból múzeumba, persze a Louvre kivétel! Lényeg a lényeg, majd beszélünk a dologról addig!
most posts by TM
0
2005. június 9., csütörtök 14:30
7151
De megjelent külföldön, de úgy tudom, Franciaországban pont nem.
Egyébként Liliana Cavanira és Ken Russellre is fájt a fogam, de hiányos francia nyelvtudásommal csak most esett le, hogy a kiadó az ő filmjeiket nem a DVD megjelenések között emlegeti.
0
2005. június 9., csütörtök 14:29
7151
Minden bizonnyal kiváló teremtés ez a Vanessa, de a hideg ráz, ha erre a dalára gondolok. Persze az nem probléma, ha másnak tetszik, hiszen nyilván sokaknak az én kedvenceimtől lesznek kiütéseik.
Belmondót kedvelem, de Delont is. Szerintem ő is nagyon jó színész. Máris megtoldanám TM-nek írt DVD rendelésem egy Delon-filmmel is:
TRAITEMENT DE CHOC (Alain Jessua rendezte 1973-ban. Egy KÓMA-stílusú krimi, évekkel a KÓMA előtt, Annie Girardot főszereplésével. A napokban jött ki Franciahonban DVD-n.)
0
2005. június 9., csütörtök 14:28
8905
Szinte éreztem, hogy Pasolini filmek lesznek. :-)) És hol marad a kedvencem, a Teoréma? :-)) Bár lehet, hogy az még külföldön sem jelent meg. :-(
0
2005. június 9., csütörtök 14:23
7151
Hát persze, hogy kellene, hiszen külföldről szerzem be az összes olyan aberrált filmemet, amelyek hazai megjelenésére hiába várok. Ettől függetlenül ezt félig-meddig csak hülyeségből írtam, nem akarlak belekényszeríteni semmibe, és nem veszem zokon, ha Párizsban nem az én DVD-imet akarod kajtatni.
A kiválasztottak (ki más lehetne?):
Pasolini: MEDEA 2 DVD (főleg az extrákra, s a bő félórányi kihagyott jelenetekre fáj a fogam) Pasolini: SALO (sajnos a magyar kiadás e film esetében nem a francia változaton alapul) Pasolini: LES MILLE ET UNE NUITS (a kihagyott jelenetek nem hagynak nyugodni)
0
2005. június 9., csütörtök 14:07
8905
Szia, field!
Én sem nagyon kedvelem Vanessa Paradist, de pont a Joe le taxi-val másként vagyok, mert nosztalgikus emlékek fûznek hozzá. Persze nem tartom nagy énekesnõnek Paradist, de egy-két számát azért meghallgatom. :-) Elsa most nem rémlik, a Casanova visszatér is kimaradt, tudom, hogy van, egyszer bele is néztem, de az egészet nem láttam. Talán egyszer legyûröm. Egyre kevésbé kedvelem Alain Delont, ill. már egyáltalán nem. Nekem Jean-Paul Belmondo a nagy francia színész, de õt IMADOM!!!!!!!!! :-))))))))
0
2005. június 9., csütörtök 14:06
52685
A "minden évben" az azt jelenti, hogy utoljára 99-ben voltam kint. Baráti kapcsolatot ápolunk egy kinti családdal, akinek a hölgytagja magyar származású. Amíg ők nyaralni mennek, addid mi elfoglaljuk az otthonukat, Párizs belvárosának egy kellemes helyén. (lehet ott kellemetlen?) A lány öccse pedig normandiában lakik, muszáj lesz menni arra is...:) Ha kell valami, akkor szívesen segítek!