Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2005. május 19., csütörtök 0:16
aphex twin: stone in focus
0
2005. május 19., csütörtök 0:10
Hát igen a Loosing My Religion... A legnépszerűbb slágerük. Ki ne szeretné? Nekem személy szerint a líraibb dalok jöttek be igazán, mint a Nightswimming, At My Most Beautiful, E Bow The Letter. Az utóbbi évekből meg az Imitation Of Life-tól szálltam el teljesen. A Shiny Happy People is egy kis remekmű!

A mai zenéket egyébként abszolút nem követem. Az utóbbi néhány évben egyre inkább a régi zenék felé fordulok. Szeretek felfedezni magamnak zenekarokat, stílusokat, és gyűjtöm a régi slágereket is. Az abszolút kedvencem a Queen. Minden albumukat ismerem, és szeretem.
0
2005. május 19., csütörtök 0:02
Jó éjt Neked is!
0
2005. május 19., csütörtök 0:01
Sajnos mennem kell! Jó éjt! :-)
0
2005. május 18., szerda 23:57
Hát ha tényleg jobb, akkor biztos, hogy nem kis szó. A szegedi koncerten is remekelt, mondjuk. És nagyon energikus, elementáris erejû volt az elõadása. Szégyen, hogy nem volt teltház.
0
2005. május 18., szerda 23:52
"mostani énekes is nagyon jó, hû az eredeti stílushoz"

Hát jah, nem kifejezés, hogy jó! Ezt látszik igazolni az is, hogy  87 végétől énekel a Heepben:)
Amugy meg, hogy mennyire jó hangja van, azt leginkább a moszkvai koncerten (DVD, CD) tudtam lemérni. Hihetetlen ahogy a Byron korszakos dalokat csont nélkül elénekli. A Stealin  -nél mindig a hideg ráz, mert gyakorlatilag jobban énekli mint anno Byron! (azért ez nem kis szó)
0
2005. május 18., szerda 23:47
A Uriah Heep nagyon jó!!! Egyetértek. Voltam a koncertjükön is Szegeden, még mindig nagyon kemények, bárkit kenterbe vernek. Én nem ismerem õket eléggé, fõleg a leghíresebb számaikat ismerem, de nekem az elsõ énekes jön be nagyon, David Byron a neve, ha jól emlékszem. De biztosan jó Peter Golby is. :-) Ot nem nagyon ismerem. És a mostani énekes is nagyon jó, hû az eredeti stílushoz.
0
2005. május 18., szerda 23:38
Jaja, tényleg ezek a legjobb R.E.M. számok!
Személy szerint azonban én sose voltam értük oda, mindazonáltal a Monster albumukat valamiért baromira szeretem. Elejétől a végéig hibátlan anyag!
0
2005. május 18., szerda 23:37
Field!

Bocs, csak most láttam a hozzászólásodat a Kabaré zenéjéhez. A dal címe Heiraten, hogy ki énekli, azt most nem tudom megnézni, mert nincs nálam a CD, de talán Lotta Lenya, de nem biztos. A címe biztosan Heiraten (Married).
0
2005. május 18., szerda 23:36
Mostanában elégé sokmindent hallgatam összevissza. Ezek tutti befutóknak bizonyultak (alapvetően jazzt, rockot és néha filmzenét hallgatok ezért vettem külön őket)

Rock:
Uriah Heep (Peter Golby fémjelezte korszak egyre közelebb kerül hozám, pedig régen nagyon nem bírtam ezeket az albumokat:)
L. A. Guns (jó kis tökös amerikai hard, glam rock banda, ugyan sok szemetet csináltak a  90-es évek közepén, de a 2002-es album megint ott van:)
KFT (rége őket se szeretem, de manapság ott vannak a nagy kedvencek sorában)
Iron Maiden (örök kedvenc, egyedül a kicsit nyerses hangzású Di Anno korszak nem áll köze hozzám)

