Tulajdonképpen nagyon egyszerű, hiszen amikor például a hanghordozás, a mozdulatok stb. nagyon nem harmonizálnak a külsőségekkel, akkor azért nem nehéz rájönni, hogy a delikvens nem az, akinek mutatni próbálja magát. És ha alaposan megnézi mondjuk a Madonna-kínálatot a kissé átlátszó „a barátnőmnek kéne” duma kíséretében, az szintén sokatmondó lehet.
Mivel én is extrém figura vagyok, mélységesen megértem a „nyájhoz tartozás” igényét annak minden motivációjával együtt, de az effajta színjátéknak nem látom értelmét. Egyrészt úgysem lehet mindenkinek megfelelni, másrészt ha valaki tényleg rosszul érzi magát a bőrében, szánja rá magát a komolyabb változásra: például ne akarjon csupán látszani macsónak, hanem legyen is az, járjon súlyt emelni, evezni, úszni stb., stb., és akkor az se lesz ciki, ha Zoltán Erika dalaitól kerül extázisba.
P. S.: Mondjuk én nem kedvelem Lady Gagát, nem azért, mert hátha megszólnak érte, hanem azért, mert látom az extremitás mindenféle megnyilvánulását, csak a tehetséget nem látom igazán. Pedig anélkül paradicsommadárnak is öltözhet, számomra érdektelen marad. Ellenpélda Elton John, aki szintén elég szélsőségesen öltözik, meleg is, mint a platni, viszont nagyon tehetséges előadóművész, és a lényeg mégiscsak ez.