Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2005. június 7., kedd 21:32
It s All Gone To Hell - War Journal
0
2005. június 7., kedd 20:55
Guesch Patti - "Étienne"
Hihetetlen, hogy lassan 20 éves ez a nóta! Még az első MTV-klippek között találkoztam vele, kb. 87-ben... nem most volt! :)
most posts by TM
0
2005. június 7., kedd 20:40
Időközben belepillantottam a dvd-változatba is - duplalemezes, digipack csomagolás, füzettel - azt kell mondjam, nagyon rendben van ez a darab!
A párizsi kongresszusi palota monumentális díszletei között, zseniális látványvilágú, nagyszerű színészekkel életrekeltett csodálatos musical!
Furcsa, hogy már 2000-ben bemutatták, mégis csak tavaly nyáron jutott el hozzánk! Párizs ennyire messze van...
most posts by TM
0
2005. június 7., kedd 19:41
Roméo & Juliette - "Aimer"
A világsikerű francia musical legszebb felvétele!!!
A szerelmi jelenet dala fényévekkel jobb, mint az agyonjátszott "Les Rois du Monde"! :)
most posts by TM
0
2005. június 7., kedd 18:40
trial - are this our lives?
0
2005. június 7., kedd 12:23
Ja igen, ezt az infót kifelejtetem, pedig eszemben volt. :) Ebböl is látszik mennyire sokoldalú egyéniség! :)
0
2005. június 7., kedd 11:26
Kowalsy jó arc! Meg kell hagyni, nem sok előadó mondhatja el, hogy egyszere, hogy 3 zenekara is van (Black-Out, Mantra, Kowalsky meg a Vega)
0
2005. június 7., kedd 10:10
Kowalsy meg a Vega: Pimasz grimasz

Sikerült megszereznem ezt az albumot sok év után, ugyanis egyszerüen sehol nem volt, érdekes módon még boltabn sem. :) Úgyhogy elég körülményes úton sikerült eljutnia hozzám, de a lényeg, hogy megvan. :)))

Nem szokás magyar albumokról írni, pedig azért tényleg vannak jó magyar bandák, lásd éppen ezt a példát. :)

Minden szám kivitelezése profi, abszolút színes az album, nincs két egyforma szám, ami azért nagy szó. Különbözö hangulatok, érzések kavarognak, különféle zenei alapokkal. A szövegek értelmesek, és van mondanivalójuk. Abszolút élvezhetö korong. Ajánlom mindenkinek!

Kedvenc számaim:
Fekete lepke
Aszfalt és fehér csík
Budapest éjjel
Szabad rég...

Bövebb részletek:  Kowalsky meg a Vega

Letölthetitek a dalszövegeket, videoklippeket és rengeteg információt is megtaláltok rajta. :)
0
2005. június 7., kedd 9:34
Bloody Sunday - To Sentence The Dead
0
2005. június 7., kedd 2:17
0
2005. június 7., kedd 1:25
MUSE minden mennyiségben. Most éppen a 2004 Montreauxi jazzfellépésük megy videón. Ismeri őket valaki? RULEZ!!!!!!
Ezenkívül AUDIOSLAVE agybafőbe (az új korongjuk hibátlan, jobb mint az első, nagyon hasít!!!), Coldplay, Span, Bruce Springsteen utóbbi cd-i, Metallica összes, Loudermilk, Nirvana, Sting, R.E.M., U2, Bryan Adams
0
2005. június 7., kedd 1:06
Cthulhu. Vagy nem ugyanarról beszélünk. Vagy csak az ostoba amerikai metálosoknak írták le így, hogy el tudják olvasni.
0
2005. június 7., kedd 1:01
Hát ööööö...öööö.... nem olvastam el, mit írtam csak küldtem.
Amúgy a Double Talkin Jive motherfuck(er), nálam tényleg "er"nélkül van írva.
De ez ne mváltoztat a számon.
Szereted ezeket a számokat?

GN R-t, Metallicat szereted?
0
2005. június 7., kedd 0:03
nem, tényleg ktulu, gerike másodszorra jól írta. amúgy van ennek a számnak valami köze lovecrafthoz?
0
2005. június 6., hétfő 23:20
a számcímek helyesen:
Nothing else matters
Until It Sleeps
The Call Of The Ktulu
Double Talkin Jive motherfucker
Civil War

A többit sikerült jól leírnod :)
0
2005. június 6., hétfő 23:15
Gerike!: nem véletlen, hogy az albumon máshogy szerepel a cím. Ajánlom olvass utána egy kicsit! :)
0
2005. június 6., hétfő 19:20
akkor elírták a címét, ott .....(nem nálad)
0
2005. június 6., hétfő 19:00
Az "Cthulhu"!
0
2005. június 6., hétfő 17:21
Bocsesz a Metallica szám címe ez:

Metallica - The Call Of The Ktulu
0
2005. június 6., hétfő 17:20
Metallica  - S&M  pl: Nothing else metters, Until It Sleppes, One, Enter Sandman,  The Call Of The Ktuluca ,  The Ecstasy Of Gold.

Guns N  Roses - Live in Tokyo Dome - Double Talkin Jive motherfuck , Civel War, és az egész GNR-t. :)
0
2005. június 6., hétfő 17:10
From Ashes Rise - Nightmares
0
2005. június 6., hétfő 16:55
Ja, és hogy a topicnál is maradjak, még mindig sokat hallgatom most Cat Stevens Very Best Of-ját. Aki még nem hallotta, kötelezõ!!! Annyira szép, olyan dallamos számok, kellemes hang, tartalom a szövegben (!). Ha hasonlítani kell valamihez, akkor Simon és Garfunkel zenéjéhez hasonlítanám, ez is olyan boldog-szomorkás hangulatú. Ha meghallgatja az ember, kedve lenne megölelni a világot, benne minden emberrel, még azokkal is, akik nem szeretik. Hallgassátok meg, nagyon jó! :-)))
0
2005. június 6., hétfő 16:52
Gratulálok, jól néz ki! Persze meg is kellene hallgatni, hogy szól! :-))
Meg ugye az sem mindegy, milyen erõsítõt párosítasz hozzá. Én magam részérõl a csöves erõsítõket kedvelem, csak sajnos nincs rá pénzem. :-(
De nincs is annál szebb dolog, mint egy Jadis erõsítõvel (meg persze megfelelõ hangfalakkal, minden) meghallgatni egy Puccini áriát José Cura elõadásában. Olyankor körbenézek a szobában, nem rejtõzik-e valamelyik bútor mögött, olyan közelrõl, olyan intimitással szól a hangja! :-))) Jaj, belesajgott a szívem, inkább hagyjuk. :-)
Persze keményebb zenéhez más rendszer kell. Te miket hallgatsz ezen?
0
2005. június 6., hétfő 14:02
OFF:

Mostantól ezen a szépségen hallgatom a mindenféle zenéket:

Rotel RCD-1070

rulz
0
2005. június 6., hétfő 13:40
With Honor - Heart Means Everything
0