Jazz (huh, mostanság nagyon ráékatantam erre a műfajra)
Count Basie (az egyik legnagyobb a műfajban)
Joey Calderazzo (huh, ez a csávó tudd valamit, ahogy zongorázik az valami csoda)
0
2005. május 18., szerda 23:29
Eurythmics, Billy Idol, David Bowie, ... :-)
0
2005. május 18., szerda 23:28
Tényleg, Dylan, az R.E.M. Oket is nagyon szeretem, és igen, szerintem is akkor voltak a csúcson. Kedvenceim tõlük: Losing my religion (abszolút kedvenc!), The One I love, Everybody Hurts, Man on the moon, The Great Beyond, Bang and Blame, What`s the Frequency, Kenneth, Shiny Happy People, Stand, most több nem jut eszembe.
Ja, és szeretem a Green Dayt is!
0
2005. május 18., szerda 23:17
Hú, sokmindent szeretek, de most éppen Simply Red Greatest Hits-et hallgatok és The Very Best of Cat Stevens!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kellemes, nagyon fülbemászó, nagyon mély (érzelmileg). Amúgy nagy kedvencem Madonna, azonkívül sok zene a 80-as évekbõl, ugyanígy a 60-as, 70-es évek. :-) Na jó, az 50-es is jöhet. Plusz szeretem még Elvis Presley, Beatles, Rolling Stones, Doors, Simon and Garfunkel, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Uriah Heep, Led Zeppelin, Tina Turner, Animals, Monkeys, Blondie, Queen, Aerosmith, Bananarama, Kate Bush, Bon Jovi, Guns`n` Roses, Blur, Abba, BoneyM, Adam Ant, Alanis Morrissette, Robbie Williams zenéit.
A mai korban is vannak jó zenék, de sok énekesnek, együttesnek csak egy-egy jó száma van, azokat nem sorolom fel. A legnagyobb kedvencem Madonna, de nala is minél régibb, annál jobb. Egy bizonyos fokig. A legutolsó lemezei már nem ugyanazok, mint rég, de azért azokat is szeretem.
0
2005. május 18., szerda 19:45
Mostanában az R.E.M.-et fedezem fel magamnak. Eddig is szerettem, de most elkezdtem összegyűjteni az eddig megjelent albumokat. Véleményem szerint 1992-1993-ban voltak a csúcson. A legutóbbi Around The Sun című albumuk már nem annyira slágeres, kicsit softabb, de ez is nagyon tetszik.
0
2005. május 18., szerda 19:38
ALAP!!! Bár, nekem a 2000-es és a 2001-es album jobban tetszett.
0
2005. május 18., szerda 14:08
Nos, milyen volt az interjúúúúúúúú? :)
0
2005. május 17., kedd 22:33
0
2005. május 15., vasárnap 5:57
Belehallgattam. Nekem valahogy nem jött be. Olyan "filmzene".
Én speciel jobban szeretem, ha ismert és kevésbé ismert számokat hallok viszont egy film alatt.
Számomra azok az igazi filmzenék (válogatások).
Persze egy John Willams filmzene igazi gyöngyszem.
Persze ez csak a saját véleményem.
0
2005. május 14., szombat 22:55
Hogy milyen zenét szeretek?Elsősorban a Queent.Azon kívűl még jöhet Morricone és a Beatles, vagy esetleg Joe Tex.A mostani kor zenéi nem nagyon  jönne
0
2005. május 14., szombat 22:20
oké.

0
2005. május 14., szombat 22:01
Hatebreed - Satisfaction Is The Death Of Desire
0
2005. május 14., szombat 21:56
Gerike! és Jamamura!

Nine Inch Nails interjú lesz kedden a Viva+on 22:00-tól a MegaWattban. Gondoltam szólok, mert imádjátok. :)))
0
2005. május 10., kedd 23:32

13.99$
SIN CITY [SOUNDTRACK]

Nagyon-nagyon jó filmzene, tökéletesen visszaadaja a film hangulatát. Olyan, mintha a zene is fekete-fehér lenne. :)
Szerintem marha jó. Nem is tudom ez milyen műfaj , de marha jó.
Csak ajánlani tudom.
Gery
0
2005. május 10., kedd 17:58
na, ügyi vagy
0
2005. május 3., kedd 0:26
de-phazz: roses
0