Igen, a Magic Friend, a No Limit és a Let the Beat Control Your Body nekem is nagyon tetszettek. Emlékszem, akkoriban még nem volt internetem, sőt CD-játszóm se, a nővérem viszont Németországban smasszerkedett egy kisgyerek mellett. Mindig őt kértem meg, hogy vegye meg az aktuális popválogatásokat, többnyire Bravo Hitset vagy Ronny s Pop Show-t, és alig vártam, hogy hazahozza vagy küldje őket. :))) Ő mesélte, hogy egy alkalommal az egyik eladó kedvesen megkérdezte tőle, hogy ugye a kislányának vesz ilyeneket? A válasz: „Nem, a 30 éves hülye öcsém hallgat ilyeneket!” Még ma is megvannak ezek a kazetták, nem tudom, lejátszhatók-e még egyáltalán.
A felsorolt előadók közül mindegyikre emlékszem, de csak egy-egy dalukra. Nagyon bírtam még az olyan előadókat, mint például a Kultúrbeat aka Culture Beat (Erdbeermund, Mr. Vain, Got to Get It), a Captain Hollywood Project (More and More, Only with You), a Dance 2 Trance (Power of American Nativies, Take a Free Fall), aztán még az albán dokit (Sing Hallelujah, It s My Life), Leila K-t (Open Sesame) meg hasonlókat. Néha ma is meghallgatom őket, de nekem ezek érthető módon még nem annyira régiek, mint az 1970-es, 1980-as évekből származó kedvenceim.