Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2004. augusztus 21., szombat 16:42
u2: the ground beneath her feet
0
2004. augusztus 20., péntek 4:00
emlékszem ám még a hozzászólásaidra a donnie darkó topikból

Tears For Fears - Mad World

olyan rémesen szomorú ez film
0
2004. augusztus 19., csütörtök 20:35
Jack: ööö, really? :)))
0
2004. augusztus 19., csütörtök 20:10
KoRn - Follow the Leader (szerintem a legjobb albumuk, hangzás terén viszont a leggyengébb, de isteni, ahogy a basszusgitár jellegzetesen 'csetteg')
0
2004. augusztus 19., csütörtök 18:08
dick: az egy szuper jó kis album. Barry Adamson megarulez. Az én kedvencem a Hollywood Sunset onnan.
0
2004. augusztus 19., csütörtök 17:49
Ed és ed: jobbak vagytok mint Beavis és Butt-head! :o)))
0
2004. augusztus 19., csütörtök 9:57
NWA - straight outta compton (1989)

izmos los angelesi gangsta rap többek között ice cube, dr dre, eazy e közreműködésével. szigorúan "no fuckin' around" kategória olyan klasszikusokkal, mint pl. a fuck the police. :]
0
2004. augusztus 19., csütörtök 9:30
a lost highway soundtracket, ezen belül is barry adamsontól a something wicked this way come-ot...
0
2004. augusztus 19., csütörtök 8:13
nem annyira, ugyanis tényleg a donnie darko a világ egyik legjobb filmje. :]

meg is hallgatom a zenéjét, habár a "most jól érzem magam" érzés ilyenkor elmarad, de még egy smiley-t szívesen kiosztok. :]
0
2004. augusztus 19., csütörtök 5:06
The Strokes - Reptilia
0
2004. augusztus 19., csütörtök 5:02
szevasz Cane, látom téged nagyon felpiszkáltalak, nagy DMes lehetsz, korábban Bonanza Banzájt is láttam tőled, hát nem fogunk kazikat cserélgetni, az sicher, de attól még lehetünk barátok, nem?

baszki, te is úriember vagy biztos, és idegenül hatnak az ilyen szavak hogy köcsög, bántja a füled, szinte nem is érted, de tudod mit, ne vedd komolyan, ez afféle kamaszos egyszerűsítés, amit a fiatalok gyakran egymás fejéhez vágnak, de a világért sem akarnak fájdalmat okozni

azért az nem nagyon tetszik nekem, hogy itt mindenkinek derogál egy kicsit védekezni, bűzlik nektek ez a belekavarás a lötyögésbe, az állóvízbe, hogy mindenki azt ír be, amit akar, "most jól érzem magam, mike oldfieldet hallgatok és smájli", ha ilyen hozzászólásokra született ez a topik, akkor én sarkon is fordultam, de tudom én, hogy ti ennél jobban szeretitek a zenét

banyek, ha megjelenik valaki, hogy a Donnie Darkó a világ legjobb filmje, slussz-passz, vagy koltai gábor, herendi gábor vagy a ne légy barom sorozat dvdékért lelkesedik, hát nem provokálja ki ellenérzésteket? őszintén
0
2004. augusztus 19., csütörtök 4:40
pontosítanom kell, teljes szívvel kiállni valami mellett nem lehet ciki, ez nagy botlás volt tőlem, hisz ha így teszünk, bármi mellett is, az mindig nagy királyság

félreértettél, kedves jézuskirály, nem rólad meg az ízlésedről beszéltem az imént, hanem a depes módról, arról hogy milyen szar, ettől még nekem veled semmi bajom és nem kételkedem benne, hogy a többi lemezed remek
csupán példát kellett keresnem szar zenére, és ez tűnt a legkönnyebbnek
0
2004. augusztus 19., csütörtök 4:28
ha így van, akkor bocs, de ez örök téma addig, amíg a kritika száját befogják
0
2004. augusztus 19., csütörtök 0:24
philip glass: koyaanisqatsi
0
2004. augusztus 19., csütörtök 0:06
is helyett itt
0
2004. augusztus 19., csütörtök 0:05
nálam a nyár lemeze. tetszik benne, hogy lassú (persze szépen lassan begyorsul a végére), és nincs telepakolva sok szarral, áltagban 8-10 perc lehet egy szám. már vagy harmincszor biztos meghallgattam. :)

is a trekliszt:

1. 10:23 Grand National - Talk Amongst Yourselves
2. 9:32 Shpongle - Dorset Perception
3. 2:54 Petter - These Days  
4. 4:07 Unkle - What Are You To Me?
5. 9:34 The Youngsters - Smile
6. 7:38 Spooky - Belong
7. 5:40 Unkle - In A State
8. 12:02 Lostep - Burma
9. 8:12 Felix Da Housecat - Watching Cars Go By
10. 7:42 Ulrich Schnauss -On My Own
0
2004. augusztus 18., szerda 23:37
mi lenne, ha visszavennél, suhanc? nem szívesen ragadtam billentyűzetet, de nem voltál elég körültekintő a névválasztásnál.
0
2004. augusztus 18., szerda 22:00
edcrane te engem ne fenyegessé apafej, mer falat fejelsz :)
0
2004. augusztus 18., szerda 20:37
Az milyen? Jó lett?
0
2004. augusztus 18., szerda 20:32
Nem kivánok részt venni egy ilyen "vitában", de azért két dolgot hadd jegyezzek meg. Nem látom egyébként ki állt ki és hol állt ki "szivvel, lélekkel" a depeche mode mellett, de szerintem ha jól körülnézel te se találod. Másik pedig, hogy beirtam egy számcimet, ami konkrétan tetszik, erre te olyan messzemenő következtetéseket vonsz le, amilyenek lepipálják a 66-os Batman filmet :)
- "Sárga héjú és ír"...
- Banán golyóstollbetéttel.
- Így van. “Milyen emberek poroszkálnak állandóan?“
- Poroszkálnak? Az oroszok!
- Helyes. És vajon mit jelent mindez?
- Banán, oroszok...
- Egy orosz banánhéjra lép és kitöri a nyakát!
- Így van! CSAK EZT JELENTHETI!
(Forditotta: Blizz-Harvester)

Ui: Én főként a rock zenét kedvelem, az Exciter-t meg messziről elkerülöm ('Just can' get enough' meg még egy a kezdeti, gyengus, vidám szintipop clubzenéikből), az elméleted pedig itt látszik megdőlni.
0
2004. augusztus 18., szerda 20:03
teebee - the legacy (2oo4)

szokásos minőségi drum and bass a norvég producertől.
0
2004. augusztus 18., szerda 19:38
Ha annyira nem bírod elviselni a mi zenei ízlésünket, akkor nem kell ide beírni!
0
2004. augusztus 18., szerda 17:57
sasha: involver
0
2004. augusztus 18., szerda 17:08
unkle: what are you to me
0
2004. augusztus 18., szerda 12:16
röviden: gyatra zenei ízlés az, ami más, mint az enyém:))
de szerintem ezzel majdnem mindenki így van. ízlések és pofonok.
0