Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2009. december 21., hétfő 22:05
Közeleg a Karácsony... ezért ezt:

0
2009. december 20., vasárnap 0:37
0
2009. december 16., szerda 14:32
Ludwig van Beethoven
(Sz.: 1770 december 16.)

Boldog születésnapot, Maestro!

0
2009. december 14., hétfő 17:02
Ez gyönyörű lett... a Meds egy lassú verziója! Ráadásul nem is akár hol szólt ez a Live. Angkor - Kambodzsa

0
2009. december 14., hétfő 16:57
Magna Cum Laude: Magnatofon (2007) - 03 Gondatlanságból elkövetett emberölelés
0
2009. december 13., vasárnap 23:44
annyira komoly...annyira, de annyiraaaaaaa! :)

0
2009. december 13., vasárnap 12:47
0
2009. december 10., csütörtök 17:52
0
2009. december 10., csütörtök 17:44
0
2009. december 10., csütörtök 15:00
Imádom ezt a számot.Még talán jobban mint magát a filmet. :)

Van egy "The Alien Trilogy" c. válogatás CD-m,azon is rajta van.

Meghallgattam már egy párszor.

Goldenthal nagyot alkotott.Megint. :)
0
2009. december 10., csütörtök 14:54
John Barry - Farkasokkal táncoló

0
2009. december 10., csütörtök 14:47
0
2009. december 10., csütörtök 14:44
John Barry - Távol Afrikától

0
2009. december 10., csütörtök 13:16
0
2009. december 10., csütörtök 12:30
Nem gondoltam, hogy be tudom szerezni a filmet...

0
2009. december 10., csütörtök 11:29
King of California

0
2009. december 10., csütörtök 10:48
Elliot Goldenthal - Alien3 - Adagio

0
2009. december 10., csütörtök 10:06
0
2009. december 10., csütörtök 10:03
The Weather Man

Blast from the Past

0
2009. december 9., szerda 20:48
Annyira eszméletlenül jó, hogy nagyon. Egyedül a 3 Minutes To Explain "zavar", de az is kizárólag azért, mert már hallottam előtte háromszáznyolcvanötször.

0
2009. december 9., szerda 20:46
Ma este ez a két film jön...

Two Lovers

The Hoax
0
2009. december 9., szerda 14:44
Kedves, romantikus, megindító történet. Akár rólad is mintázhatták volna Elliot figuráját. Mindannyiunkban él egy ilyen álmodozó kisfiú, ilyen volt Spielberg is, ezért érti ennyire a mi lelkünket.
Egy cseppet sem szégyen kimutatni, hogy elérzékenyülsz az élménytől, én az első sorban több ízben sírtam, miközben tőlem egy méterre ült Steven Spielberg, mellette pedig ott vezényelte John Williams az E.T.-t. Ez olyan élmény, amit szinte vétek leírni, annyira a lélekben van a helye. De te tudom, hogy ért(z)ed.

0
2009. december 9., szerda 14:33
Nagyon köszönöm! E.T.-vel való 26 éves kapcsolatomról rengeteget tudnék mesélni. Már 1983 végén és 1984 elején is többször láttam a helyi moziban, aztán amikor elkerült a kópia Tatabányáról Komáromba, akkor az ottani Jókai moziban lebzseltem, ahol egyik barátom volt gépészsegéd, s olyan hülyén jártak a vonatok, hogy a napi két vetítésből az első előadás közepén tudtam odaérni, így aztán láttam a film végét, majd a második előadásból megnéztem az előzőleg nem látott első felét is a filmnek, s szakadó hóesésben rohantam, hogy ne késsem le a vonatot, és még este 8-ig hazaérjek, merthogy akkoriban még rend és fegyelem uralkodott. Aztán nem sokkal később felfedeztem egy tök jó lemezboltot Pesten a Kálvin tér sarkán, ahová hosszú lépcső vezetett le, mivel pinceszerű helyiség volt, s ott vettem meg minden héten a német Bravót, s náluk volt fellógatva egy olyan vinyl-filmzene, amelyiknek nem volt papírborítója, csak egy átlátszó műanyag, benne a nagylemez, és a barázdákra volt rányomva E.T. a világító ujjával, meg a másik felén a repülő biciklis esti kép a Holddal (ha jól emlékszem). Na olyat mindig szerettem volna, de kötötték az ebet a karóhoz, hogy az csak dekoráció, nem eladó. Persze a filmzene megvolt már, mivel akkoriban a Petőfi rádió még sugárzott ilyen műsorokat, hogy leadtak komplett, vagy majdnem komplett albumokat. Először a műsorvezető beolvasta a lemezen található tételek magyarra fordított címeit, és utána lejátszották elejétől végéig. Amolyan "Magnósok figyelmébe!"-szerű adások voltak ezek. Innen volt először E.T. muzsikám, a kis hordozható magnómon hallgattam is rengetegszer, még a paplan alatt sötétben is. Aztán lett normális hanglemezem is belőle, papírborítóval, amit azóta már elloptak sajnos. Most az évfordulós CD-t birtoklom, de ahogyan a Schindler-score sem gyakori vendég a fülemben, úgy az E.T. is már évek óta pihen a polcon. Nem is kell lemez, a fejemben van az egész.
Élőben biztos csodálatos a hangulat, egy ilyen koncert mennyei élmény lehet! Nekem egy páholyból, vagy egy oldalt lógó függöny takarásából kéne néznem, hallgatnom, ha egyszer eljutnék ilyen helyre, merthogy hajlamos vagyok annyira átadni magam a zene hatásának, hogy ahhoz sok pézsére lenne szükség, az meg mégis gáz, hogy a tubással együtt tülkölök, pedig Williams nekem nem int a pálcájával. :)
most posts by TM
0
2009. december 9., szerda 12:10
A Wall-E zenéje az egyik nagy kedvencem általában is, és Thomas Newmantől is. Már nagyon kijárna neki egy Oscar, fantasztikus zenéket komponál.
0
2009. december 9., szerda 11:16
CHAR(13) + CHAR(10)Colin Hay "Overkill" from "Scrubs"CHAR(13) + CHAR(10)Uploaded by olegburtsev. - Explore more music videos.
0