szevasz Cane, látom téged nagyon felpiszkáltalak, nagy DMes lehetsz, korábban Bonanza Banzájt is láttam tőled, hát nem fogunk kazikat cserélgetni, az sicher, de attól még lehetünk barátok, nem?
baszki, te is úriember vagy biztos, és idegenül hatnak az ilyen szavak hogy köcsög, bántja a füled, szinte nem is érted, de tudod mit, ne vedd komolyan, ez afféle kamaszos egyszerűsítés, amit a fiatalok gyakran egymás fejéhez vágnak, de a világért sem akarnak fájdalmat okozni
azért az nem nagyon tetszik nekem, hogy itt mindenkinek derogál egy kicsit védekezni, bűzlik nektek ez a belekavarás a lötyögésbe, az állóvízbe, hogy mindenki azt ír be, amit akar, "most jól érzem magam, mike oldfieldet hallgatok és smájli", ha ilyen hozzászólásokra született ez a topik, akkor én sarkon is fordultam, de tudom én, hogy ti ennél jobban szeretitek a zenét
banyek, ha megjelenik valaki, hogy a Donnie Darkó a világ legjobb filmje, slussz-passz, vagy koltai gábor, herendi gábor vagy a ne légy barom sorozat dvdékért lelkesedik, hát nem provokálja ki ellenérzésteket? őszintén